kistlesmede olur diyolar korkmaya basladimgeç döllenme olduysa çıkmaması normal kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kistlesmede olur diyolar korkmaya basladimgeç döllenme olduysa çıkmaması normal kuzum
Kuzum açıkça söylemek gerekirse benim de 1-2 regl dönemi lekelenmem oluyordu geçen ebeye gittiğimde ebe kistin var demişti ama korkulacak bir şey yok gebe kalmaya engel değil kistler canımkistlesmede olur diyolar korkmaya basladim
doktor kistin var demismiydi canim sana hicKuzum açıkça söylemek gerekirse benim de 1-2 regl dönemi lekelenmem oluyordu geçen ebeye gittiğimde ebe kistin var demişti ama korkulacak bir şey yok gebe kalmaya engel değil kistler canım
Yeni bitti cnm tşk cvp içinKuzum güzel görünüyor sadece lökosit görülmüş o da ciddi bir şey değildir inşallah, lökosit enfeksiyon demek sanırım
adete yakın ise kalınlaşması normal canım
Canım inşallah yerleşmedir ama mesela benim adet olmama 1-2 gün kala oluyor o lekelenme.Sende de böyle alisilagelmis bir şey olsa bilirsin.İnşallah bebistendirkızlar benim dun bu saatlerde kahverengi lekelenmem oldu bidaha gelen giden bisey yok normal mi sizce bu![]()
insallah canimda sanmiyorum ya doktorumda kan ver dedi verdim aonuc cikar 1 saate kadarCanım inşallah yerleşmedir ama mesela benim adet olmama 1-2 gün kala oluyor o lekelenme.Sende de böyle alisilagelmis bir şey olsa bilirsin.İnşallah bebistendir
doktor kistin var demismiydi canim sana hic
R4bi4 canim devlet once klomen sonra klomen catlatma yapiyor. Asilamada bana yaparlarmi bilmem ama tahliller icin bile 5 ay surundum hastanelerde o yuzden dedim 5 aydir bir folik asit ic yada klomen baslayalim bile demediler sanki hormon testi ile progestron ayni ayda bakamiyorlar yada hsg yada diger testler
İnşallahhh15 20 dakikadır burnuma patatesli börek kokuyor, bu sefer de hmile değilsem hiç değilimdir, bata son 8
Adetini kaç gün geçti canimkan verdim sonuc negatif canlar adetim sokulemiyorda ne olacak bilmiyorum
15 20 dakikadır burnuma patatesli börek kokuyor, bu sefer de hmile değilsem hiç değilimdir, bata son 8

İyi akşamlar bayanlar :) misafirim yatılı olduğu için yazamıyorum pek ama takip ediyorum hepinizi inşallah en kısa zamanda hepimizin dilediği olur
Sağlık olsun canım benim soğan kabuğu kaynat o sökerkan verdim sonuc negatif canlar adetim sokulemiyorda ne olacak bilmiyorum
Günaydın kuzum nasılsın..Günaydın ballar, nasılsınız bugün
Günaydın tatlımGünaydın ballar, nasılsınız bugün
Günaydın kuzum nasılsın..
Günaydın tatlımbugün 37.gün hala gelen yok
![]()