• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kitlenmiş gibi ağrıyor bazen belim ama hasta olicakmisim gibi degil geceleri dha çok farkediyorum akıntı hiç yok ama o da olmayınca sanki yok gibi de geliyor :işsiz:
benim birde cumartesi günü olmuştu bu ağrı hatta o gece sabaha kadar devam etmişti benim akıntımda var ama ona çok güvenmiyorum

Günaydın kızlar benimde bat a 4 ama adet sancım var sabah yatakta baya hissettim sağ tarafımda ağrı var sanki yumurtam çatlamadı gibi bir hisse kapıldım ... dün sabah test yapmıştım negatif silik bile değildi yani :( açıkcası baya üzüldüm

Günaydın kızlar benimde bat a 4 ama adet sancım var sabah yatakta baya hissettim sağ tarafımda ağrı var sanki yumurtam çatlamadı gibi bir hisse kapıldım ... dün sabah test yapmıştım negatif silik bile değildi yani :KK43: açıkcası baya üzüldüm
bat günü bile negatifi görüp sonra gebe olduğunu öğrenen var canım sıkma canını glöiştir inşallah bebişin

sizin 2-4 gün kalmış ben 16 gündür siftah bile yapamadım :KK70:

Daha önce regly olmadan öyle bir belirtin var mıydı balım
yok kuzum bu ay ilk defa oldu bir cumartesi akşam oldu o gün temizlik yapmıştım hatta sabaha kadar devam etti birde dün ütü yaparken oldu daha sonra mutfak toplamaya gittim o zaman oldu oturunca yada uzanınca geçiyor ayaktayken çok şiddetli bir ağrı vuruyor belime

yok kuzum bu ay ilk defa oldu bir cumartesi akşam oldu o gün temizlik yapmıştım hatta sabaha kadar devam etti birde dün ütü yaparken oldu daha sonra mutfak toplamaya gittim o zaman oldu oturunca yada uzanınca geçiyor ayaktayken çok şiddetli bir ağrı vuruyor belime

Canımm sen test mi yapsan acaba :) Bana normal bir durum gibi gelmedi :)

ay kızlar iş yerinde birlikte çalıştığım abla bugün bana nedense çok yakında işten ayrılcakmışsın gibime geliyor dedi biraz öncede konu soğuktan açıldı üşüyorum falan dedi bende normalde bu ofiste en çok ben üşürdüm hiç üşümüyorum şuan dedim bana sen hamilesin gibi geliyor dedi :KK48:

Back
X