İnşallah canım topyekun gireriz o listeye:)Sağlık olsun canım benim, inşallah gelmez ya Kasım ayı listesine yazarız seni :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım topyekun gireriz o listeye:)Sağlık olsun canım benim, inşallah gelmez ya Kasım ayı listesine yazarız seni :)
R4bi4 canım bende adet oldum ama bence yine tutunamadi silik cizgi cikmisti 5 testte sonra çıkmadı Bat 29 kasim oldu canım
Yok canım halaaa olmadım yaa bugün 35.günüm bi kadın doğuma gidicem Pazartesi ye kadar gelmezse olsak bi dert olmasak bi dertsen nasılsın tatlım çok giremiyorum iş yoğunluğundan bu ara
Yaa, Belki bir sebebi vardır canım bi doktora görün gereken testleri yaptır balım. Sağlık olsun inşallah.
Doktor kontrolluydu bu ay zaten kuzum olmadi bu ay dinlensin vucut diger adetinin 2nci gunu gel dedi hayirlisi inşallah
Yaa inşallah tatlımmm mutlu haberleri alacağımız ay olur bu ayYaa, Belki bir sebebi vardır canım bi doktora görün gereken testleri yaptır balım. Sağlık olsun inşallah.
Bu mevsimden herkes etkilendi galiba balım, inşallah rahim bebiş için hazırlık yapıyordur :)
İyiyim hamdolsun canım, herkes giremiyor şu aralar :/
gunaydin canim nobet gunu bugun sen nasılsınGünaydın hanımlar, nasılsınız :)
Ay benim de nöbet günüm :) haftanın son günü bi de tabi o yüzden çekiliyor...gunaydin canim nobet gunu bugun sen nasılsın
ogretmen misin canim?Ay benim de nöbet günüm :) haftanın son günü bi de tabi o yüzden çekiliyor...
Evet canımogretmen misin canim?
Çok şükür balım, sonuçları ne yaptın canım :)Günaydıııınnn. İyiyim ben kuzum... Sen nasılsın
yorucu ve stresli geçmiyordur umarım canımgunaydin canim nobet gunu bugun sen nasılsın
Spermiyogram çıktı kan tahlili çıkmadı. Buraya yüklemeye çalıştım beceremedim... Sorun yok gibi görünüyor ama baya çok milyonlar yazıyor :)Çok şükür balım, sonuçları ne yaptın canım :)
112 deyim canim suan iyiyiz sabaha kadar Allah kerimyorucu ve stresli geçmiyordur umarım canım![]()
Kafaya takmak en büyük hata kuzum. Bıraktığın an gebe kalacaksın zaten.günaydın kızlar nasılsınız ben hala hasta olmadım size danışayım dedim kızlar sizce gidip özelde aşılamamı olsam yoksa devlette klomen vb tedaviyemi başlasam biraz sabırsızım galiba 2 yıldır olmadı herşeyi ona göre yasıyorum yoruldum biraz koşucam ya hamileysem diyorum ilaç alıcam ya hamileysem diyrum 2 yıldır sürekli ilaç almayı erteledim.
canım bilmemki tez canlıyım galiba birde olmazsa bu ay oglumun okulundan dolayı bir yıl erteleyecem 1 e başlıyacak seneye oda kardeş çok istiyor yaş farklarıda çok oluyor ondanKafaya takmak en büyük hata kuzum. Bıraktığın an gebe kalacaksın zaten.
Ben şöyle düşünüyorum. Hamilelikte ya hep ya hiç kuralı var. 5. Haftaya kadar duracak durur gidecek gider. İster tarlaya git çalış, ister ip atla duracak bebek duruyor. 5. Hafta da en geç öğrenmiş oluyorsun zaten. Hiç kısıtlamıyorum kendimi o yüzden. İlaç içmiyorum mesela doktor dedi ki zaten henüz zarar verecek durumda değildir gebe kalmışsan bile.
Maddi durumun yeterliyse özelde klomen ve yumurta takibi yaptır önce, maddiyatçı bi doktor değilse ilk etapta sadece bunu ister.
canım bilmemki tez canlıyım galiba birde olmazsa bu ay oglumun okulundan dolayı bir yıl erteleyecem 1 e başlıyacak seneye oda kardeş çok istiyor yaş farklarıda çok oluyor ondan[/QUOTE
Her ailede farklı oluyor tabi ama benim iki abimin arasında 1.5 yaş benimle 9 yaş var. 20li yaşlarda bütün farklar eşitleniyor. Kendine baskı yapma. Üzme bunun için. Allah ne verirse hayırlısını hayırlı zamanda versin.
Canim sorunu gordum cevap vereyim dedim.günaydın kızlar nasılsınız ben hala hasta olmadım size danışayım dedim kızlar sizce gidip özelde aşılamamı olsam yoksa devlette klomen vb tedaviyemi başlasam biraz sabırsızım galiba 2 yıldır olmadı herşeyi ona göre yasıyorum yoruldum biraz koşucam ya hamileysem diyorum ilaç alıcam ya hamileysem diyrum 2 yıldır sürekli ilaç almayı erteledim.