• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kalp kalbe karşı bitanem. tsh ile ilgili yazmıştım ama burada da olsun. ben dahiliyeye göstermen taraftarıyım, en azından doktor gözetiminde olsun. o da ilaca gerek yok derse ne ala. ki ilaç gerekse bile hiiç sorun etme. geç döllenme diyosun ha,i geç yumurtladığını düşünüyor muydun? ben de 15. gündeyim bakalımmm neler olcek

aynen kuzum her şey güzel ilerlesin inşallah. akıntı niye görmedin acaba. kasık ağrın olmuş muydu peki?

uuu son 5 yani şimdi, heyecan tavan desene! neden olumsuz düşünüyorsun beybim yaa
ben de kaçırmamaya çalışıyorum :KK70:
Kuzum yine o meshur adet halim geldi bn anlarm oradan gelecegini bi acayip olur kasiklarm ayri bisi anlatamiyrm :) ondn coktum..asilamayi ertelemeye karar vermistm aama sanirim bizim bu yollarla olmayacak artk gerekiyr sanirim

Canım bugün adetin 5.günü bu ay birşey yapmaya hiç hevesim yok nedense. İlaçtır bitkisel birşeylerdir hiçbirşey yapmıcam.Ovulasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum. Eşimin önce doktora gitmesi lazım çünkü oda işlerini bahane edip birkaç ay sonraya erteliyor bu yüzden benimde hevesim kalmadı.

Bekliyoruuum :)

Biz de 6 gün ard arda yapalım dedik canım çatlatma iğnesinden önceki gece, çatlatma iğmesi olduğı gece, 2-3-4-5. günlerde de...Sonra da devam etmek isterim çünkü klomen olunca geriden gelen yumurtalar da olabiliyor ya...

Olsun bana da haber versiiin :)))
Evet kuzum iyi düşünmüşsün fazladan zarar gelmez. O bebişler tutacak, yansın geceler :KK8:

Ay ben günlerdir acillerdeyim gelsin antibiyotikler gitsin iğneler varsa da tutunamamıştır herhalde :hasta:

Ayy geçmiş olsun canım ya hayırdır

Ama açık eczane bulamadım bugün yattı test isi :bicak:
Artık yarın inşallah kuzum :)

Ahh kuzummmm olumsuzlugun dibini yasiyrm :) keske guzl haberler verebilsen :KK43:

Bende işler kesat yawri, ona rağmen pozitifim zaar (: sen de iyi ol lütfen akışına bırak bebim :)

Canım bugün adetin 5.günü bu ay birşey yapmaya hiç hevesim yok nedense. İlaçtır bitkisel birşeylerdir hiçbirşey yapmıcam.Ovulasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum. Eşimin önce doktora gitmesi lazım çünkü oda işlerini bahane edip birkaç ay sonraya erteliyor bu yüzden benimde hevesim kalmadı.

Ay bu eşler niye köstek oluyor anlamadım ya sanki çocugu tek başımıza yapıyoruz .

Sen ikna ettir bi şekilde balım inşallah gider ya

Ayy geçmiş olsun canım ya hayırdır

Artık yarın inşallah kuzum :)

Bende işler kesat yawri, ona rağmen pozitifim zaar :-) sen de iyi ol lütfen akışına bırak bebim :)

Ay bu eşler niye köstek oluyor anlamadım ya sanki çocugu tek başımıza yapıyoruz .

Sen ikna ettir bi şekilde balım inşallah gider ya
Cumaya kadar bekliycem inat ettim sizide kendimide meraktan catlatcam:eek:

ay benim kalbimde küt küt vallahi bir tarafım yap nolcak diyor bi tarafım bekle diyor :) birde benim reglimin 24. ya da 25. günü lekelenmem başlar 27. günde adetim başlardı dün 24. gündü bugün 25. gün ama lekelenme falan yok hala bende oda bir umut veriyor :)

Merhaba, inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benim de aynen adetten 3-5 gün önce lekelenmem başlıyor normalde, doktorum fazla üzerinde durmadı ama bu nedenle mi hamilelik oluşmadı sorusu kafama takılıyor. Size hiç bu konuda yorum yaptı mı doktor?

Merhaba, inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benim de aynen adetten 3-5 gün önce lekelenmem başlıyor normalde, doktorum fazla üzerinde durmadı ama bu nedenle mi hamilelik oluşmadı sorusu kafama takılıyor. Size hiç bu konuda yorum yaptı mı doktor?
Merhaba canım 5 aylık evliyken ben doktora gitmiştim bu konuda hiçbir yorum yapmadi bana ama yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun görünmüyor demişti adet tam sokulemedigi için oluyormuş o lekenmeler benim lekelenmeyle başlar lekelenmeyle biter adetim kendimi bildim bileli gebeliğe bir etkisi olduğunu sanmiyorum:)

Merhaba canım 5 aylık evliyken ben doktora gitmiştim bu konuda hiçbir yorum yapmadi bana ama yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun görünmüyor demişti adet tam sokulemedigi için oluyormuş o lekenmeler benim lekelenmeyle başlar lekelenmeyle biter adetim kendimi bildim bileli gebeliğe bir etkisi olduğunu sanmiyorum:)

Çok teşekkürler cevabın için, doktorumun pek iyi yönlendiremediğini düşünüyorum, o yüzden ikinci bir fikir almak istedim. Adetin 21.günü kanda progesteron seviyesine baktırmayı düşünüyorum, bakalım düşük mü olacak ve lekelenmeler bununla ilgili der mi doktor.

Çok teşekkürler cevabın için, doktorumun pek iyi yönlendiremediğini düşünüyorum, o yüzden ikinci bir fikir almak istedim. Adetin 21.günü kanda progesteron seviyesine baktırmayı düşünüyorum, bakalım düşük mü olacak ve lekelenmeler bununla ilgili der mi doktor.
Rica ederim canım baktir tabiki bu konu aklını kurcaliyorsa sor doktora hem benide bilgilendirirsen sevinirim :)

Senin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))

Ben çok iyiyim şükürler olsun balım, sen de hep İyi ol :)

Şeker kalbim küt küt attı vallahi :) ama yok yapma ya da yap yap :))

Soğuk soğuk cevap verenlere ayar oluyorum balım.

Fındıkım ağzından bal damlıyor yaa inşallah kuzucum :) ayh :)

Kuzum sen nerde yaşıyorsun :)
Herkesin farklı bir tarzı var. Ballışım tatlım kuzum yazmayınca robot mu oluyoruz?

Back
X