Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum adet olmadım beklıyorum bnde bnde merak ediyorum...MLKn merak ediyorum seni canım
Hadi artık seni de mezun edip anneler topiğine tayin edelim inşallah :)Kuzum adet olmadım beklıyorum bnde bnde merak ediyorum...
Keşke kuzum hangimiz istemeyezki bunun hayaliyle yaşıyoruz rabbim nasip etsin inşHadi artık seni de mezun edip anneler topiğine tayin edelim inşallah :)

Keşke kuzum hangimiz istemeyezki bunun hayaliyle yaşıyoruz rabbim nasip etsin inş![]()
İnşallah kuzumm inşallah ayyy olsun artıkAminn canım benim hep beraber inşallah![]()
Test ne zaman yapacaksın tatlışİnşallah kuzumm inşallah ayyy olsun artık
bebiştir oo canımm,Ya bilmiyorum ki sanki adet olucak gibiyim
İnş odur canım sürekli bi uyku modundayım yorgun bitkinbebiştir oo canımm,![]()
İnş odur canım sürekli bi uyku modundayım yorgun bitkin
duayla bekliyoruz kuzum güzel haberiniİnş canımın içi Allah razı olsun balımduayla bekliyoruz kuzum güzel haberini
Ya bana kalırsa test yap canım ya of çok heyecanlıyımİnş canımın içi Allah razı olsun balım
Merhaba bayanlar benim son adet tarihim 3 Ekim hala adet olmadım acaba hamilemiyim çok negatif gördüğüm için test kan testi yaptırmak Tan korkuyorum

Bilmem hevesli değilim yaptırmaya çok hayal kırıklığı yaşadımKız bu ne sabır :) Testin varsa yap hemen![]()
Sen riske atma adet bittiği günden itibaren gün aşırı dene kuzum hergüne gerek yok. Yumurtlamadan üç dört gün sonra bırakırsın istersenEvet balım kana da geç geçiyor :)
umutsuz olma canımın içi inşallah gelmiştir bebişin :)
Kuzum doktora sordum 36 ila 48 saate kadar çatlar dedi, teşekkür ederim
yakındır inşallah tatlım![]()
mesele bu işte canım değerlendiremiyorum ilişki yasağı var ondan :/Sen riske atma adet bittiği günden itibaren gün aşırı dene kuzum hergüne gerek yok. Yumurtlamadan üç dört gün sonra bırakırsın istersen
hangimiz yaşamadık kii, önemli olan pes etmemekBilmem hevesli değilim yaptırmaya çok hayal kırıklığı yaşadım
Doğru diyorsunhangimiz yaşamadık kii, önemli olan pes etmemek