• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ne ki ben anlamıyorum
Sperm sıvılaşma süresiymiş yani benim min 55 dakika kalkmamam gerekiyomuş kalkarsam sıvılaşmadan kalktığım için çok afedersin hepsi geri çıkıyo dışarı. Sizin o süre çok iyiymiş canım inşallah kısa zamanda morfoloji de daha çok yükselir tez vakitte alırsın evlat haberini

Sperm sıvılaşma süresiymiş yani benim min 55 dakika kalkmamam gerekiyomuş kalkarsam sıvılaşmadan kalktığım için çok afedersin hepsi geri çıkıyo dışarı. Sizin o süre çok iyiymiş canım inşallah kısa zamanda morfoloji de daha çok yükselir tez vakitte alırsın evlat haberini
Yaa rabbim ne çok şey varmış boşuna mucize demiyoruz bunlara .. Amin canım Bnim rabbim hepimize nasip etsin inş en hayırlısından :dua:

Eklentiler

• IMG_20181019_180342.webp
    IMG_20181019_180342.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 42
KuZum maşallah ileri hareketlilik en önemlisi ve o da muhteşem sayı ml de biraz az ama çakşır suyu onu yerine getirir morfolojiyi de krugere bakmışlar ve çok katı bi teori olduğu için onda da sıkıntı yok şu an eşinde bi sıkıntı yok tatlım ...çökelmeye bakmamışlar gördüğüm kadarıyla ama onda da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum içini ferah tut gayet güzel sonuç ...tek takıldığım saat 3 buçukta mı verdiniz testi?

pawlover pawlover Kuzum sen diyince merak edip baktım bundan önce ki testte bizdede 30 dakıkaymış ama çok şükür bunda düşmüş

Ewt kuzu nıye ki çökelme ne kuzum Zeyah3917 Zeyah3917
Aglütinasyon denen sperm de çökelme var mı yok mu onu gösteriyo bildiğim kadarıyla kuzum sıkıntı yok gayet iyi sonuçlar:) saati de şu yüzden sordum normalde saat 10dan sonra spermler kalitesiz oluyo diye test almıyorlar ondan ;)

KuZum maşallah ileri hareketlilik en önemlisi ve o da muhteşem sayı ml de biraz az ama çakşır suyu onu yerine getirir morfolojiyi de krugere bakmışlar ve çok katı bi teori olduğu için onda da sıkıntı yok şu an eşinde bi sıkıntı yok tatlım ...çökelmeye bakmamışlar gördüğüm kadarıyla ama onda da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum içini ferah tut gayet güzel sonuç ...tek takıldığım saat 3 buçukta mı verdiniz testi?
Cnm bnmkinede bakabilrmsn bu kadr anlyorsnn kuzm

Aglütinasyon denen sperm de çökelme var mı yok mu onu gösteriyo bildiğim kadarıyla kuzum sıkıntı yok gayet iyi sonuçlar:) saati de şu yüzden sordum normalde saat 10dan sonra spermler kalitesiz oluyo diye test almıyorlar ondan :KK66:
Bize öyle birsey demediler . O zaman sonuçlar daha da iyi o labilir dimi kuzum ya baksana bu sabah yaptığım kadar koyu değil dimi yoksa bana mı öyle geliyor

R4bi4 R4bi4 bugun regl oldum yeni bat 25 kasim canim eklersen sevinirim.
Catlatma ignesinin 12. Gunu regl basladi 4 gun erken. Aksam kirmizilar geldi.
Yarin igneli tedavinin baslangici icin doktora gidiyorum
Yine yeniden umut dolu bir ay.
Bari bu ay ağlatma rabbim bizi. Sadece ve sadece senden istiyoruz

canımın içi ya aminn diyorum sadece :/

Back
X