Yok canım perşembeye kadar yolu var... Bekliyorumsen oldun mu canim adet?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım perşembeye kadar yolu var... Bekliyorumsen oldun mu canim adet?
Tmm kuzum tskrlrrSaol bebeğim amin inş.. Valla kuzum sabah hastanedeydim diye sabah yapamadım ama dun gece çatladı büyük ihtimalle 15 gün oluyor yani Bnim hep öyle ya 14 yada 15
Bende senim gibi.dusunuyorum artik canim..bakalim.yolculugun sonu guzel olsun insallah
Kiz resmen rekora gitti ya. Resmen ölmeyen yumurtayi buldu.
Afiyet olsun ic canim tabi az sekerli turk kahvesiDimi ya kahve dedin canım çekti bnde mi içsem![]()
Yaaaa o kahvecilerden bende varım ama şekersiz ohhh missssAfiyet olsun ic canim tabi az sekerli turk kahvesi
Amin canim benimSenide hiç soldrmasnn seni emeklerni boşa çıkarmasn
Ohhh keyfine ic tabi eminem sen icmeyeceksin kim icecek heheYaaaa o kahvecilerden bende varım ama şekersiz ohhh missss![]()
Sadeye alışma çabası içerisindeyim cnmAfiyet olsun ic canim tabi az sekerli turk kahvesi
Seninde olacak en kısa zamanda inşallahOhhh keyfine ic tabi eminem sen icmeyeceksin kim icecek hehe
Kahvede de çayda da şekersiz içince alıyosun tadını inan daha keyifli oluyor kahvenin yanına tatlı ihtiyacını kesecek bişey al daha çabuk alışırsınSadeye alışma çabası içerisindeyim cnm![]()
Kuzum çayda 4 senedir kullanmıyorum ama kahvede yeni ueni başladım.. Biraz zor oluyor yanına gün kurusu kayısı falan alıyorum mecbur daha bi ay oldu sade içeliSeninde olacak en kısa zamanda inşallah
Kahvede de çayda da şekersiz içince alıyosun tadını inan daha keyifli oluyor kahvenin yanına tatlı ihtiyacını kesecek bişey al daha çabuk alışırsın
Ooo zor kısmı atlatmışsın zaten yavaş yavaş damak tadıda oturacakKuzum çayda 4 senedir kullanmıyorum ama kahvede yeni ueni başladım.. Biraz zor oluyor yanına gün kurusu kayısı falan alıyorum mecbur daha bi ay oldu sade içeli
İnş cnm ya biran önce otursun da tat alayım kahvedenOoo zor kısmı atlatmışsın zaten yavaş yavaş damak tadıda oturacak
Aynen öyle oldu kuZum Rabbim bi yerden güldürdü yüzümü o kadar zor zamanlar geçirdim ki o yüzden bizi bizden başkası anlayamaz...sizinde güldürsün inşaallah kendim kadar istiyorum kk daki her isteyen kadın tez vakitte anne olacağı haberini alsın yeryüzünde anne olma hasretiyle yanan bütün müslüman kardeşlerime nasip etsin bizi de içinden ayırmasın yüce MevlamAh be zeyahcim sende gercekten cok dert ediyordun kendine onca badire atlattiniz. Rabbim bir yerden kostu yetisti.

Çakşır suyu canım erkekler için kadınlarda içebiliyor ama çoğul gebeliğe neden olduğu için çoğu kadın kullanmıyor... hazır satılıyor aktarlardaBu bahsettiğiniz kür nedir.
Cnm testi gönderdm bakmadn mıÇakşır suyu canım erkekler için kadınlarda içebiliyor ama çoğul gebeliğe neden olduğu için çoğu kadın kullanmıyor... hazır satılıyor aktarlarda
Kuzum benim, çok kaliteli bir yumurta olduğuna eminim. Allahın izniyle bebeğin sana gelecektir :)Çok şükür yaa sonunda..
Amin Canım gözün aydın şimdi gördüm güzel haberini Rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim :)Aynen öyle oldu kuZum Rabbim bi yerden güldürdü yüzümü o kadar zor zamanlar geçirdim ki o yüzden bizi bizden başkası anlayamaz...sizinde güldürsün inşaallah kendim kadar istiyorum kk daki her isteyen kadın tez vakitte anne olacağı haberini alsın yeryüzünde anne olma hasretiyle yanan bütün müslüman kardeşlerime nasip etsin bizi de içinden ayırmasın yüce Mevlam![]()