• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç ay kullandım dostinex i ben bırakınca geri yükseldi iki defa kullandim 3 aylık sürede yine yukselmis
İlk kullandığım ay düştü benim sonra kimyasal gebelik falan olunca bida içmedim hayıt suyu falan içtim 3 4 ay ara verdim yani sonra endokrin doktoruma mr için gittim o da içmediğim için güzel bi fırça attı şimdi işte hala haftada yarım içiyorum adenom küçülsün diye. Ama bıraksam da çok şükür yükselmiyo prolaktinim artık herhalde kayboldu adenom diyorum kendimce

İlk kullandığım ay düştü benim sonra kimyasal gebelik falan olunca bida içmedim hayıt suyu falan içtim 3 4 ay ara verdim yani sonra endokrin doktoruma mr için gittim o da içmediğim için güzel bi fırça attı şimdi işte hala haftada yarım içiyorum adenom küçülsün diye. Ama bıraksam da çok şükür yükselmiyo prolaktinim artık herhalde kayboldu adenom diyorum kendimce
Inşallah canım benim inşallah tekrardan sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın

Dua et ve bekle bence, içini ferah tut, hayırlısı Allahtan. O na zorluk yok nasıl olsa . bir şey içme bekle bir süre daha yada başka dr lara görünebilirsin..

B bep canim moraliniz bozmak gibi olmasin ama gebelik yok gorunuyor su an <5 o demek... yine de kullanma bir sey bekle bence...
wiha02 wiha02 biliyordum senin hamile oldugunu tebrikler kan testi yaptirdin mi?

ya kizlar ben de bugun ignenin 4. gununu de bitirdim degerlendirerek cok sukur; yarindan sonrasi biraz spor olsun diye olacak ama neyse yarini da degerlendirecegim...

biraz umutsuzluk hissediyorum yine negatif olacak vs diye... bana az moral verin sanki 14 aydir bebegi olmayanin kut diye bir anda olmazmis gibi geliyor... :(

Ay bi bebiş daha geliyo buralaraa :) hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah
sağol kuzum inşallah darısı sana, mide ağrım çok fazla bugün niye böyle oldum ki korkar oldum önceki hamileliğimde de öğrendiğimin öğrend mide ağrım başladı yine korktuğum başıma geldi ilaç atamıyorum gün boyu ağrı yüzünden iki büklüm olmuş şekilde dolanıyorum

Ben baya geride kalmışım hemen yetişeyim:oops: Fethiye’denim ben de yaşım 28, 14 aydır evliyim. R4bi4 R4bi4 kuzum bat takvime göre 21 ama bu ay diğer aylara göre geç yumurtladığım için adet de geç gelebilir:KK64:

Memnun oldum canım, benim de 14 ay oldu.
İnşallah gelmez batın kuzum :)

sağol kuzum inşallah darısı sana, mide ağrım çok fazla bugün niye böyle oldum ki korkar oldum önceki hamileliğimde de öğrendiğimin öğrend mide ağrım başladı yine korktuğum başıma geldi ilaç atamıyorum gün boyu ağrı yüzünden iki büklüm olmuş şekilde dolanıyorum
Bence normal şeyler, hamilelik direkt sindirim sistemini yavaşlattığı için mide ağrısı olabilir canım. Başka belirtilerin nelerdi acaba

Memnun oldum canım, benim de 14 ay oldu.
Ben de memnun oldum çok, İnşallah gelmez batın kuzum :)
Ben de çok memnun oldum canım. İnşallah hiçbirimizin gelmez de hepimiz o güzel haberi alırız:KK200:

Son düzenleme:
Bence normal şeyler, hamilelik direkt sindirim sistemini yavaşlattığı için mide ağrısı olabilir canım. Başka belirtilerin nelerdi acaba
bu sefer çok olmadı hatta dedim tamam adet olcam öncekini anlamam kısa sürmüştü hemen yum sonrası göğüs hassasiyetim vardı ama 8 gün kala sızlamaya başladı sarı akıntım oldu baş ağrım ve adet sancısı gibi kasık ve bel ağrısı canım

İnşaallah olmuştur da gelmez canım benim dua ediyorum sürekli :dua:
Allah bin kere razi olsun kuzum da gelicek bastirdi agri iyice yaa ;(( ck coktum bu ay :(( sanirim asilamaya gidicem icimdende gelmiyo bilmiyrm cok doluyum..ne guzel ne zamndir gelince takmiyrdm ama bu ay bilmiyrm acayip duygusalim..sinirliyim..hic bisi ypasim yk hic bisiden tat almiyrm kimseyi gormek konusmak istemiyrm cocuk konusu acilacak diye..ilk zamanlar boyleydim sonra baya baya kabullenmistm ama yine krizlerm basladi yine bu ay ck kotuyum..3 sene bitti evliligimde artk ck ariyrm evde bir ses..annm babam gencken bi torun sahibi olup onla oynasinlar istiyrm..kuzen evlendi hemen cocugu oldu onunkinden bahsederlerken ben bitiyrm birinin cocugunu nasul seviyorlar..torun hayalleri var..caksir suyu aldm nettn esim hic agzini acmadan iciyo dedigim hersyi yapiyo bu da onun ne kdr ck istedigini gosteriyo cocuklari ck ck seviyo bazen millet olmadigini anlicak diye durtuyrm tmm sevme diye..ya bi bayan icin n kdr agir seyler ben artk katlanamiyrm...Rabbim bizi o duygudan mahrm birakmasin evimizi cocuk sesindn mahrm etmesin annelik duggusunu bize tattirsin insallah..aglayarak yaziyrm bunlari biraz bosalma yasadm k bakma kuzum :(

bu sefer çok olmadı hatta dedim tamam adet olcam öncekini anlamam kısa sürmüştü hemen yum sonrası göğüs hassasiyetim vardı ama 8 gün kala sızlamaya başladı sarı akıntım oldu baş ağrım ve adet sancısı gibi kasık ve bel ağrısı canım
Canım hayırlı olsun beta hcg degerin yükseldi mi?

Anladım canım darısı başımıza inşallah

Allah bin kere razi olsun kuzum da gelicek bastirdi agri iyice yaa ;(( ck coktum bu ay :KK43:( sanirim asilamaya gidicem icimdende gelmiyo bilmiyrm cok doluyum..ne guzel ne zamndir gelince takmiyrdm ama bu ay bilmiyrm acayip duygusalim..sinirliyim..hic bisi ypasim yk hic bisiden tat almiyrm kimseyi gormek konusmak istemiyrm cocuk konusu acilacak diye..ilk zamanlar boyleydim sonra baya baya kabullenmistm ama yine krizlerm basladi yine bu ay ck kotuyum..3 sene bitti evliligimde artk ck ariyrm evde bir ses..annm babam gencken bi torun sahibi olup onla oynasinlar istiyrm..kuzen evlendi hemen cocugu oldu onunkinden bahsederlerken ben bitiyrm birinin cocugunu nasul seviyorlar..torun hayalleri var..caksir suyu aldm nettn esim hic agzini acmadan iciyo dedigim hersyi yapiyo bu da onun ne kdr ck istedigini gosteriyo cocuklari ck ck seviyo bazen millet olmadigini anlicak diye durtuyrm tmm sevme diye..ya bi bayan icin n kdr agir seyler ben artk katlanamiyrm...Rabbim bizi o duygudan mahrm birakmasin evimizi cocuk sesindn mahrm etmesin annelik duggusunu bize tattirsin insallah..aglayarak yaziyrm bunlari biraz bosalma yasadm k bakma kuzum :KK43:
Bazen bu duygu çok ağır gelebiliyor ama yapma bunu kendine herşeyi olumlu düşün ki geri dönüşü de o kadar güzel olsun ....

Back
X