- 8 Nisan 2017
- 57.884
- 314.503
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnde de durum aynıydı doktoruma gittim sordum miktarı günü önemli değil dedi.. Önemli değil olan adet olup olmandan dedi .. Ama istersen yınede sen de sorabilirsinYine doktor yolları gözüktü bana belli
Teşekkürler inşallah oyledirMerhabalar, bende bu ay ovu ile takip yaptım ve bugün normalde adet günümdü, dayanamadım test yaptım, biri ovu biri hcg, birde siz yorumlarsanız sevinirim :)
Teşekkürler inşallah oyledirAyy canım ovuyu anlamam ama çizgi var hcg de hayırlı olsun inş vardır
Teşekkürler inşallah oyledirhamilesiniz tebrik ederim
Geçen ay da 3 gün falan sürmüştü bu ay 2 gün![]()

Günaydın kızlar nasılsınız![]()
Kızlar günaydın
Nasılsın napıyon kuzumGünaydın balımm
canım naptın adet tarihin neydi test yaptınmı:)Geçmiş olsun canım :) Sakın stres yapma
Benim regl bitmedi daha canım doktora da gitmedik. Ebe teyze dedi bunu doktorlar anlayamazdı, geldiğin iyi olmuş :) 10 gün ilişkiyi yasakladı göbeğim kaymış onu düzeltti, birkaç işlem daha yaptı, onu da bebik olursa söyleyeceğim inşaallah balım ya bilmiyorum Allah'tan hayırlı olanı diliyorum hepimiz için :)![]()
Alla alla çok güzel uhafima gidiyor ama git gide gün düşüyor acaba Bi sknt mi var diom acikcasiCnm bnde de durum aynıydı doktoruma gittim sordum miktarı günü önemli değil dedi.. Önemli değil olan adet olup olmandan dedi .. Ama istersen yınede sen de sorabilirsin
Bilemedim valaNasılsın napıyon kuzum
İyiyim hamdolsun balım anneme yelek örüyorum stres atmak için. öyle işte bugün evi sil süpür yapayım dedim sen nasılsın canımcım.Nasılsın napıyon kuzum
canım naptın adet tarihin neydi test yaptınmı:)
Ya benim alt karnım çok agrıyor sanki adet olacam gibi ama klomende bu kadar agrı olurmu bugun doktor kontrolum var agrı olur kasıklarda dedı ama acaba hsgden dolayıda olmuş olabilir mi
Bnde iyiyim kuzum evi topladım şimdide bi ders çalışayım dedim ama burdan da kopamıyorum.. .Ohhh eline kollarına sağlık rabbim bebişine örmeyide nasip eder inşallahİyiyim hamdolsun balım anneme yelek örüyorum stres atmak için. öyle işte bugün evi sil süpür yapayım dedim sen nasılsın canımcım.
Valla kuzum bnde senın gibi çok merak ettim gittim özele bana öyle dedi her iki doktordaAlla alla çok güzel uhafima gidiyor ama git gide gün düşüyor acaba Bi sknt mi var diom acikcasi
hahah vallaha ara sıra giriyorum malum iş ev çocuk zorluyor 3ü 1 aradaEn azından düzenli oluyorsun değil mi canım, son olsun inşallah aralıkta alırsın müjdeli haberi :)
Merhaba canım aslanpençesini kullanırken korunmaya gerek yok :) Bir de tsh için dereotu daha etkili :)
şahsen çok kızdım![]()
Normalde kaç gün sürerdi adetlerin şimdi hala kısa mı sürüyorValla kuzum bnde senın gibi çok merak ettim gittim özele bana öyle dedi her iki doktorda
Kuzum 4 gün sürerdi Ben duş alırdım çok açık bi kahvemsi leke gelirdi 5 gün tam temizlenirdim bu ay 3 gün sürdüNormalde kaç gün sürerdi adetlerin şimdi hala kısa mı sürüyor
Bnde iyiyim kuzum evi topladım şimdide bi ders çalışayım dedim ama burdan da kopamıyorum.. .Ohhh eline kollarına sağlık rabbim bebişine örmeyide nasip eder inşallah

hahah vallaha ara sıra giriyorum malum iş ev çocuk zorluyor 3ü 1 arada![]()
Kızlar nasıl gidiyor bakalım çalışmalar var mı gelişmesi olan ?
Kızlar anlayan var mı silikleşme var mı sizce![]()