Aynen canım yarına çatlar inşCatliyo sanırım tatlım degerlendir bugünleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım yarına çatlar inşCatliyo sanırım tatlım degerlendir bugünleri
İnş canım yaa inş yarın çok çok çok önemli ve bi o kadar da hayırlı bi gün kandil gecesi bol bol dua edelim sizler benim herdaim duamdasınız...Olur cnm o da olur insAllah
Ayy cnm bnm Rabbım hepimizr gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah sizlerde bnm duamdasinzİnş canım yaa inş yarın çok çok çok önemli ve bi o kadar da hayırlı bi gün kandil gecesi bol bol dua edelim sizler benim herdaim duamdasınız...
Valla kuzum bnde kayınpederdeydik yapamadım ama sonra atlamak istemedim akşam sekizde yaptım vallaMLKn ayy ben de yapıyodum iki gündür kayınvalidemdeyim yapamıyorum
benimki de çatlamak üzeredir heralde
Iyiyim rabiacim sen nasılsın nasıl geçiyor reglin sancin falan oluyor mu?
kasıklarım sancıyo bide iştahsızlık, onun dışında iyiyim kuzum
Ayy inşallah canım bizlere o güzel haberi ver :)( insallah Rabiacim, hayirlisi hakkimizda.
Olsun buraya yazcam ilk
İyidir canım sen nasilsin
Kızlar ya soğan suyu dün içtim ama sol kasıkta ağrı yaptı nie acaba
Kimsecikler niye yok

Yanımda test olsa ben de yapardım da yanıma almadım bu gece eve gitcez inşallah ama kaçta gideriz meçhul 12de de olsa yapcam inşallah bakalımValla kuzum bnde kayınpederdeydik yapamadım ama sonra atlamak istemedim akşam sekizde yaptım valla
İnş kuzum bu hafta cuma günü sela ile ezan arasında bir bardak suya 7 Yasini şerif okuyup o suya üfledim ve sonrada içtim .. 3 cuma üst üste yapıcam inş bi arkadaşım öyle yapmış .. Her namaz da duamdasınız balım... Her gün eşim elini karnıma koyup ya musavvir diye zikir cekiyo tabi bnde. Her anımda rabbim dualarımızı kabul edip nasip etsin inş hepimizegeliyor yawri

Bn attım valla dün giderken bnde merak ediyorum yap bklmYanımda test olsa ben de yapardım da yanıma almadım bu gece eve gitcez inşallah ama kaçta gideriz meçhul 12de de olsa yapcam inşallah bakalım
İnş kuzum cümlemizin inşallahHayırlısıyla son beklemelerimiz olur inşallah
Allah kabul etsin inşallah kuzum, bu ay olacak Allahın izniyleİnş kuzum bu hafta cuma günü sela ile ezan arasında bir bardak suya 7 Yasini şerif okuyup o suya üfledim ve sonrada içtim .. 3 cuma üst üste yapıcam inş bi arkadaşım öyle yapmış .. Her namaz da duamdasınız balım... Her gün eşim elini karnıma koyup ya musavvir diye zikir cekiyo tabi bnde. Her anımda rabbim dualarımızı kabul edip nasip etsin inş hepimize![]()
Valla heyecanla bekliyorum seni canımın içi Saol kuzum inş hepimizin ki olsun belki 25 kasıma yetişir he ne diyorsun ..Allah kabul etsin inşallah kuzum, bu ay olacak Allahın izniyleValla heyecanla bekliyorum seni canımın içi
![]()

Benimde bata 3 gün var onu bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum gelmesini istemiyorumselam balımm, sancılarım yeni yeni giriyor valla .
sen nasılsın neler yapıyorsun canım.
Daha iyi ol balım yorma kendini
Ayy inşallah canım bizlere o güzel haberi ver :)
Çok şükür canım benim. Ben de ilk soğan kürü yapmıştım sağ kasığıma bi ağrı girdi 1 yıldır çekiyorum valla.
geliyor yawri![]()
Bugün tam catlama günü sanırımOlmuş mu ki
Bnce seninkide yarın çatlar çünkü daha c t kadar koyu değil ya c daha koyu olmalı yada en az t kadar koyu olmalı...Olmuş mu ki
Ben de bugündür diye yattım uyudum :) inşallah bugündürBugün tam catlama günü sanırım
Hadi bakalım inşallah suya falan dikkat etmedim diye bi şüphelendim ama hayırlısı artık uyudum valla :)Bnce seninkide yarın çatlar çünkü daha c t kadar koyu değil ya c daha koyu olmalı yada en az t kadar koyu olmalı...