• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlaar, bikaç gündür yoğun çalışıyorum giremedim pek neler var neler yok

Boşver canım ya gitmezse gitmesin keyfi bilir o ugrasmiyosa bende uğraşmicam bosa kendimi yıpratıyorum sabaha kadar horul horul uyudu ben ağlaya ağlaya uyuya kalmisim:sinirli:

Of ya ağladın mı. :( Ve umursamadı o da öyle mi, yerinde olsam salona gönderirdim onu. Zira hak ediyor canım :@

Kızlar günaydın... Bnim bugün doktor randevum var umarım bu doktor anlattıkları gibi vardır ve bana uğurla birlikte bebek getirir:dua:

Bizlere güzel haberlerle gel canım benim

Canım regl enfeksiyonu temizler bana hep oyle oldu :) Malesef oluyor benim de evlendigimden beri 1 senedir tekrarladinonceden hic basima gelmemisti.

Valla ya neler çekiyoruz neler canım.
Bişey bitiyor başka bir şey başlıyor :)

Kuzum Bnim 14 aydır çoçuğum olmuyor sebebsiz infertelite denildi bu ay için aşılama önerdi doktorlar
anladım canım hayırlsıyla gelir bebeğin inşallah bizimde bu ay 1 yıl oldu gene olmadı hayırlısı ne diyelim :(

Of ya ağladın mı. :KK43: Ve umursamadı o da öyle mi, yerinde olsam salona gönderirdim onu. Zira hak ediyor canım :mad:

Bizlere güzel haberlerle gel canım benim

Valla ya neler çekiyoruz neler canım.
Bişey bitiyor başka bir şey başlıyor :)
ağladığımı farketmedi canım o ara çoktan horlamaya başlamıştı :KK14:

Günaydın balım, sen kendinden haber ver regl oldun mu :)
Henüz gelen giden yok belirtim de yok ama bu ayda ben olmamıştır umarım diyorum :110: geçen hafta çok antibiyotik kullandım bide mr falan çekilmesi gerekti o yüzden bi tırsıyorum

ağladığımı farketmedi canım o ara çoktan horlamaya başlamıştı :KK14:
Canim biz de hassasiz bu donemde, onlar da bir yere kadar tolere edebiliyorlar sanirim. Zaten is, guc, yogun hayat bir de aksam eve gelince mutsuz kadin, mutsuz adam nasil ki bize fazla geliyorsa cidden fazla geliyor olabilir onlara da; onlar da insan...
Sen stres yapma doktora gitmek istiyorsan da cik kendin git bence...

Benimki de ben aglayinca direkt butun algilarini kapatir mesela; onunla aglamadan konusacakmisim.

• Beğen
Reactions: 10N
Back
X