• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Telefonunda uygulaması olan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz?
Benim çikolata kistimden dolayı regl öncesi 4-5 gün akıntı oluyor kahverengi.. bunu regl olarak saymıyoruz değil mi.. gittiğim bazı drlar lekelenmeyi baz alıyor bazıları kanamayı..
Pepapp kullanıyorum ben

Telefonunda uygulaması olan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz?
Benim çikolata kistimden dolayı regl öncesi 4-5 gün akıntı oluyor kahverengi.. bunu regl olarak saymıyoruz değil mi.. gittiğim bazı drlar lekelenmeyi baz alıyor bazıları kanamayı..
Benim bildiğim kanama baz alınır canım benimde önce lekelenme başlar ama kist falan yok bende önce lekelenme başlar sonra regli hep kanamayı baz alırım ben

Bu adam.iki gündür beni delirmeye yemin etmiş ya biraz önce önümüzdeki ay yada sonraki ay tekrar hastaneye gidelim dedim hemen hastaneyemi kosucaz ben gitmem diyo ya o kendini bu kadar yormazken ben nie yıpranıyorum o zaman :KK11:

Bu adam.iki gündür beni delirmeye yemin etmiş ya biraz önce önümüzdeki ay yada sonraki ay tekrar hastaneye gidelim dedim hemen hastaneyemi kosucaz ben gitmem diyo ya o kendini bu kadar yormazken ben nie yıpranıyorum o zaman :KK11:
Bende de aynı dert var canmm :( 1 senedir olmuyo çocuğumuz 3 ay olmuş kimyasal geçirdim rahim filmi çektircem diyorum ki dr da önerdi ona rağmen bekle yılbaşından sonra çektirelim diyo.. olmazsa olmaz bu kadar kafaya takma diyo valla hırs basıyo o böyle yaptıkça enayi gibi ben düştüm derdine :kızgın:

Burdayım kuzum sen napiosun bakim

Napayım tatlım annemdeyim takılıyorum öyle :))

Canım öle olunca enfeksiyon diolar galiba bazen bende de öle oluyor

Ya bekarken niye öyle olmuyordu yemin ederim sinir oluyorum

Tek taraflı olmaz öyle kuzum, ikna et bi şekilde.

Benim göğüsler ağrımaya başladı, gazam mübarek olsun :süslü:

Hacamattan dolayı mı?

Yok kayınvalidedeydik canım :)
Bizim bu değerlendirememiz ve bu eşlerin rahat olmasını napicaz:))valla banada soldan soldan gelmeye baslio yavaştan sınır oluyorum valla

Kendi uçkurları için zaman mekan farketmiyor ama bize gelince olmaz başım ağrıyor (:
Yok kuzum sinir olma rahat ol akışına bırak :)

Back
X