• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 1-2 ay herkesin düzeni şaşırmış heralde.Geçen ay 40 gün beklemiştim ben de.Doktor hiç bir problem yok dedi.Bu ay beklenen tarihte geldi.
Bende daha önce gitmiştim doktora bi sıkıntı yok demişti olsa çıkardı sanırım ultrasonda tarlusal vermişti o zaman 44 gün sürmüştü

Son 1-2 ay herkesin düzeni şaşırmış heralde.Geçen ay 40 gün beklemiştim ben de.Doktor hiç bir problem yok dedi.Bu ay beklenen tarihte geldi.

Kuzenim öyle sanmış herhalde mevsimsel geçişten dolayı adetim gecikti diye düşünmüş, mide bulantıları başlayınca anlamış (:

Evet tatlım olmadı öyle yapıcam artık sen nasılsın canım

İyi şükür canım yatıyorum :) Bakalım ne olacak bu ay :)

Son düzenleme:
Kızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişler MLKn MLKn Y yaprakali Y yildizprm Valensiya Valensiya 1 17platon17 @Madammor A AloeeVeraa papatyam67 papatyam67 Z zynpzn8989 @Blankinfinity _D_O_ _D_O_ Zeyah3917 Zeyah3917 1 1melegimolsun wiha02 wiha02

yumurtlama döneminde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra mı yumurta çatlıyor yoksa yumurta çatladıktan sonra mı o akıntı geliyor bi bana yardımcı olun :KK61:
Yunurta aki geldikten sonra catliyor. O yunurta aki dedigimi sey yunurtanin kesesinin acilip yirtilmasi.

Kızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişler MLKn MLKn Y yaprakali Y yildizprm Valensiya Valensiya 1 17platon17 @Madammor A AloeeVeraa papatyam67 papatyam67 Z zynpzn8989 @Blankinfinity _D_O_ _D_O_ Zeyah3917 Zeyah3917 1 1melegimolsun wiha02 wiha02

yumurtlama döneminde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra mı yumurta çatlıyor yoksa yumurta çatladıktan sonra mı o akıntı geliyor bi bana yardımcı olun :KK61:

Benim akıntı başladıktan sonra ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor kuzum. Yani akıntı geldikten sonra çatlıyor o zaman.

Benim akıntı başladıktan sonra ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor kuzum. Yani akıntı geldikten sonra çatlıyor o zaman.

Ne zaman silikleşiyor canım, ovulasyon testi silikleştikten sonra akıntın kesiliyor mu.

Benim bugün o akıntı başladı ama ilişki yasağım var 3 gün kaldı yasağın kalkmasına :@ acaba yetişir miyim :(

Canım emin değilim ama benim adet biter hemen şeffad akıntı başlar zaten erken çatlıyor bu yüzden akıntının son günü ovulasyon testi pik yapıyor. Demek ki arkadaşların dediği gibi önce akıntı son gün çatlıyor

Kizlar merhaba herkese bu sabah ilk asilamami oldum. 2 haftalik surecim basladi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Biraz agrili ve sancili gecti. Hafifte kanamam var.
2 olgun yumurta insallah tutar.
İnşallah tutar canım. Aşılama yaoarken narkoz vermiyorlar mı canım? Çok mu zor?

Canım emin değilim ama benim adet biter hemen şeffad akıntı başlar zaten erken çatlıyor bu yüzden akıntının son günü ovulasyon testi pik yapıyor. Demek ki arkadaşların dediği gibi önce akıntı son gün çatlıyor
Benim akıntı 1 gün sürüyor balım eczaneler de kapalı ovulasyon testi alsaydım keşke. salı gününe kadar çatlamaz inşallah :dua:

Bebeğim ben ovulasyon testi 1 ay kullandım adetin 10.günü başlamıştım. 13.gün falan uzayan akıntı gelmeye başladı ama taa 16.gün çatladı yumurta. Hatta ondan sonra da 1-2 gün aynı akıntı geldi. Yani ben akıntıdan çok anlayamadım hangi gün olduğunu, testten anlayabildim ancak günü

Kizlar merhaba herkese bu sabah ilk asilamami oldum. 2 haftalik surecim basladi. Rabbim yardimcimiz olsun.
Biraz agrili ve sancili gecti. Hafifte kanamam var.
2 olgun yumurta insallah tutar.
Ay canım benim aşılama yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah. Önemli bi sıkıntı olmayınca aşılama genelde tutuyo. İnşallah artık gelsin bebişin

Back
X