kız sen nerelerdesin ne zamandır aklımdasın, nasıl gidiyor bakalım =)
canım burada hepimiz inan aynı duyguları paylaşıyoruz.. her şeyin bir vakti saati vardır derler. inşallah şu aşılama olayı senin için olumlu sonuçlanacaktır. bu arada bebek isteğini herkesle çok paylaşmamanı öneririm. kendi üzüntümüz yetmezmiş gibi, her reglde bir de açıklama yapma zorunluluğu, yok şu doktora git bilmem ne önerilerini dinlemeyi ben kendi adıma hiç sevmiyorum. tabi sen bilirsin..
hsg konusunu ben de hiç bilemedim canım. önceden yaptıranlar aydınlatır sanırım. tabi gönlümüz hiiiç o durumlara kalmayıp en doğalından hamile kalmaktan yana =)
canım senin hsg benim çok kafama takılıyor yaa. şu hacamat meselesinden dolayı tüplerin kapalı olduğunu düşünmüştün ya. sonucu acayip merak ediyorum. inşallah olumlu olur tabii. eşini de bu ay adet olursan direkt teste gönderiver. ikiniz de bir kontrolden geçmiş olursunuz
düzenli adet olduğunda genelde yumurtaların kendi kendine büyüyüp çatladığı düşünülür. ama tabi her ay aynı kalitede olacak diye bir şey yok. yeme içme, stres vs. gibi unsurlar da etkiliyor kaliteyi.. o yüzden hemen kendini harap etme lütfen.. bu arada klomen de herkese yarayacak diye bir şart yok, belki iğne ile daha verimli sonuçlar elde edersin. doktoruna güveniyorsan kendi kendine çok düşünme bence canım ya..
@Zeyah3917 canım nasılsın yaa seni de merak ediyorum, her şey yolunda mı annecik =)
bu arada kızlarım hepinize yeni bir haftadan merhaba, ara ara girip okudum ama yazmaya fırsat bulamadım.
adetin 14. günündeyim. birkaç gün önce akıntılar oldu, bir ara durdu sanki şimdi yine var gibi. sonuç olarak yumtik dönemini kaçırmamak için gün aşırı değerlendirme halindeyim

bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı..