- 6 Aralık 2017
- 6.590
- 6.648
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun canım benimAynn kuzum boşa gittim![]()
Ins cnm hyrlisiylaanladım canım inşallah tutunmuştur bebiş![]()
Ben konyadayim cnm 24 yasindayim evliligimizin 5 senesini geride biraktik 4 yaşında bi kızım var ev hanimiyim senkızlar bu arada kimler nereden aynı şehirde olanımız varmı merak ettim az kafamız dağılsın![]()
İstanbulkızlar bu arada kimler nereden aynı şehirde olanımız varmı merak ettim az kafamız dağılsın![]()
AMİNNNNBugün lekelenmem devam ediyor benim adete 2 gün kaldı.. Bi evlat bi anne kaybettim ben, Rabbim beni evlat hasretiyle sınama...
anne kaybettim derken annen mi vefat etti canımAllah rahmet eylesin canım... Öbür dunyada sefaatcin olur ins evladın..Bugün lekelenmem devam ediyor benim adete 2 gün kaldı.. Bi evlat bi anne kaybettim ben, Rabbim beni evlat hasretiyle sınama...
ben ankaradayım canım 24 yaşındayım pazartesi günü evliliğimizn 1. yılını geride bırakıyoruzBen konyadayim cnm 24 yasindayim evliligimizin 5 senesini geride biraktik 4 yaşında bi kızım var ev hanimiyim sen![]()

bende ankara canım :)İstanbul![]()
Geçen pazar ordaydım . Balgattabende ankara canım :)
AMİNNNNanne kaybettim derken annen mi vefat etti canım
![]()
bizde görümcemi istanbula gelin veriyoruz sık sık geliriz artıkGeçen pazar ordaydım . Balgatta

başın sağolsun canım Allah sabır versin çook zor bilirim Rabbim evladını tez zamanda göndersin acını hafifletsin inşallahEvet canım..
Allah rahmet eylesin canım... Öbür dunyada sefaatcin olur ins evladın..
Hmm vala bnmde bilgim yokKimi o daha evlat değildi diyor, doktorlar vardı diyor, boş gebelik geçirdim, sağol canım..
Allahım sabırlar versın bende 5 yaşında babamı kaybettım .Bugün lekelenmem devam ediyor benim adete 2 gün kaldı.. Bi evlat bi anne kaybettim ben, Rabbim beni evlat hasretiyle sınama...

İstanbulkızlar bu arada kimler nereden aynı şehirde olanımız varmı merak ettim az kafamız dağılsın![]()
Ay hadi inşallah hepimize en tez vakitte :)Varsa Rabbim korur onu canım :)