ayy az kalmış maşallah canım, sağlıkla kucağına alacağın günleri de gör

belki benim eşime de proxeed benzeri bir şeyler yazarlar. yine de doğal olarak olmasına da belki vesile olmuştur ilaç. sonuçta şansı 3 katına çıkarmış oluyorsunuz. kafayı rahat tutmak apayrı bir mesele tabi..
hihih aşkolsun kız ben seni böyle seviyorum. burada herkesin niyeti belli ve bu o kadar çok belli ki. hamişlerimiz keyifli bür süreç geçirip bebelerini kucağına alsın. bizim de göbekler dolsun artık yahu

sigara konusunda da aslında dediğin gibi, paket paket içip hamile kalan ve bebeğini sağlıkla doğuran çok. ama madem biz doğal tutturmakta sıkıntı yaşıyoruz, bu konuya dikkat edicez. hamileyken içme konusuna zaten inanılmaz karşıyım. bunca emek verdiğimiz, üzerine titrediğimiz bebişlerin fiziksel ve zihinsel sağlıklarını riske atmak çok yanlış. o nedenle sen de bugünden itibaren elinden geleni yapmaya çalış kuzum. bak madem eşin de içmiyor, evde seni tetikleyecek bir şey de yok. ya da hiç dayanamıyorsan, bırakmak daha büyük stres yaratacaksa, kahvaltı sonrası bir akşam sonrası ikinciyi iç yeter.
canımmm

hayırlı cumalar hepimizeee
canım benim kontrolün iyi geçmesine çoook sevindim. maşallah size

cinsiyet beni ilgilendirmiyor ne demekmiş öyle kız, ben şok ben vefat