• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım benim yeni bat 10 aralık

Son olur inşallah kuzum ya, kendi mi söküldü.

Yumurtlamadan sonraki 9. Gün bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı idrara henüz geçmemiş olabilir mi ? Hastane de de işim vardı bugün tsh ölçtürecektim bhcg ye de baktırdım öğlen 2 de çıkacak sonuç. Varsa kanda çıkar değil mi adete 5 gün var.

Evet çıkar canım

Yaaa sesli güldüm:KK66: bazen goryrm aczk çizgiler bende yapınca çıkar diye heveslnyrm sonra :KK66:
Yok canim ya ben var ya 1.5 sene 100 den fazka test yaptim bir kere beni yaniltip yalanci cizgi bile cikmadi kahretsin ki.. hayat bunu bile fazla gordu.
Eger bir gun hamile kalirsam 2 cizgili test cubugumu boynuma asip gezecegim ya hak ettim bence ben bunu.

Ya bata 5 gün kala idrarda çıkmaması normal mi yani yum. 9. gününde çok tereddütteyim bu ay çok ümitliyim çünkü

Yok canim ya ben var ya 1.5 sene 100 den fazka test yaptim bir kere beni yaniltip yalanci cizgi bile cikmadi kahretsin ki.. hayat bunu bile fazla gordu.
Eger bir gun hamile kalirsam 2 cizgili test cubugumu boynuma asip gezecegim ya hak ettim bence ben bunu.
Hahah yaa çok tatlısın valla. Yanı başka şey olsa böylesine temiz sonuç çıkmaz ;) bu arada tsh baktrdn mi

İnşallah ona gerek kalmadan hamiş olursun canım. Olmazsa da ilk denemede olsun inşallah.
Amin canım TSH 11.4 çıkınca öyle dusundm ve doktr da sunu dedi yumurtalar çok guzel temiz gorunyr nasıl 11.4 cikti deynce dedim bir şeyler iyi gtmyr anlsln. Ki 1 yıl deynce bu testi yaptrdi doktor yoksa hala beklyrdm

Back
X