• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen beni görecektin, lekelenmem oluyordu nasıl da mutluydum .. Ay bi de test de yoktu. Test gelene kadar 3 gün lekelenmeden sonra felaket regl oldum. aynı duyguları yaşıyoruz kuzum. Yere çakılmış gibi hissediyor insan
Evet çok kötü bi duygu :( üstümden tır geçmiş gibi moral 0

Canım bende gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay aynı senin gibi oldum çok kötü olmuştum oturdum ağladım ama buradaki bi arkadaş üzülme benimde gecikmeli olduğumun ertesi ay hamile kaldım dedi ve benimde aynı oldu 3 geciktim ertesi ay hamile olduğumu öğrendim rahim hazırlık yapıyo diyorlar ne kadar bilmiyorum ama öyle oldu belki seninde öyle olur sıkma canını vardır bi vakti inşaallah
Aynı bende eve gittim oturdum ağladım akşam iş yerinde de biri bişi dese dokunsa ağlayacak kıvamdaydım.. Şu an bi umut oldunuz benim için :) dilerim rabbimden beni de isteyen herkesi de kucağımız boş bırakmaz..

Merhaba canım.
Öncelikle sağlıklı bir şekilde bebişin en yakın zamanda tutsun inşaallah :dua:
Maşaallah tiroidin inmiş ne güzel :) Adetin 21. günündeysen soğan kürü olmaz kuzum ki zaten o kistler adetle beraber atılıyor büyük ihtimalle :)
İnşallah kuzum ya. İşde doktorum klomen çatlatma iğnesi tedavisine başlıyacak. Acaba bu tedavi öyle herkese uygulanıyormu? Yoksa herhangi bir değerin düşük yada yüksekmi olması gerekir bu tedaviyi uygulayabilmesi için ?

Klomenle daha hizli buyur muhtemelen; valla benim de cok fazla akintim var; insallah catlamamistir zira degerlendirmiyoruz
Canim bende normalde u kadar erken olmazdi klomenden dolayi biraz olustu ama bence catlamadan degil rahat ol. Ilacin etkisi cunku ben ne olur ne olmaz erken filan olur diye ovulasyon testi ile de takip yapiyorum hep tek cizgi. Benim normalde yunurtlama akintim basladiginda ovulasyon cizgim net belirmeye baslardi. O yuzden icini rahat tit. Yarin kontrollerden sonra konusuruz yine. Sevgiler

İnşallah kuzum ya. İşde doktorum klomen çatlatma iğnesi tedavisine başlıyacak. Acaba bu tedavi öyle herkese uygulanıyormu? Yoksa herhangi bir değerin düşük yada yüksekmi olması gerekir bu tedaviyi uygulayabilmesi için ?
Insalah tedavin guzel haberlerle sonuclanir oncelikle
Benimle beraber forumda klomen kullanip catlatma ignesini bekleyen var.
Benim ve esimin hicbir sorunu olmamasina ragmen doktorumuz klomen baslatti bu ay.
Ilk kez kullandim. Yani illa birseyin olmasi gerekmiyor

Kotuyu cagirma kuzummmmm seninle birlikte bizde ck uzuluruzz melegin seninle inan oyle git kontrolune olurmu :* seviyrm seni :*
Kötüyü hiç düşünmedim çok şükür kuzum sadece vücut alışmış ya sürekli oldu mu olmadı mı heyecanı yaşamaya şimdi biraz boşluğa düştüm :):) bende seni seviyorum canım şimdi ilk randevuma gidiyorum dua et inşaallah :):)

Aynı bende eve gittim oturdum ağladım akşam iş yerinde de biri bişi dese dokunsa ağlayacak kıvamdaydım.. Şu an bi umut oldunuz benim için :) dilerim rabbimden beni de isteyen herkesi de kucağımız boş bırakmaz..
Aminn canım benim amin olacak inşaallah ben hiç inanmazdım olacağına son dönemde sürekli kendime olmıcak nasılsa diyodum ki Rabbim vermiş ... sizinde olacak inşaallah Rabbim hepimize yavrumuzun kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin :dua:

Kötüyü hiç düşünmedim çok şükür kuzum sadece vücut alışmış ya sürekli oldu mu olmadı mı heyecanı yaşamaya şimdi biraz boşluğa düştüm :):) bende seni seviyorum canım şimdi ilk randevuma gidiyorum dua et inşaallah :):)
Ay canımcım çok güzel haberlerle gel inşallah. Dua ediyorum sana, her şeyin hayırlısı olsun. Bebişin kesesini, bebişi, kalp atışını her şeyi gör inşallah bugün

Ay canımcım çok güzel haberlerle gel inşallah. Dua ediyorum sana, her şeyin hayırlısı olsun. Bebişin kesesini, bebişi, kalp atışını her şeyi gör inşallah bugün
Aminn canım Allah razı olsun olsun heyecan bastı ellerim buz gibi oldu ya Rabbim sizede yaşatsın bu duyguları inşaallah :dua:

Amiiin canım Allah senden de razı olsun. Bizi haberdar et hemen :)
Girdim canım karından keseyi gördü ama embriyoyu göremedim tam kalp atışı için alttan bakmamı ister misin dedi ben de beklerim ben bakmayın hocam dedim tamam 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi iyi mi kötü mü anlamadım

Aminn canım benim amin olacak inşaallah ben hiç inanmazdım olacağına son dönemde sürekli kendime olmıcak nasılsa diyodum ki Rabbim vermiş ... sizinde olacak inşaallah Rabbim hepimize yavrumuzun kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin :dua:
Amin inşallah :) dualarınız için de teşekkür ederim.. Vakti saati var demekki

Girdim canım karından keseyi gördü ama embriyoyu göremedim tam kalp atışı için alttan bakmamı ister misin dedi ben de beklerim ben bakmayın hocam dedim tamam 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi iyi mi kötü mü anlamadım
İyi iyi canim binsikintti olsa doktor söylerdi kesesi görmüş çok şükür embriyo küçük olduğu içindir görmemesi
İnşallah güzel bir gebelik geçirirsin balim

Canımm benim bildiğim klomen yumurtası büyümeyenler için kullanılıyor. Klomen yumurtayı gerekli büyüklüğe getirdikten sonra çatlatıyorlar. Polikistik over hastaları için yapılıyor genelde. Doktor öyle söylemişti bana balım .

Canım güzel geçmiş herşey yolunda bence balım, gerilme sakın :)
Selam kizlar,

Ya bugun moralim bozuk; sanki hic cocugum olmayacakmis gibi gelmeye basladi...
@
o his bende de oluyor bazen ballışım. ama umutsuz olmamak lazım kesinlikle ❤️❤️

Back
X