Canim naptin asilamandan kac gun gectiB
Benim hsg maceram cok.rahat gecmisti. Kalcadan 2 buskopan vurdular uyusup kalmistim.
Asilamam biraz sancili gecti ama o tamamen benimle alakali. Rahim girisim dar malesef ondan agridi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim naptin asilamandan kac gun gectiB
Benim hsg maceram cok.rahat gecmisti. Kalcadan 2 buskopan vurdular uyusup kalmistim.
Asilamam biraz sancili gecti ama o tamamen benimle alakali. Rahim girisim dar malesef ondan agridi.
evet canim dun bir bugun 2. GunumdeyimRegl döneminde miydin?
Bazı kistler regl döneminde atılabiliyo ya belki öyle olmuştur canımevet canim dun bir bugun 2. Gunumdeyim
işte canım dunkı ozel doktor bu ay klomen vermicem yumurta takibi yapmıyım kist var atılsın regl ile dedi.. Diğer doktor ise klomen verdi kist yok dedi. anlamadımBazı kistler regl döneminde atılabiliyo ya belki öyle olmuştur canım
Aynen öyle cnm regli bitsin bir hastaneye gidicem buralara girmicem bir sure
saol kuzum benim. bir gitmişsin ama gelmişsin kız, psikolojini bozma bak.
dirayetli olucaz canım, pes etmek yok
bugunde devlete geldim klomen basladi ve kist gozukmuyor dedi bir doktorun dedigi birine uymuyor. Biri alttan muayen etti biri karindan. Kizlar bir gunde kist gidermi
inşallah kuzumTabii, biraz kafanı dinle balım uzaklaş buralardan. Takıldıkca kafamız bulanıyor aslında ama destek açısından içimizin bi nebze olsun rahatlayacağı bir yerBize mutlu haberlerle gel canımm
Sorma kuzum kafam 1000.000Gerçekten pes etmiycez ya yakışmıyor bize :)
Adetle atıldıysa gider canım
Dünkü doktor demek başından savmış işte boyle boyle aylarca bekletiyorlar. ama iki dktorda tsh 4.75 yuksek değil dedilerAdetle atıldıysa gider canım
Adetsen gidebilir canım kistin... tedaviye başlamış bu doktorun hayırlı olsun :) inşallah faydasını görürsünbugunde devlete geldim klomen basladi ve kist gozukmuyor dedi bir doktorun dedigi birine uymuyor. Biri alttan muayen etti biri karindan. Kizlar bir gunde kist gidermi
Canım nasılsın çekildimi hsgHsg için sıra bekliyorum şu an aşırı stres oldum
saol canım başladı klomene takibini yapıcam ama çatlatma ignesi vurmayacak galiba. Canım sen tedavi ne aşamada bişey yapıyormusun. bende acaba klomenle beraber incir havuç kürü yapsammıAdetsen gidebilir canım kistin... tedaviye başlamış bu doktorun hayırlı olsun :) inşallah faydasını görürsün
Başladımı canım regl kendimizi çok kaptırdığımız için üzülüyoruz bende adet olduğum zaman iki gün kimseyle konuşmuyorumAynen öyle cnm regli bitsin bir hastaneye gidicem buralara girmicem bir sure
Bende bu ay klomen kullandım ve takip etti 18 mm olduğunda bıraktı takibi iğne vurmayacağım kendi çatlasın dedi progesteron değerin iyi çünkü dedi bir yumurta oluşmuştu sadece sağda ama sonra tekrar gel demedi yani çatladımı çatlamadımı bilmiyorum bata 3 gün lkaldı ama bana çatlamamış gibi geliyor ağrım çok sağdasaol canım başladı klomene takibini yapıcam ama çatlatma ignesi vurmayacak galiba. Canım sen tedavi ne aşamada bişey yapıyormusun. bende acaba klomenle beraber incir havuç kürü yapsammı
ee test yapsan çıkar canım bata 3 varsa kaç gün önce yumurtan 18 ml diBende bu ay klomen kullandım ve takip etti 18 mm olduğunda bıraktı takibi iğne vurmayacağım kendi çatlasın dedi progesteron değerin iyi çünkü dedi bir yumurta oluşmuştu sadece sağda ama sonra tekrar gel demedi yani çatladımı çatlamadımı bilmiyorum bata 3 gün lkaldı ama bana çatlamamış gibi geliyor ağrım çok sağda
Çekildi canım. Boşuna stres yapmışım. İnsan bilmediğinden korkar ya hep. Yoğun bi baskı hissettim o kadar. Tüpler açık fakat rahim üst ve alt tarafında 2 tane polip varmış 2 ve 6 mm... Bakalım doktor ne diyecek sonuçlara. Histereskopi ister belkiCanım nasılsın çekildimi hsg
Ovulasyon la takip etseydin keşke kuzum emin olurdun en azındabEkimin 23 de 18 mm di yaptım canım tek çizgi çıktı![]()
Geçmiş olsun canım sevindim tüplerin açık olduğuna polip lere ne diyecek bakalım doktor kolay geçmesine sevindim canım vallaÇekildi canım. Boşuna stres yapmışım. İnsan bilmediğinden korkar ya hep. Yoğun bi baskı hissettim o kadar. Tüpler açık fakat rahim üst ve alt tarafında 2 tane polip varmış 2 ve 6 mm... Bakalım doktor ne diyecek sonuçlara. Histereskopi ister belki
belki geç çatlamıştır canım inşallah gebesindir bu ayda klomene başlıyacakmısın. ya burda millet mesela yumurta çatladıktan sonra hep beyaz akıntı varsa hamile kalmış 3 aydır takip ettim bendede aynı beyaz kremsi akıntı geliyor acaba yumurta dölleniyordamı olmuyor kalitesizler falanmıEkimin 23 de 18 mm di yaptım canım tek çizgi çıktı![]()
Haklısın canım aynen ama hiç ovulasyon yapmadım bugüne kadar ama bu ay karar verdim yapacağım inşallah ovulasyonu internetten istetirimOvulasyon la takip etseydin keşke kuzum emin olurdun en azındab