- 19 Ekim 2018
- 777
- 588
- 103
Canım benimde son 5 test yaptın mı hiç ? Ben yaptım negatif çıktıBata son 5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde son 5 test yaptın mı hiç ? Ben yaptım negatif çıktıBata son 5
Günaydın canım benim yeni bat 10 aralık
Yumurtlamadan sonraki 9. Gün bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı idrara henüz geçmemiş olabilir mi ? Hastane de de işim vardı bugün tsh ölçtürecektim bhcg ye de baktırdım öğlen 2 de çıkacak sonuç. Varsa kanda çıkar değil mi adete 5 gün var.
2 gün önce yaptım tertemiz bir negatif cıktı;(Canım benimde son 5 test yaptın mı hiç ? Ben yaptım negatif çıktı
Benim son 3 asilama oldugumdan adet epey one cekilecek.
İnşallah henüz idrara yansımamıştır. Sonuçları bekliyorum bende 2 de çıkacak2 gün önce yaptım tertemiz bir negatif cıktı;(
Allah bagislasin benim de 4 gun kala en beyazindan tek cizgim var inan beyazligindan gozlerim kamasti2 gün önce yaptım tertemiz bir negatif cıktı;(
Alin guzel haberleri de bize de moral olsun yaİnşallah henüz idrara yansımamıştır. Sonuçları bekliyorum bende 2 de çıkacak
Yaaa sesli güldümAllah bagislasin benim de 4 gun kala en beyazindan tek cizgim var inan beyazligindan gozlerim kamasti
Hadi inşallah olsun. Olmazsa fakültenin aşılama tüp bebek yeri var bu ay ona gdcgmİnşallah henüz idrara yansımamıştır. Sonuçları bekliyorum bende 2 de çıkacak
İnşallah canım hepimiz alalım bu haberleriAlin guzel haberleri de bize de moral olsun ya
Yok canim ya ben var ya 1.5 sene 100 den fazka test yaptim bir kere beni yaniltip yalanci cizgi bile cikmadi kahretsin ki.. hayat bunu bile fazla gordu.Yaaa sesli güldümbazen goryrm aczk çizgiler bende yapınca çıkar diye heveslnyrm sonra
![]()
İnşallah ona gerek kalmadan hamiş olursun canım. Olmazsa da ilk denemede olsun inşallah.Hadi inşallah olsun. Olmazsa fakültenin aşılama tüp bebek yeri var bu ay ona gdcgm
canım senin aşılamadan sonraki kaçıncı günün?Allah bagislasin benim de 4 gun kala en beyazindan tek cizgim var inan beyazligindan gozlerim kamasti
Normalmis bende sordum. 4 gun kala yaptim iste negatif insallah bir kac gun sonra kirmizi olurYa bata 5 gün kala idrarda çıkmaması normal mi yani yum. 9. gününde çok tereddütteyim bu ay çok ümitliyim çünkü
Bugun 11. Gunum canimcanım senin aşılamadan sonraki kaçıncı günün?
Hahah yaa çok tatlısın valla. Yanı başka şey olsa böylesine temiz sonuç çıkmazYok canim ya ben var ya 1.5 sene 100 den fazka test yaptim bir kere beni yaniltip yalanci cizgi bile cikmadi kahretsin ki.. hayat bunu bile fazla gordu.
Eger bir gun hamile kalirsam 2 cizgili test cubugumu boynuma asip gezecegim ya hak ettim bence ben bunu.
Amin canım TSH 11.4 çıkınca öyle dusundm ve doktr da sunu dedi yumurtalar çok guzel temiz gorunyr nasıl 11.4 cikti deynce dedim bir şeyler iyi gtmyr anlsln. Ki 1 yıl deynce bu testi yaptrdi doktor yoksa hala beklyrdmİnşallah ona gerek kalmadan hamiş olursun canım. Olmazsa da ilk denemede olsun inşallah.
Ben regli oldum canim. Yarın ilk kez hormon tahlillerini yaptiracagim bakalim neler çıkacak