- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
GünaydınGünaydın ballar bademler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın ballar bademler![]()
Erkencisin balım =)Günaydın![]()
Gunaydin canımGünaydın ballar bademler![]()
Evet canım :) misafir gelecek bugün hazırlık temizlik anca yaparım dige kalktımErkencisin balım =)
Gunaydin canımBugün büyük gun bat gunu geldi bakalim ne olacak?
![]()

Ben çok seviyorum misafir ağırlamayı kuzum, telaşı bi güzel oluyor :) Eminim sen de keyif alıyorsundur :)Evet canım :) misafir gelecek bugün hazırlık temizlik anca yaparım dige kalktım
Sen nasılsın sende erkencisin![]()
ben de çok severim misafir ağırlamayıBen çok seviyorum misafir ağırlamayı kuzum, telaşı bi güzel oluyor :) Eminim sen de keyif alıyorsundur :)
Ben namaza kalktım eşimi kursa yolladım uyku tutmadı canım, kv'deyim :)
Bi ebeye gittim 10 gün yat dedi yatıyorum şimdi![]()
Aminnnnnn inşallah.. Rabbim sesimizi duyar inşallahAmin amin inşallah doğal bir şekilde hamile kalırız
Ayyyyyy maşallah çok severim benimkide şuan ayağımla oynuyorkuzumdan da teyzelerine günaydınEki Görüntüle 2201885
Çok tatlılar ya, seninki ne renk canım :)Ayyyyyy maşallah çok severim benimkide şuan ayağımla oynuyor![]()
canım beni hasane cok oyaladı 4 aydır gidiyorum her ay bir tahlil istediler daha ilaca başlamadım. Hormon tahlili progestron tahlili hsg hepsi normal çıktı saglık ocagında d vitamini düşük çıktı. bu ay belki diyorum özelde aşılamamı yaptırsam. Evde normal test yaptım silik bile çıkmadı demekki erken gebelik testinin kendi çizgisiymişSeninkide çok düşükmüş sen nasıl bir yol izledin peki :) hsg sonucun nasıl çıktı canım
yok canım bu ayda olmadı aşılama yaptırayım en iyisi:)k
inşallah canım benim hayırlısı bakalım
malesef canım gelmemiş bu ay ya klomen ya aşılama yaptırcam:)Sen nasıl istersen öyle olsun balım, inşallah gelmiştir bebişin
hayırlısı kuzum vardır bir vakti ne zamandır deniyosunn senyok canım bu ayda olmadı aşılama yaptırayım en iyisi:)
canım ben 2 yıldır ama 1.5 yıl takıp etmedım olursa olur dedım son 4 aydır sıkı takip eidyorum oda doktorlar çok oyaladı klomene bile başlatmadılar seneyede oglum bire başlıyacak bu ay olmazsa biraz erteleyecem ondan acaba aşılamamı yaptırsam diyorum ya sen ne kadardır deniyorsun canımhayırlısı kuzum vardır bir vakti ne zamandır deniyosunn sen
bence aşılama yaptırma hemen canım biraz kafandan at düşünceyi bir oğlun varmış zaten ona yoğunlaş biraz bakarsın gelmiş bebiş benim bu ay 13. ay canım evlendiğimizden beri hiç korunmadık bizcanım ben 2 yıldır ama 1.5 yıl takıp etmedım olursa olur dedım son 4 aydır sıkı takip eidyorum oda doktorlar çok oyaladı klomene bile başlatmadılar seneyede oglum bire başlıyacak bu ay olmazsa biraz erteleyecem ondan acaba aşılamamı yaptırsam diyorum ya sen ne kadardır deniyorsun canım
varda canım her ay su stress bile yoruyor insanı oglumda cok istiyor aralarındaki yaş farkıda çok açıldı bu ay bile gebe kalsam aralarındaki yaş farkı 7 yaş olacak ondan. mesela bi ilaç içicemya gebeysem dıyorum boyle ıkı senem geçti düşün yani bir oyun oynıyacam ya gebeysem diyorum buda kötü. en son silik testi gördüğüm gun ogluma kıyamadım futbol oynamıstım mesela sılık cızgı cıkacagını bılmeden:) senın tahlıller normalmıbence aşılama yaptırma hemen canım biraz kafandan at düşünceyi bir oğlun varmış zaten ona yoğunlaş biraz bakarsın gelmiş bebiş benim bu ay 13. ay canım evlendiğimizden beri hiç korunmadık biz
haklısın o konuda bende 1 yıldır öyleyim bir şey kaldırıyorum ya bebek varsa diye pişman oluyorum yüksek bir yere uzancam ya bebek varsa diye uzanamıyorum iyici stres oluyorum ben hiç tahlil yaptırmadım canım sadece alttan ultrasonla muayene oldum smear testi yaptırdım birde onar normaldivarda canım her ay su stress bile yoruyor insanı oglumda cok istiyor aralarındaki yaş farkıda çok açıldı bu ay bile gebe kalsam aralarındaki yaş farkı 7 yaş olacak ondan. mesela bi ilaç içicemya gebeysem dıyorum boyle ıkı senem geçti düşün yani bir oyun oynıyacam ya gebeysem diyorum buda kötü. en son silik testi gördüğüm gun ogluma kıyamadım futbol oynamıstım mesela sılık cızgı cıkacagını bılmeden:) senın tahlıller normalmı
baktır canım en azından sorun varsa bılırsınhaklısın o konuda bende 1 yıldır öyleyim bir şey kaldırıyorum ya bebek varsa diye pişman oluyorum yüksek bir yere uzancam ya bebek varsa diye uzanamıyorum iyici stres oluyorum ben hiç tahlil yaptırmadım canım sadece alttan ultrasonla muayene oldum smear testi yaptırdım birde onar normaldi