• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah bu ne enerji :)

Merhaba tatlım ne durumdasın :)
Annemdeyim canım stres atmaya geldim kv ye geçecem tekrar geri gelecem eşim izne ayrılcak kafama göre takılıyom bu ay pas :D ayrıca rahatsızlandım ya panik atak olmuşum senin durumun ne

Kızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?

Günaydın. Çok yoğun bi hafta sonundan sonra iş günü :110: hormon sonuçlarım geldi. E2 60 çıkmış... Sorunu bulduk en azından

Annemdeyim canım stres atmaya geldim kv ye geçecem tekrar geri gelecem eşim izne ayrılcak kafama göre takılıyom bu ay pas :KK70: ayrıca rahatsızlandım ya panik atak olmuşum senin durumun ne
Çok geçmiş olsun canım, valla en iyisini yapıyorsun tertemiz :)
Ben aynı balım bıraktığın gibi :))

adete 4 gün varken test yaptım negatif çıktı idrarda erkenmi sizce.

e yani erken olmuş biraz :)

Kızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?

Ben bilmiyorum Kuzum ya Zeyah3917 Zeyah3917 canım sen biliyorsun mu

Günaydın. Çok yoğun bi hafta sonundan sonra iş günü :110: hormon sonuçlarım geldi. E2 60 çıkmış... Sorunu bulduk en azından

Günaydın canım o yüksek olunca ne oluyor

Bilen varsa yorumlayabilirse sevinirim

Eklentiler

• IMG_20181105_114851.webp
    IMG_20181105_114851.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 46
Bilen varsa yorumlayabilirse sevinirim
ben sana bildiğim kadarıyla yorumlayım balım
Fsh normal,
E2ye şimdi baktım düşük olmaması lazım çünkü yumurtlamayı uyarıcı bi hormonmuş, yani o da güzel çıkmış :)

diğerlerinde de bi sıkıntı göremedim ama tabii dr'dan iyi bilemeyiz. Genel olarak sonuçların güzel ❤️

Merhaba tatlım :)

Nasıl demez balım,, tsh yüksekliği gebeliğe engeldir 2.5 altında olması lazım doktor öyle dedi bana. Tam kan sayımı yaptırmıştım.
Benim zaten 2011 den beri yükselip düşüyor bi e2 kafama takıldı
düşük olması yumurtlama sorununa işaret canım ama adetin 3. günü mü yaptırdın bu testi. Doktor bana bu testleri adetin 3. günü yaptırdı

Back
X