• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yanlış okumuşum cnm başkasına yazmışın tmm . olsun inş en yakın zamanda sen de ben de bekleyen herkes hamiş olur , o çift çizgiyi görürürzz.
Tüm kalbimle inanıyorum canım :dua: inşallah.

Senin bi sıkıntın yoktur inşallah

B blanche_ea S Savladati @MrsRed

Kızlar beni merak etmişsiniz kıyamam size ben ya ❤️ :) Valla çok duygulandım okurken :KK61:

@tugcegk kuzum sana da ayriyeten çok teşekkür ederim ,sen de merak etmişsin :)
Canlarım benim.

Çenem yüzünden banlanmıştım :oops: BDV kendini beğenmişlerle dolu :KK67:

Ay valla özledim burayı ya. B blanche_ea test mi yaptın canım sen,, güzel haberler bekliyoruz inşallah rüyan çıkar :)

Bu arada testinin pozitif olduğunu bile bile " bilemedim ki negatif mi acaba" diye gözümüze sokan arkadaş sana da teessüf ederim :KK57: Bayağıdır da yoktun ki sen, bunun için mi geldin?

Neyse neyse. Gözün aydın .

Y yaprakali kuzum senin de sorununu okudum, eşin neden seni istemesin canım..
Lütfen üzülme herşey yoluna girecek merak etme ❤️

S Savladati canımm :) Sen bana mesaj mı atmaya çalıştın, vallahi beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim :)

@bi prenses annesi sen de regl olmuşsun kuzum, inşallah umutlar kasıma :)
hosgeldin canim benim arada geliyor heyheyler:)

Kızlar beni merak etmişsiniz kıyamam size ben ya ❤️ :) Valla çok duygulandım okurken :KK61:

Canlarım benim.

Ay valla özledim burayı ya. B blanche_ea test mi yaptın canım sen,, güzel haberler bekliyoruz inşallah rüyan çıkar :)

Bu arada testinin pozitif olduğunu bile bile " bilemedim ki negatif mi acaba" diye gözümüze sokan arkadaş sana da teessüf ederim :KK57: Bayağıdır da yoktun ki sen, bunun için mi geldin?

S Savladati canımm :) Sen bana mesaj mı atmaya çalıştın, vallahi beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim :)

Bende ettim merak :) bdv nedir kuzum kapalıydı sanki. hoşgeldin tekrar. :*

Canlarım benim.

Ay iyi ki geldin, tahmin ettim banlandigini; gecici olarak kapatildigini... Sen burada takil canimcim, bosver bdv forumu vs :)

Yok ben test yaptim da negatif cikti bugun ignenin 10. gunuydu o yuzden diyorum ki ignedeki hcg’nib etkisi gecmis bence. Simdi cuma sabahi yaparim bir tane daha yani 12. gun oluyor; 10. gun erken zaten sanirim baya test icin, 12 bile erken sayilabilir di mi?

Bende ettim merak :) bdv nedir kuzum kapalıydı sanki. hoşgeldin tekrar. :*
Oyy can 'sın senn :) Mesajların hepsini okuyamadım canım belki gözümden kaçmıştır. Bir Derdim Var forumu canım :)

Hoşbuldum ❤️❤️

Ay iyi ki geldin, tahmin ettim banlandigini; gecici olarak kapatildigini... Sen burada takil canimcim, bosver bdv forumu vs :)

Yok ben test yaptim da negatif cikti bugun ignenin 10. gunuydu o yuzden diyorum ki ignedeki hcg’nib etkisi gecmis bence. Simdi cuma sabahi yaparim bir tane daha yani 12. gun oluyor; 10. gun erken zaten sanirim baya test icin, 12 bile erken sayilabilir di mi?

Cuma 12. gün, yani ayın 19'u canım. senin bat 24'ü. oo test için bayağı erken kuzum

Oyy can 'sın senn :) Mesajların hepsini okuyamadım canım belki gözümden kaçmıştır. Bir Derdim Var forumu canım :)

Hoşbuldum ❤️❤️
yok zaten.forma yazmadım :) ama merak ettim yani. öyle başka yerde çok gezme :) :* ♡

Back
X