- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun yine bi git olmadım de canım belki kötü bir şey vardır Allah korusuniyim canım çalışıyorumya ara ara girebiliyorum adet olmadımki doktora gideyim canım![]()
Mrblar kizlar bnm bugun tahmini yum günüm takvime gore beyaz sut gibi sulu akintim var yapiskan degik uzamiyor da yum belirtisi mi acaba
Rengi beyaz sulu seffaf degil bende bilemdkm bklm ne olacakBence değil canım ama sulu akıntı ise yumurtlama öncesi akıntı oluyor süt gibisini duymadım
Hayırlısı olsun balım biraz daha bekleRengi beyaz sulu seffaf degil bende bilemdkm bklm ne olacak
Canım gayet iyiyim; moraller yerinde; bugün hsg çekildim tüpler açık :) Yarın da eşim sperm verecek ona göre bir yol haritası çizeceğiz.canımlar selamlar herkese. bir süredir ortalarda yoktum, farkındayım. ama kafam darmadağın. çocuk fikri bile kafamı önceleri olduğu kadar meşgul etmiyor. şu an buraya yazmak istemiyorum ama dua edin nolur, evimin düzeni bozulmasın. aklım karmakarışık. her neyse.. sayfalarca yazı birikmiş hıphızlı okumaya çalıştım
canım hamile kaldıktan sonra da başka telaşlar başlıyor anlaşılan =) olsun, her anın tadını çıkarmaya bak canım. ben adetin 10. günündeyim çalışmalara başladık =)
rabiacığım son yazdıklarından keyifli olduğunu hissettim. allah daim etsin tatlım. ebeye gittin madem, bu ay onun dediği şekilde olsun. umuyorum şifa olur..
ay kuzum benim cevabın için çok teşekkür ederim. bu ay da bal-polen yiyorum bakalım, 10. gündeyim akıntılar ne zaman gelecek acebaaa? eşim de yine bal-polen ve kboynuzu kürü içiyor. biz de bu ay doktor falan olaylarına girmicez. biraz doğal takılalım dedik. senin kür bitmiş anladığım kadarıyla =) inşallah bebiş gelir bu ay yavrum
soğan adetin 1. haftası mı başlanıyordu ne ya, 15 günlük kürdü sanırım.
ay resmen resetlemişim unutmuşum yahu. naptın bakalım sen soralı olmuş bayağı..
canımm ben de özledimm ben de ama aklım hiç yerinde değil. ondan çok yazamıyorum
iyi ki varsın
valla bilinçli doktormuş aslında da ah şu acele etme huyumuz olmasa..
inşallah her şey yoluna girer, yüreğin ferahlar canım..
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahaslında şimdi karar vermedimki olsaydı bir yaşını geçmişti o yüzden olmazsa erteleyeceğim dedim üstte bu ay son şans hani şimdi vermedim kararımı
canım bende hep hasta olayımda gıdeyım klomenede başlıyayım dedim dedim erteledim olmadı randevu alayımda gideyim hsgden umarım kötü bişey olmamıştır.Olsun yine bi git olmadım de canım belki kötü bir şey vardır Allah korusun
Kızlar merhaba;
Yazamadım kusura bakmayın günlerdir :)
Nasılsınız, ne var ne yok?
bir yerde okudum kuzum hsg adet gecikmesi yapabiliyormuşcanım bende hep hasta olayımda gıdeyım klomenede başlıyayım dedim dedim erteledim olmadı randevu alayımda gideyim hsgden umarım kötü bişey olmamıştır.
canım ben senınle aynı olmustuk eylulde sen oldunda temizlendin bile bende ara ara sivilcelenmeler hariç belirti bile yokMerhaba canım tüplerin açık çıkmış çok sevindim
bir yerde okudum kuzum hsg adet gecikmesi yapabiliyormuş
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı da hayırla sana olsun davşanım:):)olsun bitanem hepimiz leylayız bu ara zaten =) sen de madem dinlen demiş ebe, dinlen canımm
güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum. hepimiz için hayırlısı inşallah..
haklısın aslında hamile kaldıktan sonra bebişin sağlığı için bir endişe hali oluyordur ister istemez. umarım sürecin hep keyifli geçer tatlımm =)
Olsun canım belki rahim hazırlanıyordur, belki mevsimsel geçişten dolayı olmuştur bilemeyiz istersen doktora git adet olmayı bekleme balım. ihmale gelmez. zira rahim çok hassas bir bölgecanım ben senınle aynı olmustuk eylulde sen oldunda temizlendin bile bende ara ara sivilcelenmeler hariç belirti bile yok![]()
ben kullandim canimkızlar ya fitil kullandınız mı hiç
Kuzum ne olsun eşimle aydına annemlere geldim o üç gün kalıp gitti bnde bizimkiler le hasret gideriyorum gelen gidenden daha yalnız kalamadık...MLKn canım nasılsın sesin çıkmıyor
tmm cnm randevu alip gideyim en iyisiOlsun canım belki rahim hazırlanıyordur, belki mevsimsel geçişten dolayı olmuştur bilemeyiz istersen doktora git adet olmayı bekleme balım. ihmale gelmez. zira rahim çok hassas bir bölge
hangisini kullandın kuzum, yumurtlama döneminde kullanılır mı acababen kullandim canim
Kuzum ne olsun eşimle aydına annemlere geldim o üç gün kalıp gitti bnde bizimkiler le hasret gideriyorum gelen gidenden daha yalnız kalamadık...
tmm cnm randevu alip gideyim en iyisi
Aynn kuzum sen nasılsın ....ohh, kafan dağılır biraz balım. Boşver gelen gidiyor :))
kuzumdan da teyzelerine günaydınEki Görüntüle 2201885
sana suan zaten iliski yasakti kuzum kullan istersenhangisini kullandın kuzum, yumurtlama döneminde kullanılır mı acaba