Bnim ilk kez oldu kuzum ben ebeye yordum bakalm doktor ne diyecekBenim oldu canım. Rahim ağzım çok hassas olduğu için oluyor. Smear falan verince de oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnim ilk kez oldu kuzum ben ebeye yordum bakalm doktor ne diyecekBenim oldu canım. Rahim ağzım çok hassas olduğu için oluyor. Smear falan verince de oluyor
İnş Bnim öyle birşey değildir ya .Benim daha önce kanamam oluyordu ilişki esnasında ve canım da yanıyordu, yaram varmış yaktırdım, bu sefer acı filan olmadı gayet normal ilişki esnasında pespembe avuç içi kadar geldi, korktum ama doktora gitmedim henüz
Bnim ilk kez oldu kuzum ben ebeye yordum bakalm doktor ne diyecek
Kuzum ben adetimin ikinci günü gittim 3 gün boyunca masaj tarzı birsey yaptı yumurtalıkların düşmüş ondan olmamış dedi ağır kaldırma dedi bakalımEbe ne yaptı ki canım? Ben bugün adet oldum bi gün gecikmeli,31 Ekim’de ilişki esnasında olmuştu, hatta ben farketmedim eşim kanıyo dedi, baktım pespembe, meniyle de karışmış koyu bişey olmuş, ben de korktum ama doktora gitmekten de bıktım artık senelerdir, yoruldum... zaten bu ay büyük hayal kırıklığı oldu benim için hamile sandım kendimi, artık bir hafta gecikmem olmadan asla kaptırmam kendimi.
Maalesef canım maalesef. .kk eskisi gibi değil sessizleşmiş![]()
Yok canım ya, her yorum bizim için değerlibi arkadasa dedimki az once 8 gunde ignenin etkisi gecmemistir idrarda dedim. nerdeyse dayak yicektim. :). en iyisi yorum yapmamak
insanlarin gercekten olumsuz yorum.duymaya tahammuleri yok. ama rabbim.buyuk. allah bizede verir.en.kisa.zamandaYok canım ya, her yorum bizim için değerli![]()
amiiinnn inşaallah hayırlısıyla canıminsanlarin gercekten olumsuz yorum.duymaya tahammuleri yok. ama rabbim.buyuk. allah bizede verir.en.kisa.zamanda
Öle canım çok şükür hayırlısı olsunHiç birşeyin keyfini kaçırmasına izin verme canım şükür bi evladın var. illa ki ikincisi de olur inşaallah![]()
Bende bı sıkıntı yok canımseninn icin ne teshis koydular cnm
canım bana da yazar mısın nerde bu ebe hangi ildeKızlar mrb ya benim adetim normal şartlarda çok kısa sürer 3 günde biter ben yinede beklerim 4 günü tam temizlenirim bu ayda öyle oldu.. Aydına gittim bi ebe ye göründüm hamile kalamayan ların gidip hamile kaldığı allahın iznıyle. Adetin 2 günü gittim 3 gün üst üstte baktı yumurtalıkların düşmüş ağır kaldırmışsın dedi.. Ama herşey çok güzel allahın iznıyle ıkı ay içinde gebe kalıcak sın dedi bugun İstanbula döndüm adetimin 8 günü ve eşimle birlikte olduktan sonra kanamam olmuş leke şeklinde şimdi de baktım pembe bi akıntı geldi peçeteye silince sizce nıye böyle oldu ilk defa başıma geldi
babanem 14 tanendogum ypmis:) ben bj tane bile yaoamadmBende bı sıkıntı yok canım
Günaydın canımGünaydın can'larım![]()
Yaprsın canım inşallah daha... bi ucu başlarsa arkası kesilmez inşallahbabanem 14 tanendogum ypmis:) ben bj tane bile yaoamadm
baklm zor :)Yaprsın canım inşallah daha... bi ucu başlarsa arkası kesilmez inşallah![]()
Kuzum aydındacanım bana da yazar mısın nerde bu ebe hangi ilde
Nasılsın balım misafirlerin gitmiş :)Günaydın canım![]()
Evet canım gittiler bende adeti bekliyorum daha olmadım sabah yine test yaptım negatif bakalım hayırlısı artık :)Nasılsın balım misafirlerin gitmiş :)