- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Amin Allah razı olsun canım.. Rabbim en yakın zamanda sizede en sağlıklısından evlat nasip etsin :)öyle şeyler olduğunu bilmiyordum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun canım.. Rabbim en yakın zamanda sizede en sağlıklısından evlat nasip etsin :)öyle şeyler olduğunu bilmiyordum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
![]()
Önceden herşey organikti cnm stres bu kadar değildi şimdi herşey hormonlu yediklerinin bile çok etkili bide çok üstune düştüğümuz için böle geç oluobabanem 14 tanendogum ypmis:) ben bj tane bile yaoamadm
Geçmiş olsun kuzum inşallah bişi yoktur nie sstres yapıosunSağol canım benim.. çok stres olunca karnımda kasılmalar oluyo ve çok ağrılı geçiyo canım acillik oluyorum.. bu seferde öyle oldum daha da kötü oldum hep kasıklardaydı ağrı yarın randevum var inşaallah bi şey olmamıştır
Allah razı olsun canım eşimle sorunlarımız vardı bende aşırı sinirlenince kendimi ifade edemiyorum içime atıyorum o da böyle yapıyoGeçmiş olsun kuzum inşallah bişi yoktur nie sstres yapıosun
Günaydın canın İnsan kötü oluyor değilmi benimde ilk defa gecikti idrar yapıyordum negatif kan kesin olur dedim yaptırdım sonuç sıfır gün boyu baş ağrısından yattım sen adet oldunmuSeni o kadar iyi anlıyorum ki, adetim bir gün gecikti diye hemen test yaptım dün inanamadım negatif çıkınca,hala kendime gelmiş değilim
Geçmiş olsun canım inan hiçbirşey bebeğinin sağlığından daha önemli değil..herşey tekrar düzelir iyi olur ama bebişe bişey olursa ya allah korusun elinde değildir biliyorum ama sürekli kendini sakin tutmaya çalış doktor inşallah bugün ferahlatır içiniAllah razı olsun canım eşimle sorunlarımız vardı bende aşırı sinirlenince kendimi ifade edemiyorum içime atıyorum o da böyle yapıyo
Günaydın canıımmmGünaydın kızlar
Kuzum çok geçmiş olsun rabbim hayırlı ve saglıklı doğum nasip etsin inş hiç merak etme hersey düzelir kendinize iyi bakınSağol canım benim.. çok stres olunca karnımda kasılmalar oluyo ve çok ağrılı geçiyo canım acillik oluyorum.. bu seferde öyle oldum daha da kötü oldum hep kasıklardaydı ağrı yarın randevum var inşaallah bi şey olmamıştır
Günaydınnlar hayırlı sabahlar kızlarGünaydın kızlar
Sağol canım Allah razı olsun... öyle tabi olmasın diye o kadar uğraştım ki ama elimde olmadan oldu hem çok ağrım oluyo hem bebeğe bi şey olcak diye korkumdan daha beter oldu şimdi daha iyiyim elhamdulillah bebeğin iyi olduğunu duyarsam daha da iyi olucam inşaallahGeçmiş olsun canım inan hiçbirşey bebeğinin sağlığından daha önemli değil..herşey tekrar düzelir iyi olur ama bebişe bişey olursa ya allah korusun elinde değildir biliyorum ama sürekli kendini sakin tutmaya çalış doktor inşallah bugün ferahlatır içini
Sağol canım amiiin inşaallah allah razı olsun ...Kuzum çok geçmiş olsun rabbim hayırlı ve saglıklı doğum nasip etsin inş hiç merak etme hersey düzelir kendinize iyi bakın
Tabikii içini rahatlat canım doktorda bebişin iyi der bugün daha da iyi olursunSağol canım Allah razı olsun... öyle tabi olmasın diye o kadar uğraştım ki ama elimde olmadan oldu hem çok ağrım oluyo hem bebeğe bi şey olcak diye korkumdan daha beter oldu şimdi daha iyiyim elhamdulillah bebeğin iyi olduğunu duyarsam daha da iyi olucam inşaallah
İnşaallah canım... sağol duaların için ... en sağlıklı şekilde Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsinTabikii içini rahatlat canım doktorda bebişin iyi der bugün daha da iyi olursun

aynen cnm aynen. bakalim ins iyi haberler alirizÖnceden herşey organikti cnm stres bu kadar değildi şimdi herşey hormonlu yediklerinin bile çok etkili bide çok üstune düştüğümuz için böle geç oluo
Amin canım inşallahİnşaallah canım... sağol duaların için ... en sağlıklı şekilde Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin![]()
canım bu ay tedavi olmuşmuydun sen hayırlısı rabbimden üzülme.Biraz önce kan verdim 0.100 çıktı sonuç adet olmadım daha yarına randevu aldım dr a gitcem alt üst oldum resmen![]()
canım çok geçmiş olsun merak etme bebegine birşey olmamıştır ama kendini üzme heleki eşinden dolayı hiç üzme. Unutma bebeginden kıymetli kimse yokKızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim bebeğime bi şey olmamıştır inşaallah çok korkuyorum dua edin nolur
Evet canım klomen tedavisi yapmıştı dr um adetim 5 gün gecikti ama hüsran şuan sıra bekliyprum dr bakalım be diyecek hala adet olmadım sen ne durumdasın canınmcanım bu ay tedavi olmuşmuydun sen hayırlısı rabbimden üzülme.