• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetimin 13.gunu yumurta beyazı akıntım oldu bu yumurtlama oldu mu demek yoksa yumurta catladı mı demek

Aaa ya benim de asiri sari bir akintim var bir de yumurta aki gibi kivami... Ama gecen ay regl oncesi de vardi; hos simdi reglime cok var daha... Of turlu turlu seyim var anlamiyorum artik...
kuzum her karın bir değil der annem aynı karından türlü türlü çocuk doğuyor Allah'ın işi derdi :) bende regl bekliyorum aaayyyyni belirtilerdi ama testler gün gün daha koyulaşıyo Allah'tan ümit kesilmez

canım biraz geç bir cevap oldu ama, naptın merak ettim =) benim akıntılar kesildi, 18. gün bakalım bat zamanı neler olcak =)

canımm süper haberr. sen sanki kan vermiştin yakın zamanda, rabiamız da sonucu 2 demişti yanlış mı hatırladım ki acep ya?
kan verdin mi =)

allah allah.. geçmiş olsun canım ya.. adet düzensizliği vs. sorunların var mıydı? saraçoğlunun soğan kürünü uygulayabilirsin. ama ilaç kullanacaksan kür yapmak olur mu bilemedim. bence üzülme, sorunun teşhisi önemli. doktor anladığım kadarıyla yol da göstermiş, polip gebelik oluşumuna veya devamında sorun olacaksa aldırmak en doğrusu. hsg ile de tüplerin durumu ortaya konur. yumurta için de klomen işte.. hadi hayırlısı

ayy canım üzüldüm yaa çok geçmiş olsun, sonuçtan haberdar et bizi de..

ben de benzer duyguları yaşıyorum kuzum.. 11 aydır olmayınca herhalde bu ay da tutmaz gibi geliyor içten içe.. ama tam da beklenmeyen zamanda gelir derler.. sen değerlendirmene bak, hayırlısı..

ah güzelim benim yaa, gözlerim doldu valla.. anladığım kadarıyla adet olmadın henüz,dur bakalım belli olmaz içini karartma hemen. bu bebek mevzu ara ara iyice delirtiyor, normal duygular.. yaşın daha genç ortada net bir sorun da yok, en güzel zamanda gelecek inşallah minişin.. eşin ne güzel elinden geleni yapıyor, kıymetini bil tatlım. sen de öyle, her türlü uğraşıyorsun. bu ay tutmazsa aşılamayı denersiniz. içini ferah tut :KK66:

rabişim işler güçler koşturma halleri. senden naber? arada girip okuyorum, sizi merak ediyorum =)
adetin 18.günü, uzayan akıntılar bitti. gene de arada değerlendiriyoruz, hayırlısı bakalım =)
evet canım yanlis hesaplamisim ilişkiden 6 gün sonra vermişim :D 2 çıktı sonra gün gün idrar yaptım koyulaşma ya başladı geçirmeyi bekliyorum simdi

Eve gidiyorum cnm hasteneden eczaneye ugradim bi de test aldim :KK70: sen nasilsin napion

Negatif çıkmış canım sağlık olsun, bende değişen bir şey yok balım :)

sogan kürü, incir ve havuç kürü kle ilgili ne kadar yazı video varsa okudum izledim. sonuç Hala kafamda deli sorular :KK66: sen nasılsın

Mesela kafana neler takıldı canım :) iyiyim kuzum sağol :)

iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın

Daim olsun balımm, ben de iyiyim şükür :)

İç güveysinden hallice canım :) aylar su gibi akıp gidiyor ve biz hala bekliyoruz

Hakkaten günler kısaldı daha çabuk geçiyor balım :) çok fazla beklemeyiz inşallah :)

rabişim işler güçler koşturma halleri. senden naber? arada girip okuyorum, sizi merak ediyorum =)
adetin 18.günü, uzayan akıntılar bitti. gene de arada değerlendiriyoruz, hayırlısı bakalım =)

Çok sık girmiyorsun sanki canım :) bu ay tutar da gelir bebişin inşallah balım :)
Kızlar adetimin 13.gunu yumurta beyazı akıntım oldu bu yumurtlama oldu mu demek yoksa yumurta catladı mı demek

Yumurta çatlayacak demek canım, değerlendir, akıntı durunca yumurta çatladı ve yumurtlama işlemi bitti dem2k

Eklentiler

• CYMERA_20181012_140212.webp
    CYMERA_20181012_140212.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 37
Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hastalara şifa,özellikle uzun zamandır bebesini bekleyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bana da doktora gitmek nasip olmadı hem adet gecikmesi hem yolunda gitmeyen bir sey var mi diye gidecektim çevre ilden bir doktora.Yarın sabah yokmuş randevusu oglen de eşimin göreviyle çakışıyor artık haftaya kaldı.Aradaki zamanı değerlendiriyorum bir yandan hayırlısı.

ölçtürmedim daha kuzum gecikmeyi bekliyorum zırt pırt gitmeyim aile hekimine ama idrardan takip ediyorum koyulaşma var birde ovulasyon yapıyorum zaten ovulasyondan şüphelenmiştim şüphelenmiştim ben
İnşallahbebeğin seninledir ve seni bırakmaz canım ❤

Batımız aynı gun canım .
Benım 3 gundur sağ kasıgımda ağrı var . Son 1 gundur sağ kasıgımı sertleşti . Gögüslerimde dolgunluk var. Başka bir belirti yok . Benım idrar testlerimde hayalet çizgiler çıkmaya başladı .

Darısı başına :dua:
Canım hayırlı olsun gözün aydın ❤ duvarına yazamadım takiplesmedigimiz için yazmak istedim ama yoruma kapatmissin tatlım :)

ay kizlar esim sehir disina cikti; bugunu degerlendiremeyecegiz...
herhalde zaten catlamistir coktan diye dusunuyorum ama ne dersiniz?

R4bi4 R4bi4 canım,
1)soğan kürünü yaparken incir ve havuç kurunude uygulayabilir miyiz?2)soğan kuru regl bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ama incire ve havuca ne zaman başlayacağız?
3)ya da prolaktin yükseltiyor diye bal tarçın çörek otu mu kullanmalı ve ona ne zaman başlanacak?
4)bal tarçın çörek otunu yapıyorsak sadece hergün bi bardak havuç suyu mu içsek?
5) soğan kuruyle bal tarçın çörek otu ve havuç suyu birarada olur mu?

allahım sana geliyorum :)

he bi de hormanlara baktırmak için 3. gün şart mı 4 ya da 5. gün olmaz mi?

R4bi4 R4bi4 canım,
1)soğan kürünü yaparken incir ve havuç kurunude uygulayabilir miyiz?2)soğan kuru regl bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ama incire ve havuca ne zaman başlayacağız?
3)ya da prolaktin yükseltiyor diye bal tarçın çörek otu mu kullanmalı ve ona ne zaman başlanacak?
4)bal tarçın çörek otunu yapıyorsak sadece hergün bi bardak havuç suyu mu içsek?
5) soğan kuruyle bal tarçın çörek otu ve havuç suyu birarada olur mu?

allahım sana geliyorum :)

(:
İkisi yahut 3'ü bi arada olmaz diye biliyorum canım Saraçoğlu önermiyor öyle :)
Havuç - incir adet bitiminden hemen sonra başlanıp 21 gün tüketiliyor diye biliyorum :)
Bir de hormon tahlili için kanamanın enn yoğun olduğu günler tercih ediliyor canım yani 2-3. günler. yoksa yanlış sonuç çıkıyor :)

• Beğen
Reactions: 10N
Back
X