• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tabii zaten igne 250’lik vuruldugunda 1 haftada gecermis diyorlar; aslinda kanda yaptirsam ak koyun kara koyun belli olur ama useniyorum hastane vs.
canım nasılsa iğnenin etkisi geçmiş batada az kalmış her sabah yap için rahatlar inş vardır neden bilmiyorum ama ilk kez birinin gebe olmasını bu kadar çok istedim insan herkese diyor inş hamilesindir diye ama diliyle söylüyor ama sana sebebini bilmeden kalbimle söylüyorum:) sen ve bir kaç isme inşallah hepiniz hamile kalırsınız.

canım nasılsa iğnenin etkisi geçmiş batada az kalmış her sabah yap için rahatlar inş vardır neden bilmiyorum ama ilk kez birinin gebe olmasını bu kadar çok istedim insan herkese diyor inş hamilesindir diye ama diliyle söylüyor ama sana sebebini bilmeden kalbimle söylüyorum:) sen ve bir kaç isme inşallah hepiniz hamile kalırsınız.
Ya çok tatlısın ya inşallah :) Zaten diyorum ya bu ay bir sürü şey yaptım kalırsam liste liste yazacağım; hep birlikte güzel haberler alalım inşallah :)

Yaşadığınız süreci kısaca anlatabılır misiniz belki bize de umut olur hayırlı olsun bu arada
Hiç korunmadigimiz halde ıkı yıl boyunca hiç gebe kalamadım esimdede bendede bi sıkıntı çıkmadı ama adet günlerimi yumurtlama dönemi ni hep takip ettim ve o gunlerdede eşime bol kuruyemis incir ve bitter çikolata yedirdim. Çok şükür sonunda hamile kaldım.

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Ekimden umudumu hala kesmedim bat 2 kasım.Griptim bu aralar salgın yine de çalışmalar devam.
Rabia hoşgeldin tekrardan Bdv sanki toplama yeri gibi:)ciddi bir şey soruyorsun millet dalgasında.

Back
X