• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim haklisin bende asilamaya sasirdimda bencede ilk basta klomen catlatma olmazsa hsg olmazsa asilama ama ilk hsgden baalamiyorlar. Canim ben asilamayi maliyet yok saniyordum catlatma kadar saniyordum 3 bin az para degil. Tup bebek gecenlerde biri 2 bin demisti demek tupten pahali
Tüp iki mi kuzum burda 12bin ki 30 bine kadar veren var rabbim aratmasın inş... Bizimde yüzümüzü güldürsün inş

Tüp iki mi kuzum burda 12bin ki 30 bine kadar veren var rabbim aratmasın inş... Bizimde yüzümüzü güldürsün inş
canim burda bir bayan yaptiracakmis ona sordum baska topicte devlet tup raporu cikartiyormus onun sadece ilac parasi 2000 tl imis

Sabretmemin sebebi adetim cok ama cok duzensiz o yuzden canimm hemm test yaptm cikmadi sokturucu kullanmaya basladm adet olur olmaz doktoruma gidicem tedaviye kaldigim.yerden devam bakalim nolcakk
Hayırlısı olsun inşallah balım. Hep mi düzensiz oluyor canım

Çorba gibi. Bir bakmışsın mutlu bir bakmışsın bezmiş. Her halime şükrediyorum ama gerçekten ruhen ve bedenen başka bir boyut bazen depresyona girenlere kızıyorlar ya şükretmiyo diye kızmamalı yani hepsi hormonların suçu :))

Tabii gebeliğin ilk etapları bu şekilde geçiyor doğaldır balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)

İnş kuzum yaaa tam oldum dıyorum ağrı gidiyor sonra tekrar başlıyor anlamadım kendımden birsey
Bat gününe kadar nasıl sabrederim bilmiyorum tatlım :) minnak tutunuyordur ya yumurta rahme yerleşmeye çalışırken adet ağrısı oluyormuş :)

Tabii gebeliğin ilk etapları bu şekilde geçiyor doğaldır balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)

Bat gününe kadar nasıl sabrederim bilmiyorum tatlım :) minnak tutunuyordur ya yumurta rahme yerleşmeye çalışırken adet ağrısı oluyormuş :)
Evet canim hep duzensiz tam net tarih veremiyorm zaten tedavi gorduum.icin tarih.vermiştim yok benim ilacsiz cocuk sahibi olmam neredeyse imkansiz

Evet canim hep duzensiz tam net tarih veremiyorm zaten tedavi gorduum.icin tarih.vermiştim yok benim ilacsiz cocuk sahibi olmam neredeyse imkansiz
Senin polikistik over mi canım problem

İnş o yüzdendir o kadar halsız hissediyorum kı eşim yalvarıyor çok kötü görünüyorsun hastaneye götüreyim diyor

öyle kuzum, büyük ihtimal negatif zaten ama ben sağlık ocağına gidip kan aldırdım, çünkü adet sandım ama bildiğin kahverengi akıntı yoğun bi şekilde, kan falan yok gece de hiç gelmedi, dün ve bugün iş yerinde indir kaldır çok yapıyorum tadilat var. Acaba zorladımmı diye düşünüyorum. Offf bu düşünceler yiyip bitircek insanı ya
Hadiii. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ağır iş yapma sen dikkat et

Back
X