• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde olacak en kısa zamanda inşallah

Kahvede de çayda da şekersiz içince alıyosun tadını inan daha keyifli oluyor kahvenin yanına tatlı ihtiyacını kesecek bişey al daha çabuk alışırsın
Kuzum çayda 4 senedir kullanmıyorum ama kahvede yeni ueni başladım.. Biraz zor oluyor yanına gün kurusu kayısı falan alıyorum mecbur daha bi ay oldu sade içeli

Kuzum çayda 4 senedir kullanmıyorum ama kahvede yeni ueni başladım.. Biraz zor oluyor yanına gün kurusu kayısı falan alıyorum mecbur daha bi ay oldu sade içeli
Ooo zor kısmı atlatmışsın zaten yavaş yavaş damak tadıda oturacak

Ah be zeyahcim sende gercekten cok dert ediyordun kendine onca badire atlattiniz. Rabbim bir yerden kostu yetisti.
Aynen öyle oldu kuZum Rabbim bi yerden güldürdü yüzümü o kadar zor zamanlar geçirdim ki o yüzden bizi bizden başkası anlayamaz...sizinde güldürsün inşaallah kendim kadar istiyorum kk daki her isteyen kadın tez vakitte anne olacağı haberini alsın yeryüzünde anne olma hasretiyle yanan bütün müslüman kardeşlerime nasip etsin bizi de içinden ayırmasın yüce Mevlam :dua:

Aynen öyle oldu kuZum Rabbim bi yerden güldürdü yüzümü o kadar zor zamanlar geçirdim ki o yüzden bizi bizden başkası anlayamaz...sizinde güldürsün inşaallah kendim kadar istiyorum kk daki her isteyen kadın tez vakitte anne olacağı haberini alsın yeryüzünde anne olma hasretiyle yanan bütün müslüman kardeşlerime nasip etsin bizi de içinden ayırmasın yüce Mevlam :dua:
Amin Canım gözün aydın şimdi gördüm güzel haberini Rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim :)

Back
X