• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle cnm regli bitsin bir hastaneye gidicem buralara girmicem bir sure

Tabii, biraz kafanı dinle balım uzaklaş buralardan. Takıldıkca kafamız bulanıyor aslında ama destek açısından içimizin bi nebze olsun rahatlayacağı bir yer ❤️❤️ Bize mutlu haberlerle gel canımm

saol kuzum benim. bir gitmişsin ama gelmişsin kız, psikolojini bozma bak.
dirayetli olucaz canım, pes etmek yok

Sorma kuzum kafam 1000.000 (: Gerçekten pes etmiycez ya yakışmıyor bize :)

bugunde devlete geldim klomen basladi ve kist gozukmuyor dedi bir doktorun dedigi birine uymuyor. Biri alttan muayen etti biri karindan. Kizlar bir gunde kist gidermi

Adetle atıldıysa gider canım

Tabii, biraz kafanı dinle balım uzaklaş buralardan. Takıldıkca kafamız bulanıyor aslında ama destek açısından içimizin bi nebze olsun rahatlayacağı bir yer ❤️❤️ Bize mutlu haberlerle gel canımm

Sorma kuzum kafam 1000.000 :-) Gerçekten pes etmiycez ya yakışmıyor bize :)

Adetle atıldıysa gider canım
inşallah kuzum

bugunde devlete geldim klomen basladi ve kist gozukmuyor dedi bir doktorun dedigi birine uymuyor. Biri alttan muayen etti biri karindan. Kizlar bir gunde kist gidermi
Adetsen gidebilir canım kistin... tedaviye başlamış bu doktorun hayırlı olsun :) inşallah faydasını görürsün

Adetsen gidebilir canım kistin... tedaviye başlamış bu doktorun hayırlı olsun :) inşallah faydasını görürsün
saol canım başladı klomene takibini yapıcam ama çatlatma ignesi vurmayacak galiba. Canım sen tedavi ne aşamada bişey yapıyormusun. bende acaba klomenle beraber incir havuç kürü yapsammı

Aynen öyle cnm regli bitsin bir hastaneye gidicem buralara girmicem bir sure
Başladımı canım regl kendimizi çok kaptırdığımız için üzülüyoruz bende adet olduğum zaman iki gün kimseyle konuşmuyorum :( herşeyden uzaklaşıyorum sonra tekrar yumurtlama zamanı ümitler başlıyor

saol canım başladı klomene takibini yapıcam ama çatlatma ignesi vurmayacak galiba. Canım sen tedavi ne aşamada bişey yapıyormusun. bende acaba klomenle beraber incir havuç kürü yapsammı
Bende bu ay klomen kullandım ve takip etti 18 mm olduğunda bıraktı takibi iğne vurmayacağım kendi çatlasın dedi progesteron değerin iyi çünkü dedi bir yumurta oluşmuştu sadece sağda ama sonra tekrar gel demedi yani çatladımı çatlamadımı bilmiyorum bata 3 gün lkaldı ama bana çatlamamış gibi geliyor ağrım çok sağda

Bende bu ay klomen kullandım ve takip etti 18 mm olduğunda bıraktı takibi iğne vurmayacağım kendi çatlasın dedi progesteron değerin iyi çünkü dedi bir yumurta oluşmuştu sadece sağda ama sonra tekrar gel demedi yani çatladımı çatlamadımı bilmiyorum bata 3 gün lkaldı ama bana çatlamamış gibi geliyor ağrım çok sağda
ee test yapsan çıkar canım bata 3 varsa kaç gün önce yumurtan 18 ml di

Çekildi canım. Boşuna stres yapmışım. İnsan bilmediğinden korkar ya hep. Yoğun bi baskı hissettim o kadar. Tüpler açık fakat rahim üst ve alt tarafında 2 tane polip varmış 2 ve 6 mm... Bakalım doktor ne diyecek sonuçlara. Histereskopi ister belki
Geçmiş olsun canım sevindim tüplerin açık olduğuna polip lere ne diyecek bakalım doktor kolay geçmesine sevindim canım valla

Ekimin 23 de 18 mm di yaptım canım tek çizgi çıktı :KK43:
belki geç çatlamıştır canım inşallah gebesindir bu ayda klomene başlıyacakmısın. ya burda millet mesela yumurta çatladıktan sonra hep beyaz akıntı varsa hamile kalmış 3 aydır takip ettim bendede aynı beyaz kremsi akıntı geliyor acaba yumurta dölleniyordamı olmuyor kalitesizler falanmı

Back
X