- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
İnşaallah yakında güzel bi değişiklik olur canımAynı canım bende bı değişiklik yok valla beklemedeyiz iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah yakında güzel bi değişiklik olur canımAynı canım bende bı değişiklik yok valla beklemedeyiz iste
Tüp iki mi kuzum burda 12bin ki 30 bine kadar veren var rabbim aratmasın inş... Bizimde yüzümüzü güldürsün inşYok canim haklisin bende asilamaya sasirdimda bencede ilk basta klomen catlatma olmazsa hsg olmazsa asilama ama ilk hsgden baalamiyorlar. Canim ben asilamayi maliyet yok saniyordum catlatma kadar saniyordum 3 bin az para degil. Tup bebek gecenlerde biri 2 bin demisti demek tupten pahali
canim burda bir bayan yaptiracakmis ona sordum baska topicte devlet tup raporu cikartiyormus onun sadece ilac parasi 2000 tl imisTüp iki mi kuzum burda 12bin ki 30 bine kadar veren var rabbim aratmasın inş... Bizimde yüzümüzü güldürsün inş
İnşallah kuzum dualarında eksik etmeİnşaallah yakında güzel bi değişiklik olur canım![]()

İçin nasıl rahat edecekse o şekilde yap balım :)Iyiyiz sekerim sen nasılsın birşey soracaktim yarin gitsem mi ki doktora bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah balım. Hep mi düzensiz oluyor canımSabretmemin sebebi adetim cok ama cok duzensiz o yuzden canimm hemm test yaptm cikmadi sokturucu kullanmaya basladm adet olur olmaz doktoruma gidicem tedaviye kaldigim.yerden devam bakalim nolcakk
Çorba gibi. Bir bakmışsın mutlu bir bakmışsın bezmiş. Her halime şükrediyorum ama gerçekten ruhen ve bedenen başka bir boyut bazen depresyona girenlere kızıyorlar ya şükretmiyo diye kızmamalı yani hepsi hormonların suçu :))
Bat gününe kadar nasıl sabrederim bilmiyorum tatlım :) minnak tutunuyordur ya yumurta rahme yerleşmeye çalışırken adet ağrısı oluyormuş :)İnş kuzum yaaa tam oldum dıyorum ağrı gidiyor sonra tekrar başlıyor anlamadım kendımden birsey
canim ozel hastanelerin muayenesi bile pahali. Ben ozel dusunmuyorum zaten hsgde cekildi bu ay adette bakalim bana ne onerirse onu yaparimBnım dediğim özel hastaneler![]()
Evet canim hep duzensiz tam net tarih veremiyorm zaten tedavi gorduum.icin tarih.vermiştim yok benim ilacsiz cocuk sahibi olmam neredeyse imkansizHayırlısı olsun inşallah balım. Hep mi düzensiz oluyor canım
Tabii gebeliğin ilk etapları bu şekilde geçiyor doğaldır balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)
Bat gününe kadar nasıl sabrederim bilmiyorum tatlım :) minnak tutunuyordur ya yumurta rahme yerleşmeye çalışırken adet ağrısı oluyormuş :)
Senin polikistik over mi canım problemEvet canim hep duzensiz tam net tarih veremiyorm zaten tedavi gorduum.icin tarih.vermiştim yok benim ilacsiz cocuk sahibi olmam neredeyse imkansiz
Eder miyim kuzum içi yanan unutmaz başkalarına tuhaf geliyoda... Rabbim en güzeliyle sevindirsinİnşallah kuzum dualarında eksik etme![]()

İnş o yüzdendir o kadar halsız hissediyorum kı eşim yalvarıyor çok kötü görünüyorsun hastaneye götüreyim diyorHayırlısı olsun inşallah balım. Hep mi düzensiz oluyor canım
Tabii gebeliğin ilk etapları bu şekilde geçiyor doğaldır balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)
Bat gününe kadar nasıl sabrederim bilmiyorum tatlım :) minnak tutunuyordur ya yumurta rahme yerleşmeye çalışırken adet ağrısı oluyormuş :)
Hayırlısı olsun kuzum bnim...canim ozel hastanelerin muayenesi bile pahali. Ben ozel dusunmuyorum zaten hsgde cekildi bu ay adette bakalim bana ne onerirse onu yaparim
Hadiii. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ağır iş yapma sen dikkat etöyle kuzum, büyük ihtimal negatif zaten ama ben sağlık ocağına gidip kan aldırdım, çünkü adet sandım ama bildiğin kahverengi akıntı yoğun bi şekilde, kan falan yok gece de hiç gelmedi, dün ve bugün iş yerinde indir kaldır çok yapıyorum tadilat var. Acaba zorladımmı diye düşünüyorum. Offf bu düşünceler yiyip bitircek insanı ya
Allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olurEder miyim kuzum içi yanan unutmaz başkalarına tuhaf geliyoda... Rabbim en güzeliyle sevindirsin![]()
Kuzum adam hakli kötüysen gidin lütfenİnş o yüzdendir o kadar halsız hissediyorum kı eşim yalvarıyor çok kötü görünüyorsun hastaneye götüreyim diyor
Günaydın canım benim bat bugündü ve şimdi teşrif etmiş bulunmakta şaşırtmadı beni yineEvet şöyle repertuarımızı bi karıştıralım kimlerin batı gelmiş geçmiş
papatyam67
E EslemKenan
1 1melegimolsun
rainbow4607
limoncicegi41
KainattaBirZerre
Kızlar ne durumdasınız var mı gelen giden :)
Günaydın canıım, hayırlı dualı cumalar olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahKızlar iyi sabahlar, bereketli cumalar dilerim :)
![]()