Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum devlet hastanesinde bi tane önerdiler araştırdım çok ıyı bi sürü yorum var bakalm bize ne diyecekGünaydın kuzummm. Hangi doktora gideceksin?
kuzum önceki mesajını kaçırdım sanırım ne için gidiceksin hastaneyeKızlar günaydın... Bnim bugün doktor randevum var umarım bu doktor anlattıkları gibi vardır ve bana uğurla birlikte bebek getirir![]()
Canım regl enfeksiyonu temizler bana hep oyle oldu :) Malesef oluyor benim de evlendigimden beri 1 senedir tekrarladinonceden hic basima gelmemisti.Bişey yazmamışsın balımyok balım 7 gün var zaten 1 hafta öncesinde başlar göğüs ağrım :)
Kuzum devlet hastanesinde bi tane önerdiler araştırdım çok ıyı bi sürü yorum var bakalm bize ne diyecek
günaydın canım inşallah hayırlı haberini alırızGünaydııııınnnnlarr kızlar ;D
bana vücudumun bi oyunu mu bu bugün de bulantı başladı
İnşaallah olmuştur da gelmez canım benim dua ediyorum sürekli4 gun gorunuyr takvimde kuzum![]()

Hadi ins ya merakla bekliyorum bata son 10 gün hepimiz alalım hayrli haber insgünaydın canım inşallah hayırlı haberini alırız![]()
günaydın canım inşallah hayırlı haberini alırız![]()
Boşver canım ya gitmezse gitmesin keyfi bilir o ugrasmiyosa bende uğraşmicam bosa kendimi yıpratıyorum sabaha kadar horul horul uyudu ben ağlaya ağlaya uyuya kalmisim![]()
Kızlar günaydın... Bnim bugün doktor randevum var umarım bu doktor anlattıkları gibi vardır ve bana uğurla birlikte bebek getirir![]()
Canım regl enfeksiyonu temizler bana hep oyle oldu :) Malesef oluyor benim de evlendigimden beri 1 senedir tekrarladinonceden hic basima gelmemisti.
Günaydın balım, sen kendinden haber ver regl oldun mu :)Günaydın kızlaar, bikaç gündür yoğun çalışıyorum giremedim pek neler var neler yok
Kuzum Bnim 14 aydır çoçuğum olmuyor sebebsiz infertelite denildi bu ay için aşılama önerdi doktorlarkuzum önceki mesajını kaçırdım sanırım ne için gidiceksin hastaneye
Yok cnm bizim tüp bebek için şuan imkan yok aşılama denicez inşNe icin giidyorsun canim tup bebek mi?
Benim esim de dun aksam cok streslisin, bu ay da olmazsa direkt tup bebege gidelim dedi.
anladım canım hayırlsıyla gelir bebeğin inşallah bizimde bu ay 1 yıl oldu gene olmadı hayırlısı ne diyelimKuzum Bnim 14 aydır çoçuğum olmuyor sebebsiz infertelite denildi bu ay için aşılama önerdi doktorlar
ağladığımı farketmedi canım o ara çoktan horlamaya başlamıştıOf ya ağladın mı.Ve umursamadı o da öyle mi, yerinde olsam salona gönderirdim onu. Zira hak ediyor canım
Bizlere güzel haberlerle gel canım benim
Valla ya neler çekiyoruz neler canım.
Bişey bitiyor başka bir şey başlıyor :)
bende lekelenme başladı canım regli başlıcakSende durumlar nasıl sanki aynıydı belirtilerimiz
Henüz gelen giden yok belirtim de yok ama bu ayda ben olmamıştır umarım diyorumGünaydın balım, sen kendinden haber ver regl oldun mu :)
Canim biz de hassasiz bu donemde, onlar da bir yere kadar tolere edebiliyorlar sanirim. Zaten is, guc, yogun hayat bir de aksam eve gelince mutsuz kadin, mutsuz adam nasil ki bize fazla geliyorsa cidden fazla geliyor olabilir onlara da; onlar da insan...ağladığımı farketmedi canım o ara çoktan horlamaya başlamıştı![]()