- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telden aplikasyon mu kullaniyorsun canimBen buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğimi bulamadım![]()
O zaman arkadaşın da öyledir kuzum, çikolata kisti ultrasonda mı rahim filminde mi görülüyor kuzumEvet canım, ben kistim olduğunu öğrendiğimden beri adetim kahve akıntıyla başlayıp normal seyrinde devam ediyor, hatta regl öncesi geliyor kahve lekelenmelerim
Çok sevindim tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlar merhaba ben bugün doktora gittim ve kesem 12 mm ve mutluluktan uçuyorumşuan bir sıkıntım yok ama yinede önlem amaçlı progestan verdi iki hafta sonra kalp atışı için gidicem Rabbime binlerce kez şükürler olsun isteyen herkeze nasip olsun inşallah

O zaman arkadaşın da öyledir kuzum, çikolata kisti ultrasonda mı rahim filminde mi görülüyor kuzum
ooh en sevdiğin kadın tipi böyle derli toplu düşünen, bilimsel hareket eden ve moralli kadın =)Canım gayet iyiyim; moraller yerinde; bugün hsg çekildim tüpler açık :) Yarın da eşim sperm verecek ona göre bir yol haritası çizeceğiz.
davşanın yesin senii tatlı hamişkom =)Sağol canım benim Allah razı olsun darısı da hayırla sana olsun davşanım:):)
ebenin dediklerinin işe yaramasını çok gönülden istiyorum kuzum. yumurtlama dönemini kaçırabileceğini de danışsaydın keşke. yine de korun diyorsa vardır bir bildiği..canımın içi, Allah razı olsuninşallah Rabbim nasip ederse olur
bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah
Sen nasılsın balım
hay allah.. albi testten ben de çektim maalesefGünaydın canlar.Bugün regl başladı(albi test güya pozitif göstermişti.demekki hiçbir güvenirliği yok.testi de test etmis oldum:)
Bebetime negatifti.o bile daha güvenilir.
Doktor hiçbir problem yok demişti kısmet artık
Valla daha yumurtlama akıntısı gelmedi bile canım 5 gün sonra yasak kalkıyor ama ebe de yaşlı yani yumurtlama dönemi deseydim anlamazdı herhaldeebenin dediklerinin işe yaramasını çok gönülden istiyorum kuzum. yumurtlama dönemini kaçırabileceğini de danışsaydın keşke. yine de korun diyorsa vardır bir bildiği..
Evet canımtelden aplikasyon mu kullaniyorsun canim
ne fotosu atacaktn canımEvet canım
Evet canım.Bir dahaki bat 1 Aralık.isisxz canım sen regl olmuşsun görmemişim o mesajı
Sağlık olsun canım benim, inşallah gelmez ya Kasım ayı listesine yazarız seni :)Evet canım.Bir dahaki bat 1 Aralık.
telefondan olmuyor canim internette sayfayı acip deneyebilirsinEvet canım
Fotoğrafı kırpıp boyutunu küçültmezsen yüklenmiyo malesefEvet canım
Yok canım halaaa olmadım yaa bugün 35.günüm bi kadın doğuma gidicem Pazartesi ye kadar gelmezse olsak bi dert olmasak bi dertNasılsın balım regl oldun mu
Amiin inşallah böyle haberler alınca insan çok mutlu oluyor maşallah nazar değmesinCanlar merhaba ben bugün doktora gittim ve kesem 12 mm ve mutluluktan uçuyorumşuan bir sıkıntım yok ama yinede önlem amaçlı progestan verdi iki hafta sonra kalp atışı için gidicem Rabbime binlerce kez şükürler olsun isteyen herkeze nasip olsun inşallah