• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MLKn MLKn ayy ben de yapıyodum iki gündür kayınvalidemdeyim yapamıyorum :( benimki de çatlamak üzeredir heralde

Iyiyim rabiacim sen nasılsın nasıl geçiyor reglin sancin falan oluyor mu?

selam balımm, sancılarım yeni yeni giriyor valla .
sen nasılsın neler yapıyorsun canım.

kasıklarım sancıyo bide iştahsızlık, onun dışında iyiyim kuzum

Daha iyi ol balım yorma kendini ❤️❤️
:KK43:( insallah Rabiacim, hayirlisi hakkimizda.
Olsun buraya yazcam ilk
Ayy inşallah canım bizlere o güzel haberi ver :)

İyidir canım sen nasilsin

Çok şükür canım benim. Ben de ilk soğan kürü yapmıştım sağ kasığıma bi ağrı girdi 1 yıldır çekiyorum valla.

Kızlar ya soğan suyu dün içtim ama sol kasıkta ağrı yaptı nie acaba

Kimsecikler niye yok

geliyor yawri :halay:

Valla kuzum bnde kayınpederdeydik yapamadım ama sonra atlamak istemedim akşam sekizde yaptım valla
Yanımda test olsa ben de yapardım da yanıma almadım bu gece eve gitcez inşallah ama kaçta gideriz meçhul 12de de olsa yapcam inşallah bakalım

İnş kuzum bu hafta cuma günü sela ile ezan arasında bir bardak suya 7 Yasini şerif okuyup o suya üfledim ve sonrada içtim .. 3 cuma üst üste yapıcam inş bi arkadaşım öyle yapmış .. Her namaz da duamdasınız balım... Her gün eşim elini karnıma koyup ya musavvir diye zikir cekiyo tabi bnde. Her anımda rabbim dualarımızı kabul edip nasip etsin inş hepimize :dua:

İnş kuzum bu hafta cuma günü sela ile ezan arasında bir bardak suya 7 Yasini şerif okuyup o suya üfledim ve sonrada içtim .. 3 cuma üst üste yapıcam inş bi arkadaşım öyle yapmış .. Her namaz da duamdasınız balım... Her gün eşim elini karnıma koyup ya musavvir diye zikir cekiyo tabi bnde. Her anımda rabbim dualarımızı kabul edip nasip etsin inş hepimize :dua:
Allah kabul etsin inşallah kuzum, bu ay olacak Allahın izniyle :dua: Valla heyecanla bekliyorum seni canımın içi ❤️❤️❤️

selam balımm, sancılarım yeni yeni giriyor valla .
sen nasılsın neler yapıyorsun canım.

Daha iyi ol balım yorma kendini ❤️❤️

Ayy inşallah canım bizlere o güzel haberi ver :)

Çok şükür canım benim. Ben de ilk soğan kürü yapmıştım sağ kasığıma bi ağrı girdi 1 yıldır çekiyorum valla.

geliyor yawri :halay:
Benimde bata 3 gün var onu bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum gelmesini istemiyorum

Olmuş mu ki

Eklentiler

• 54FD67C4-DF5C-44A0-90D5-962BA3580416.webp
    54FD67C4-DF5C-44A0-90D5-962BA3580416.webp
    43 KB · Görüntüleme: 40
Back
X