• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
offfff buna ne denir ki...
Nasıl yorum yapılır
Bn çok yoruldum taksamda lmuyor takmasamda olmuyor... Bazen diyorum rabbim sem bizi düşüncelerinizle sınava bize kaldıramayacağımız dert verme... Ama en azından düşük bile olsa bi kez hamile kalabilseydim..

E ebruu05 canım şifa olur inşaallah :) Yeni yıl mutluluk getirsin :)
İnşallah canım benim, Allahım hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk versin inşallah. Bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
@Madammor canım çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum :( Allahım tekrar yaşatmasın. Tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah

Y yaprakali E ebruu05
Kızlar ovulasyon günlerini değerlendiriyorduk, dün olmadı bugün değerlendirelim dedim. Bırak artık şu saçmalıkları, takdiri ilahi diyor. Ben de biliyorum öyle olduğunu ama değerlendirsek fena mı olurdu yani :(
Şimdi konuşmuyorum onunla. Odadan çıkmadım sabahtan beri ağlıyorum

Y yaprakali E ebruu05
Kızlar ovulasyon günlerini değerlendiriyorduk, dün olmadı bugün değerlendirelim dedim. Bırak artık şu saçmalıkları, takdiri ilahi diyor. Ben de biliyorum öyle olduğunu ama değerlendirsek fena mı olurdu yani :KK43:
canım erkekler öyle benim eşimin umrunda değil olursa olur diyor zaten ilk bir sene oluruna bıraktım olmadı ama ben gurur yapmıyorum artık cunku o istediği birşey olunca gurur yapmıyor olan bana oluyor. Düzelir inşallah

Canım böyle dua etme Rabbimin zoruna gider :/
Ya diyorum ya rabbim kımseyi taşıyamıcağı dert vermez demekki bunu taşıyabilirim ama düşük olsa taşıyamazsın bununda bilincindeyim ama gel gördü nefs bizi bazen düşündürüyor çok istiyoruz anne olmayı rabbim yardımcımız olsun sende sıkma canını bize nasıl bazen geliyorlarsa onlarda bizim gibi evdeyse git yanına sarıl ve bi kaç dakıka öyle kal bak bürün sıkıntın gidecek allahın iznıyle hadi kuzum

canım erkekler öyle benim eşimin umrunda değil olursa olur diyor zaten ilk bir sene oluruna bıraktım olmadı ama ben gurur yapmıyorum artık cunku o istediği birşey olunca gurur yapmıyor olan bana oluyor. Düzelir inşallah

gerçi ona da hak veriyorum 4 gün üst üste olunca ben bile bıktım ama ne bileyim :(

Ya diyorum ya rabbim kımseyi taşıyamıcağı dert vermez demekki bunu taşıyabilirim ama düşük olsa taşıyamazsın bununda bilincindeyim ama gel gördü nefs bizi bazen düşündürüyor çok istiyoruz anne olmayı rabbim yardımcımız olsun sende sıkma canını bize nasıl bazen geliyorlarsa onlarda bizim gibi evdeyse git yanına sarıl ve bi kaç dakıka öyle kal bak bürün sıkıntın gidecek allahın iznıyle hadi kuzum

Aminn canım biraz daha sabret olur inşaallah. Elbet bir gün gülecek yüzümüz. Sen bu ay o inciri kullan lütfen. İnşaallah şifa olsun :dua:

Eşim evde değil kuzu zaten görmek içimden gelmiyor.

Y yaprakali E ebruu05
Kızlar ovulasyon günlerini değerlendiriyorduk, dün olmadı bugün değerlendirelim dedim. Bırak artık şu saçmalıkları, takdiri ilahi diyor. Ben de biliyorum öyle olduğunu ama değerlendirsek fena mı olurdu yani :KK43:

Canım bu sorun bizde de var, takma kafana, aylardır belki de düzenli olmadığından kalamıyorum, yorgun oluyorlar biliyorum ama en azından iki günde bir düzenine koysalar başka bi derdimiz yok..

Unuttunuz diye atmış olabilirim:eek:
İyiyim bende çok şükür. Nasıl gidiyor :KK76:
Aklımdasın İnan kuzum hem eskisi kadar giremiyorum kk’ye hemde link çok uzun aklımda tutamıyorum yazıyım diyorum ama gelmiyor gerisi :olamaz: çok şükür kuzum senin nasıl gidiyo bebiş nasıl başladın mı hazırlıklara ❤️

Aklımdasın İnan kuzum hem eskisi kadar giremiyorum kk’ye hemde link çok uzun aklımda tutamıyorum yazıyım diyorum ama gelmiyor gerisi :olamaz: çok şükür kuzum senin nasıl gidiyo bebiş nasıl başladın mı hazırlıklara ❤️
Bende çok unutkan oldum Zaten unutkandım katlandı hep :)
Ben cinsiyeti öğrendiğimden beri ufak ufak kıyafet vs aldım kuzum geri kalanlarada başlama vakti geldi artık tam kış vakti Zaten insanın enerjisi olmuyor :KK45: Cinsiyeti öğrendin mi kız :KK200:

Back
X