- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Bize musmutlu haberler ver inşallah canımcımvalla güveniyormu bilmiyorum canım hayırlısı :)
:)Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize musmutlu haberler ver inşallah canımcımvalla güveniyormu bilmiyorum canım hayırlısı :)
:)9/10 kasım benimkide biraz düzensiz oluyor ama tahminim bu tarih de olcak![]()

Ayy hiç deme canım ya nerde bizde o şans okadar isterdimki belirti olcak test yapcaz ve çift çizgii düşğncesi bile güzel

kaç günün vardı bata canım

az kalmış sıkalım dişimizi iki güncük daha bugünde bitti saılırBat 8 kasım canım 2 gun işte![]()
inşallah canım artık doğuma gün sayalım hep birlikte doğuma gün sayıyoruz diye topik açalımBize musmutlu haberler ver inşallah canımcım:)

hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam, uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın :)
Nasılsınız?
Benim sonuçlar belli oldu kızlar; bende her şey yolunda hatta her şey olması gerekenden bile kat kat iyiymiş; gel gelelim esimde sorun var ve doktor ancak tup bebekle cocuk sahibi olabilirsiniz gibi gorunuyor dedi.
Bu durumda tup bebek tedavisine baslayacagiz; rapor da cikacak bu arada, evleneli 3 yil olmasa da erkekte problem olunca devlet 3 sene sarti koymuyormus.
Doktor sizin ilkinde tutacagina inaniyorum dedi; zaten ne yalan soyleyeyim benim de gonlumden hep tup bebek geciyordu.
İnşallah tutar ilk denemede canım, benim de gönlümden hep tüp bebekle şöyle ikizlerim olsa diye geçiyo ama nasip tabi. Kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallahKızlar selam, uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın :)
Nasılsınız?
Benim sonuçlar belli oldu kızlar; bende her şey yolunda hatta her şey olması gerekenden bile kat kat iyiymiş; gel gelelim esimde sorun var ve doktor ancak tup bebekle cocuk sahibi olabilirsiniz gibi gorunuyor dedi.
Bu durumda tup bebek tedavisine baslayacagiz; rapor da cikacak bu arada, evleneli 3 yil olmasa da erkekte problem olunca devlet 3 sene sarti koymuyormus.
Doktor sizin ilkinde tutacagina inaniyorum dedi; zaten ne yalan soyleyeyim benim de gonlumden hep tup bebek geciyordu.
az kalmış sıkalım dişimizi iki güncük daha bugünde bitti saılır![]()
canım umuyorum ki aşılaman tutacaktır, olumsuzluklara kaptırma kendiniKizlar herkese merhaba
Iyi hafta sonlari...
Asilamamin 2. Gunundeyim. Oyle aman aman bir heyecanim yok. Belki daha teste 12 13 gun var ondan ama kotu ihtimale alistirdim kendimi.
R4bi4
@AloeeVeraa
Zeyah3917
@Anneyimbenanne35
@1melegimolsun
Sevgiler
yavrum duygu durum değişimleri yazmışsın, sıkıntının sebebi o sanıyorum. normaldir, ileride bugünleri gülerek hatırlayacaksınız. eşin de azıcık çeksin nazını =) cinsiyet hep erkek gibi doğuyor içime =)Ufak tefek sıkıntılar var ama iyiyim kuZum elhamdulillah sen nasılsın ne durumdasın canım
arkadaşlar da yazmış canım, 1 yıl dolduğunda aksiyon alıyorlar. klomen falan için de 2-3 ay falandır zannediyorum, deneyimli arkadaşlar detaylı yazar ama. . eşinin durumu da önemli tabi. o doğrultuda aşılama, en olmadı tüpe yönlendirirler..Kızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?
canım değerleri paylaşmışsın ama çok bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim.Kızlar çok kötü moralin bozuk bugün adetimin ikinci günü hormon testi yaptırayım dedim hiç yaptırmamıştım değerler düşük hep çok kötüyüm göstermedim doktora falan hemşireyim zaten kendim yaptırdım testi ama atacağım buraya uygun zamanda ruh halim çok kötü nolur dua edin((((
ayy bu gecikmeleri hep rahim kendini hazırlıyor bebişe diye yorumlarlar, sende de öyle olmuş desene =)Doğru valla bende 6 gün gecikmiştim sonraki ay hamiş kaldımMLKn
anladığım kadarıyla sende her şey yolunda, eşinde birtakım sorunlar mevcut? peki doğal denemeyle çok mu zormuş kuzum? eşinde sayı mı hız mıydı sorun? bu süreçte yeme-içme alışkanlıklarını sağlıklı hale getirmeye çalışın, kboynuzu vs. tarzı kürlere başlayabilirsiniz. en azından tedavi de olacaksa başarı şansı artar. aşılama önermediler mi peki?Kızlar selam, uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın :)
Nasılsınız?
aynen canım bat günü kan verAynen kan testi vericem hemde idrar testiyle strese giremem artik![]()
İyiyim kuzum, demek ki rahim hazırlığı olayı doğru ama ben hamiş kaldığım ay sadece 4 ilişki olmuştu olmaz gözüyle bakıyordum o yüzden onun rahatlığı da vardı tabi.güzel kızlarım, hepinize selam. kafada sorunlar tepişince, bir de iş güç üstüne tuz biber olunca buraları pek bir ihmal ettim, farkındayım. çok şey yazmışsınız, topiğimize maşallah elimden geldiğince okumaya çalıştım.
adetin 17. günündeyim, uzayan akıntılar var-yok arası, bu ay ya geç yumurtlayacağım ya da tuhaflık var anlayamadım. ki keza bal-polen kürü yapıyorum ama henüz tık yok. gene de değerlendiriyoruz tabi, neme lazım tutar falan
R4bi4 kuzum batı 14 gün sonra, yani 20 kasım olarak yazabilirsin, sana zahmet. bu arada U Umithepvar bebişim nerelerdesin?
canım umuyorum ki aşılaman tutacaktır, olumsuzluklara kaptırma kendini
erkenden de test yapma sakın, bekle biraz bakalım
yavrum duygu durum değişimleri yazmışsın, sıkıntının sebebi o sanıyorum. normaldir, ileride bugünleri gülerek hatırlayacaksınız. eşin de azıcık çeksin nazını =) cinsiyet hep erkek gibi doğuyor içime =)
arkadaşlar da yazmış canım, 1 yıl dolduğunda aksiyon alıyorlar. klomen falan için de 2-3 ay falandır zannediyorum, deneyimli arkadaşlar detaylı yazar ama. . eşinin durumu da önemli tabi. o doğrultuda aşılama, en olmadı tüpe yönlendirirler..
canım değerleri paylaşmışsın ama çok bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim.
en kısa sürede dr. a göstermende yarar var, belki bir tedavi planlanır. kendini üzdüğün kadar da vahim olmayabilir ayrıca..
ayy bu gecikmeleri hep rahim kendini hazırlıyor bebişe diye yorumlarlar, sende de öyle olmuş desene =)
nasılsın canım? anlat bakalım deneyimlerini :)
anladığım kadarıyla sende her şey yolunda, eşinde birtakım sorunlar mevcut? peki doğal denemeyle çok mu zormuş kuzum? eşinde sayı mı hız mıydı sorun? bu süreçte yeme-içme alışkanlıklarını sağlıklı hale getirmeye çalışın, kboynuzu vs. tarzı kürlere başlayabilirsiniz. en azından tedavi de olacaksa başarı şansı artar. aşılama önermediler mi peki?
kusura bakma çok soru sordum ama bizim durumu andırıyor, merak ettim açıkçası. hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kızlar selam, uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın :)
Nasılsınız?
inşallah canım artık doğuma gün sayalım hep birlikte doğuma gün sayıyoruz diye topik açalım![]()

Sağol canım Allah razı olsun bi umut yaşıyoruz gerçekten Rabbim esirgiyor benimde ilki düşük çok cahilmişim diyorum kendime neyin ne olduğunu bilmiyordumgecmis olsun canim ben ilk hamileligimde ne kadar bilincsizmisim bu doktorlarada guven olmuyor rabbim koruyo iste cok gecmis olsun
Böyle ortaya karışık olunca akıntılar daha iyi oluyo canım sen iki güne bir değerlendir bende anlamamıştım son ay bi geliyo bi kesiliyordu bu ay son ayın olsun inşaallah :):)güzel kızlarım, hepinize selam. kafada sorunlar tepişince, bir de iş güç üstüne tuz biber olunca buraları pek bir ihmal ettim, farkındayım. çok şey yazmışsınız, topiğimize maşallah elimden geldiğince okumaya çalıştım.
adetin 17. günündeyim, uzayan akıntılar var-yok arası, bu ay ya geç yumurtlayacağım ya da tuhaflık var anlayamadım. ki keza bal-polen kürü yapıyorum ama henüz tık yok. gene de değerlendiriyoruz tabi, neme lazım tutar falan
R4bi4 kuzum batı 14 gün sonra, yani 20 kasım olarak yazabilirsin, sana zahmet. bu arada U Umithepvar bebişim nerelerdesin?
canım umuyorum ki aşılaman tutacaktır, olumsuzluklara kaptırma kendini
erkenden de test yapma sakın, bekle biraz bakalım
yavrum duygu durum değişimleri yazmışsın, sıkıntının sebebi o sanıyorum. normaldir, ileride bugünleri gülerek hatırlayacaksınız. eşin de azıcık çeksin nazını =) cinsiyet hep erkek gibi doğuyor içime =)
arkadaşlar da yazmış canım, 1 yıl dolduğunda aksiyon alıyorlar. klomen falan için de 2-3 ay falandır zannediyorum, deneyimli arkadaşlar detaylı yazar ama. . eşinin durumu da önemli tabi. o doğrultuda aşılama, en olmadı tüpe yönlendirirler..
canım değerleri paylaşmışsın ama çok bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim.
en kısa sürede dr. a göstermende yarar var, belki bir tedavi planlanır. kendini üzdüğün kadar da vahim olmayabilir ayrıca..
ayy bu gecikmeleri hep rahim kendini hazırlıyor bebişe diye yorumlarlar, sende de öyle olmuş desene =)
nasılsın canım? anlat bakalım deneyimlerini :)
anladığım kadarıyla sende her şey yolunda, eşinde birtakım sorunlar mevcut? peki doğal denemeyle çok mu zormuş kuzum? eşinde sayı mı hız mıydı sorun? bu süreçte yeme-içme alışkanlıklarını sağlıklı hale getirmeye çalışın, kboynuzu vs. tarzı kürlere başlayabilirsiniz. en azından tedavi de olacaksa başarı şansı artar. aşılama önermediler mi peki?
kusura bakma çok soru sordum ama bizim durumu andırıyor, merak ettim açıkçası. hakkınızda hayırlısı olsun canım
Bi arkadaşım da aynı durumda kuzum. İlk denemede tuttu rahimde hiçbir problem olmadığı için.Kızlar selam, uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın :)
Nasılsınız?