Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım olmadı öyle yapıcam artık sen nasılsın canımÇok şükür balım sen nasılsın var mı gelen giden :)
Canımm söktürücü mü alsan
Bende daha önce gitmiştim doktora bi sıkıntı yok demişti olsa çıkardı sanırım ultrasonda tarlusal vermişti o zaman 44 gün sürmüştüSon 1-2 ay herkesin düzeni şaşırmış heralde.Geçen ay 40 gün beklemiştim ben de.Doktor hiç bir problem yok dedi.Bu ay beklenen tarihte geldi.
Son 1-2 ay herkesin düzeni şaşırmış heralde.Geçen ay 40 gün beklemiştim ben de.Doktor hiç bir problem yok dedi.Bu ay beklenen tarihte geldi.
Evet tatlım olmadı öyle yapıcam artık sen nasılsın canım
Yunurta aki geldikten sonra catliyor. O yunurta aki dedigimi sey yunurtanin kesesinin acilip yirtilmasi.Kızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişlerMLKn Y yaprakali Y yildizprm
Valensiya 1 17platon17 @Madammor A AloeeVeraa
papatyam67 Z zynpzn8989 @Blankinfinity
_D_O_
Zeyah3917 1 1melegimolsun
wiha02
yumurtlama döneminde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra mı yumurta çatlıyor yoksa yumurta çatladıktan sonra mı o akıntı geliyor bi bana yardımcı olun![]()
ne kadar süre sonra çatlar canım tahminenYunurta aki geldikten sonra catliyor. O yunurta aki dedigimi sey yunurtanin kesesinin acilip yirtilmasi.
Bazen 1 bazen 2 genelde 36 saat sonrasine kadar süre sonra çatlar canım tahminen
tutacak inşallahKizlar merhaba herkese bu sabah ilk asilamami oldum. 2 haftalik surecim basladi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Biraz agrili ve sancili gecti. Hafifte kanamam var.
2 olgun yumurta insallah tutar.
Kızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişlerMLKn Y yaprakali Y yildizprm
_D_O_
wiha02
yumurtlama döneminde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra mı yumurta çatlıyor yoksa yumurta çatladıktan sonra mı o akıntı geliyor bi bana yardımcı olun![]()
Benim akıntı başladıktan sonra ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor kuzum. Yani akıntı geldikten sonra çatlıyor o zaman.
Canım emin değilim ama benim adet biter hemen şeffad akıntı başlar zaten erken çatlıyor bu yüzden akıntının son günü ovulasyon testi pik yapıyor. Demek ki arkadaşların dediği gibi önce akıntı son gün çatlıyorKızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişlerMLKn Y yaprakali Y yildizprm
_D_O_
wiha02
İnşallah tutar canım. Aşılama yaoarken narkoz vermiyorlar mı canım? Çok mu zor?Kizlar merhaba herkese bu sabah ilk asilamami oldum. 2 haftalik surecim basladi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Yok vermedi doktorum aslinda zor bir islem degil de benim yapisal olarak rahim girisim vs dar. Ondan yoksa cogu insanin ki acisiz oluyorİnşallah tutar canım. Aşılama yaoarken narkoz vermiyorlar mı canım? Çok mu zor?
Benim akıntı 1 gün sürüyor balım eczaneler de kapalı ovulasyon testi alsaydım keşke. salı gününe kadar çatlamaz inşallahCanım emin değilim ama benim adet biter hemen şeffad akıntı başlar zaten erken çatlıyor bu yüzden akıntının son günü ovulasyon testi pik yapıyor. Demek ki arkadaşların dediği gibi önce akıntı son gün çatlıyor

Bebeğim ben ovulasyon testi 1 ay kullandım adetin 10.günü başlamıştım. 13.gün falan uzayan akıntı gelmeye başladı ama taa 16.gün çatladı yumurta. Hatta ondan sonra da 1-2 gün aynı akıntı geldi. Yani ben akıntıdan çok anlayamadım hangi gün olduğunu, testten anlayabildim ancak günüKızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişlerMLKn Y yaprakali Y yildizprm
_D_O_
wiha02
Anladım canım ileride banada diyebikir doktorda ama korkuyorum birazYok vermedi doktorum aslinda zor bir islem degil de benim yapisal olarak rahim girisim vs dar. Ondan yoksa cogu insanin ki acisiz oluyor
Ay canım benim aşılama yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah. Önemli bi sıkıntı olmayınca aşılama genelde tutuyo. İnşallah artık gelsin bebişinKizlar merhaba herkese bu sabah ilk asilamami oldum. 2 haftalik surecim basladi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Korkacak birsey yok canim evladimiz icin katlanmak zorundayizAnladım canım ileride banada diyebikir doktorda ama korkuyorum biraz![]()