• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..

R4bi4 R4bi4 Rabiammm
@whiterabbit88 Davsanimmmm
Zeyah3917 Zeyah3917 kuzucummmm
@Efe2014 yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..

Geldim buralardaym insallah boyle sikinti durumlar olmadikca..opuyrm hepinizii
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

evet canım engelmiş yani spermler birbirine yapışıp ilerleyemiyomuş sebebi de bakteriyelmiş antibiyotik yazdı doktor bir ay sonra tekrar baktırcaz bakalım. bende de enfeksiyon çıktı yarın randevum var karı koca antibiyotık başladık bakalım...

Anladım canım gittik bizde üroloji bölümüne bizde morfoloji de %2 çıktı ayrıca. 1 ay sonra gidicez bizde. 2 günlük perhizle gitmiştik. bu defa 3 günlük perhiz dedi. Ayrıca keçi boynuzu ceviz, avakado, c vitamini tarzı vitaminler yazdı. İnşallah bi daha ki ay tüm olumsuzluklarımız geçmiş olur. size de geçmiş olsun bu arada

Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..

R4bi4 R4bi4 Rabiammm
@Efe2014 yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..

Canııımmm hoşgeldin , çok özledik bizler de seni valla :(
Kuzenine çok üzüldüm Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, genç olunca evet çok zor oluyor kuzum benim kuzenimi de öldürdüler 5 yıl oldu hâlâ yaşıyor sanki :KK42:

Kandilin mübarek olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle balım ❤️❤️ bizi nasıl bıraktıysan öyleyiz valla değişen bir şey yok..Senin iyi olmana çok sevindim başına bir şey geldi sandım Allah korusun :KK36:

Canııımmm hoşgeldin , çok özledik bizler de seni valla :KK43:
Kuzenine çok üzüldüm Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, genç olunca evet çok zor oluyor kuzum benim kuzenimi de öldürdüler 5 yıl oldu hâlâ yaşıyor sanki :KK42:

Kandilin mübarek olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle balım ❤️❤️ bizi nasıl bıraktıysan öyleyiz valla değişen bir şey yok..Senin iyi olmana çok sevindim başına bir şey geldi sandım Allah korusun :KK36:
Hosbulduk kuzummm
ck sagol tskr edermm demi sanki kapidan girecek ne var niye toplandiniz buraya ya diyecek gibi ;( senin kuzenin icinde basin sagolsun cnm Allah rahmet etsin..genc olunca daha bi aci veriyr insana ama deniliyr ya iste hayat devam ediyr yapacak hic bir sey yk maleseff
Hadi ya guzel gelismeler vardir insallah diye girdim girerken olsun umutlarimiz devam ediyr insallah..bnde adet olamadim gitti kuzum bekliyrm..uzuntu sikintidan sanirim etkilendim..sukur bizde birsey ykta kuzum elim varmadi hic bisiye burayada bakamadm hizmet etme kuran okumalari derken gecti gitti iste

Canııımmm hoşgeldin , çok özledik bizler de seni valla :KK43:

Hosbulduk kuzummm
ck sagol tskr edermm demi sanki kapidan girecek ne var niye toplandiniz buraya ya diyecek gibi ;( senin kuzenin icinde basin sagolsun cnm Allah rahmet etsin..genc olunca daha bi aci veriyr insana ama deniliyr ya iste hayat devam ediyr yapacak hic bir sey yk maleseff
Hadi ya guzel gelismeler vardir insallah diye girdim girerken olsun umutlarimiz devam ediyr insallah..bnde adet olamadim gitti kuzum bekliyrm..uzuntu sikintidan sanirim etkilendim..sukur bizde birsey ykta kuzum elim varmadi hic bisiye burayada bakamadm hizmet etme kuran okumalari derken gecti gitti iste

Amiinn cnm bnmmm..cok sagol kuzum ya Allah o gunumuze yardim etsin insallah
Amin canım amin Rabbim İmanla huzura kavuşmayı nasip etsin inşaallah... genç olunca insanın içi daha çok yanıyo ama ölüm hak en güzelinden nasip etsin Rabbim...
Sen napiysn kuzum bebisimiz nasil buyumus kocaman olmussunuz masallah size :)
elhamdulillah teyzesi şimdilik bi sıkıntımız yok büyüyoruz yavaş yavaş daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı baş ağrısıdır baş dönmesidir ve doyamamak gibi :) Rabbim bu mübarek gün hürmetine en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin kuzum :dua:artık gelin yanıma ben tek kaldım anneler grubunda bu kadar yakınlık yok girmiyorum oraya pek fazla :):) sen neler yaptın kuzum?

Kızlar merhaba Saraçoğlu nun soğan kürünü uyguladım inşallah faydası olur size sorum olcak kisti olan incir kürü uygulayamaz mı ?

25 kasımda ne var ki yawri :)
iyi kandiller balım :dua:

Gelmesin inşaallah canım ya güzel haberler alalım :dua:

oldu olacak canım :)

canımın içi aminn iyi kandiller dilerim :dua:

İyi kandiller kuzum. ❤️

İyi kandiller dilerim balım ❤️
Inşallah canım benim ❤

R4bi4 R4bi4 Rabiammm
@Efe2014 yavrmmmm

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin

Amin canım amin Rabbim İmanla huzura kavuşmayı nasip etsin inşaallah... genç olunca insanın içi daha çok yanıyo ama ölüm hak en güzelinden nasip etsin Rabbim...

elhamdulillah teyzesi şimdilik bi sıkıntımız yok büyüyoruz yavaş yavaş daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı baş ağrısıdır baş dönmesidir ve doyamamak gibi :) Rabbim bu mübarek gün hürmetine en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin kuzum :dua:artık gelin yanıma ben tek kaldım anneler grubunda bu kadar yakınlık yok girmiyorum oraya pek fazla :):) sen neler yaptın kuzum?
Aman olmasin Rabbim nazarlardan korusun kuzum sizi saglkla kavus kuzuna insallahh..oyy biraz zahmeti olucak annesi bu bekleyislerini hatirla ah etme olurmu kokusunu icine cekince hepsi gecicek insallahh..aminn be kuzum amin insallah tum isteyenler kavussun insallah..ay nasi isterm senle ayni yerde olayim ama gec bile kaldk sanirsam yavrumm insallah Rabbim bizlerinde sesini duysun..
Ben daha adet olamadim kuzum sikinti stresten sanirim atti bekliyrm gelmesini..dr.a gidicem bu ay nasipse sonasi Allah kerim artk cnm.bnm

Aman olmasin Rabbim nazarlardan korusun kuzum sizi saglkla kavus kuzuna insallahh..oyy biraz zahmeti olucak annesi bu bekleyislerini hatirla ah etme olurmu kokusunu icine cekince hepsi gecicek insallahh..aminn be kuzum amin insallah tum isteyenler kavussun insallah..ay nasi isterm senle ayni yerde olayim ama gec bile kaldk sanirsam yavrumm insallah Rabbim bizlerinde sesini duysun..
Ben daha adet olamadim kuzum sikinti stresten sanirim atti bekliyrm gelmesini..dr.a gidicem bu ay nasipse sonasi Allah kerim artk cnm.bnm
Amiin canım benim Allah razı olsun :) kaç gün gecikti adetin canım değerlendirmiş miydiniz bu ayı ? Nasıl ah ederim kuzum o kadar bekledik o kadar bekleyen varken Rabbim nasip etti çok şükür ah etmek ne haddime... biraz an önce sizde kavuşun inşaallah... biraz geriden gelirsiniz bende tecrübelerimi yazarım kuzum sıkıntı yok bi şekilde arayı kapatırız sağlıcakla gelin arkadanda gerisi hallolur:)

Kuzum başın sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin... Mekanını cennet eylesin inşallah

Back
X