• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor keşke boyutunun ne kadar olduğunu söyleseymiş. belki de 14. Gün çatlama olan birine göre değerlendirip 17. Günü geç buldu. O yüzden büyümemiş dedi olabilir yani
Canim doktora zaten 34 gunde bir adet oldugumu soyledim zaten olmaz ki 20. Gunden once. Persembe bakalim dedi. Bugun ovulasyon testi yaptim ikinvi kirmizi epey belirmeye baslamis yarin pik olur obur gun yani 20. Gun catlar. Test bile normal seyrinde gidiyor.
Boyutunu da soylemedi. Devlet sirri herhalde.

Canim doktora zaten 34 gunde bir adet oldugumu soyledim zaten olmaz ki 20. Gunden once. Persembe bakalim dedi. Bugun ovulasyon testi yaptim ikinvi kirmizi epey belirmeye baslamis yarin pik olur obur gun yani 20. Gun catlar. Test bile normal seyrinde gidiyor.
Boyutunu da soylemedi. Devlet sirri herhalde.
Bence gidişat kötü değil. Doktoru değiştirme şansın varsa değiştir ama. Tatmin etmiyor belli ki...

Kızlar merhabalar, ben mesajlara yetişemiyorum bir gün bakıyorum yüzlerce olmuş okumaya çalışıyorum , çalışırken zor oluyor bakamıyorum malesef.. her mesajımda tekrar baştan anltıyorum durumumu benim çikolata kistim var, yaş 31 15 aylık evliyim ve hamile kalamadım. Yunurfalık rezervi hormon testleri kan testler hepsi normal, dr aşılama işe uğraşma tutma ihtimalı daha az direkt tüp bebek deneyelim dedi. Ve çncesinde bir ay doğum kontrol hapı kullan gel gedi, çok isteyorum kullanmak ama süreç böyle mi oluyor.

• Beğen
Reactions: Eva
Kızlar merhabalar, ben mesajlara yetişemiyorum bir gün bakıyorum yüzlerce olmuş okumaya çalışıyorum , çalışırken zor oluyor bakamıyorum malesef.. her mesajımda tekrar baştan anltıyorum durumumu benim çikolata kistim var, yaş 31 15 aylık evliyim ve hamile kalamadım. Yunurfalık rezervi hormon testleri kan testler hepsi normal, dr aşılama işe uğraşma tutma ihtimalı daha az direkt tüp bebek deneyelim dedi. Ve çncesinde bir ay doğum kontrol hapı kullan gel gedi, çok isteyorum kullanmak ama süreç böyle mi oluyor.
Benim bu konuda hicbir bilgim yok ama bilenler yazar mutlaka

kist icin demistir dkh’yi bence sogan kuru yap daha iyi

Kist için visanne kullandım ben küçülttü ama bebek düşünüyorsunuz kullanmayın bence

canım burada hepimiz inan aynı duyguları paylaşıyoruz.. her şeyin bir vakti saati vardır derler. inşallah şu aşılama olayı senin için olumlu sonuçlanacaktır. bu arada bebek isteğini herkesle çok paylaşmamanı öneririm. kendi üzüntümüz yetmezmiş gibi, her reglde bir de açıklama yapma zorunluluğu, yok şu doktora git bilmem ne önerilerini dinlemeyi ben kendi adıma hiç sevmiyorum. tabi sen bilirsin..
Yok kuzum tek bi komşum var o da çok şükür çok iyi biri rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inş çok çok zor

Doktorun da masallah hemen tup bebek demis tamam o da sonucta bir yontem ama bir ilac filanndene mesela benim de durumum senin gibi hicbir sorun yok iki taraftada. Sebebi aciklanamayan infertilite bizimkisi.
Klomene basladim 2 3 ay deneyecegim. Sonra asilama filan degil direk bende tup bebek ama bence klomeni filan yada famara var ayni yunurta gelistirici denemende fayda var. Cok kullanip hamile kalan var.
Insallah tez zmanda bebegine kavusursun

canım senin hsg benim çok kafama takılıyor yaa. şu hacamat meselesinden dolayı tüplerin kapalı olduğunu düşünmüştün ya. sonucu acayip merak ediyorum. inşallah olumlu olur tabii. eşini de bu ay adet olursan direkt teste gönderiver. ikiniz de bir kontrolden geçmiş olursunuz :KK66:
Ben de merak ediyorum balım, Allah'tan hayırlısı :)

kız sen nerelerdesin ne zamandır aklımdasın, nasıl gidiyor bakalım =)

canım burada hepimiz inan aynı duyguları paylaşıyoruz.. her şeyin bir vakti saati vardır derler. inşallah şu aşılama olayı senin için olumlu sonuçlanacaktır. bu arada bebek isteğini herkesle çok paylaşmamanı öneririm. kendi üzüntümüz yetmezmiş gibi, her reglde bir de açıklama yapma zorunluluğu, yok şu doktora git bilmem ne önerilerini dinlemeyi ben kendi adıma hiç sevmiyorum. tabi sen bilirsin..

hsg konusunu ben de hiç bilemedim canım. önceden yaptıranlar aydınlatır sanırım. tabi gönlümüz hiiiç o durumlara kalmayıp en doğalından hamile kalmaktan yana =)

canım senin hsg benim çok kafama takılıyor yaa. şu hacamat meselesinden dolayı tüplerin kapalı olduğunu düşünmüştün ya. sonucu acayip merak ediyorum. inşallah olumlu olur tabii. eşini de bu ay adet olursan direkt teste gönderiver. ikiniz de bir kontrolden geçmiş olursunuz :KK66:

düzenli adet olduğunda genelde yumurtaların kendi kendine büyüyüp çatladığı düşünülür. ama tabi her ay aynı kalitede olacak diye bir şey yok. yeme içme, stres vs. gibi unsurlar da etkiliyor kaliteyi.. o yüzden hemen kendini harap etme lütfen.. bu arada klomen de herkese yarayacak diye bir şart yok, belki iğne ile daha verimli sonuçlar elde edersin. doktoruna güveniyorsan kendi kendine çok düşünme bence canım ya..

@Zeyah3917 canım nasılsın yaa seni de merak ediyorum, her şey yolunda mı annecik =)

bu arada kızlarım hepinize yeni bir haftadan merhaba, ara ara girip okudum ama yazmaya fırsat bulamadım.
adetin 14. günündeyim. birkaç gün önce akıntılar oldu, bir ara durdu sanki şimdi yine var gibi. sonuç olarak yumtik dönemini kaçırmamak için gün aşırı değerlendirme halindeyim :oops: bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı..
Yavrmm son 6..bnde bi sinir stres harbi sorma..baya bi olumsuzluk hakimm bnde :( burayida olumsuz etkilemeyeyim diye okuyup cikiyrm sacma sapan bi ruh hali icindeym anlayacagin canisi..sende degerlendir kacirma emmi kuzummmm

KuZum benim sende benim aklımdaydı bugün U Umithepvar da hiç yazmıyo aklımdaydınız bugün bereketli değerlendirmeler olsun inşaallah sonucu da gelsin :):) bende bugün sonuç göstermeye geldim tsh :3,19 çıktı ama doktor sıkıntı yok dedi değişik bi şekilde ve bugün kalp atışını duydu doktor bana dinletmedi ne yazık ki tehlikeli falan dedi ben dinlemek için o kadar bekledim ultrasona göre 6+2 miş geç döllenme herhalde darısı size olsun inşaallah :):):)
Kuzumm davsanima da soledim bi olumsuz enerjm var bu aralar hic yazmak istemedim kuzumm ama bir bir okuyrm :) ondn da geri kalmiyrm :)

Doktorun da masallah hemen tup bebek demis tamam o da sonucta bir yontem ama bir ilac filanndene mesela benim de durumum senin gibi hicbir sorun yok iki taraftada. Sebebi aciklanamayan infertilite bizimkisi.
Klomene basladim 2 3 ay deneyecegim. Sonra asilama filan degil direk bende tup bebek ama bence klomeni filan yada famara var ayni yunurta gelistirici denemende fayda var. Cok kullanip hamile kalan var.
Insallah tez zmanda bebegine kavusursun
amin cümle bekleyen adayların kucakları boş kalmasın. Ben daha önce ameliyat geçirdim kist tekrarladı kronik olabilir dediler . İlaç kesin çözüm etmiyor, ameliyat yumurtalık rezervine zarar veriyormuş .. vs vs doğal denediğim şeyler de oldu soğan kürü macun gibi .. yumurtlamam oluyor ama yeterince büyüyor mu bilmiyorum. 7-8 doktora gittim hepsi farklı şeyler söyledi. Beklemek istemiyorsan tüp bebek dediler. Çok kararsızlık yaşıyorum.

Back
X