• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr napıyorsunuz nasılsınız maalesef sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biraz ara buldum iş yerinden foto atayım dedim yorum bekliyorum 10 haftalık ultrason fotosu koyucam kimin içinden ne geçiyo merak ediyorummm :KK68:
canim saglikli olsun oncelikle fakat benim icimden kiz geciyor

Olsun yavrm vardir bir hayir bundada..peki ne zmn gidiceksin diger ay mi o gunu bekleyeym :)) degerlendirin kuzum insallah zamani gelmistir artk
Vala beybim bugun 12. Gun daha iki kere iliski oldu dun yanastm baktm yar beni tinlamiyo :) adam sallamiyosa ben napim kis geldi zati yikanmak ayri dert :))) diger ay seve seve verck nasilsa sipocanlarini :))) ondn bnde hic kasmiym vala odesin parasini artk sikildim pesinde kosmaktn :)
oyy herifler ve sürekli değişen modları insanı deli ediyor yahuu hayırlısı olsun kuzum. söylemeye gerek yok, olacağı varsa bir kerelik ilişkiyle dahi oluyor, artık hepimiz biliyoruz da içimizdeki sese anlatamıyoruz :)
bizim muayene 13 ya da 15 aralıkta olacak nasipse. dr un durumuna bağlı pfff

İnş ama umudum çok varken yine gitti... 17 aydır ilk kez meme uçlarım sadece acımaya başladı normalde adete günler kala dokunamazdım bile... Ama iki gün önce test yaptım ve negatifti... Çok zor ya her ay aslanlar gibi ayağa kalkıp sonrada da betona çakılıyorum isyan etmiyorum hala namazlar kılıp dua etmektende vazgeçmiyorum ama Allah biliyor ya çok yıprandım... Eşim ilk kez var ya diyordu gece gece açıkmalarım hazımsızlık miğde bulantısı ... Onun ağladığını gördüm ve benden saklama çabasını.. İşte o an tutamadım kendimi rabbim sen iyisini bilensin 5 yaşında annesiz bıraktığın şu adamı çoçuk sevgisinden mahrum bırakma dıye... Annesinin mezarlığına uğradık . Onu öyle çaresiz görmek içimi yaktı... Mezarını temizlerken su dökerken.. Yarabbim sen isteyen herkese ve bizi annelik ve babalık duygusunu yaşat inş... Hiç mi hiç iyi değilim
canım valla içim cız etti ya :(( tek değilsin, burada herkes benzer şeyleri hissediyor. ben de hiç hamile kalamamaktan dolayı korkuyorum ama nolur yanlış dua etme kuzum..

Kızlar günaydın bugün modum düşük.. Rabbim imtihan mı ediyor. :KK43:
rabişim nasıl oldun canım? A April wind dediği gibi ben de hsg çektirmenden yanayım kuzum

canımmm maşallah 21 haftalık olmuşsun yaa :nazar: biz aynıyız, rabiş ve umitciğimle peşinizden gelmeyi bekliyoz

Aklımdasın İnan kuzum hem eskisi kadar giremiyorum kk’ye hemde link çok uzun aklımda tutamıyorum yazıyım diyorum ama gelmiyor gerisi :olamaz: çok şükür kuzum senin nasıl gidiyo bebiş nasıl başladın mı hazırlıklara ❤️
ay sen unutkan mı oldun taze annecik seni kıyamam :)

Yavrular naparsiniz bakam :)) ben is yerinde bineklemecee sikici bi izmir havasi var calisilmiyor :)
Rabiam kuzummm sikma tatli canini her sey olacagina varacak yaa bnde su son dr meselesinde mahvoldm ama erkekler iste bazen yerin dibine sokasim hic cikarmayasim bazen de pamuklara sarip sarmalayasim geliyoo..onlar da bizim icin ayni seyleri dusunuyodur eminim kii :) biz canimizi ne kdr sikarsak sikalim onlar olmadan bu is olmuyor :) keske olsaydi bi duzine yapmistk smdiye :))))
A April wind canimm iyi vala debeleniyz ayni tas ayni hamam nolsunn sen napiysn nasil gidiyrr bakalim anlat biraz :)
istanbulun havası da bin beter kuzum. çalışmak gene aklımızı dağıtmaya yardımcı oluyor neyse ki. ben o nedenle çok mutluyum valla.. adetin 16. günü benim. bu sefer karnım çok ağrıdı, inşallah kaliteli bir yumtik oluşmuştur =) sende durumlar nasıl?

canım valla içim cız etti ya :KK43:( tek değilsin, burada herkes benzer şeyleri hissediyor. ben de hiç hamile kalamamaktan dolayı korkuyorum ama nolur yanlış dua etme kuzum..
Yok kuzum ya o yüzden diyorum allahım sen bizi nefsimizle sınama diye.. 17 ay dıyorum ama 18 yıl beklemiş insanlar var hemde en yakınım ama ben bu 17 aydır hiç ilerleme olmadı diye yiyip bitiriyorum kendimi ya iyi bi doktor denk gelmiyor yada ne bılim hiç birseyim yok her ay çok şükür allahıma yumurta buyuyor kendiliğinden çatlıyor . Bunu her ay kontrol edip görüyorum.. Eşimin de sadece morfoloji sinde sıkıntı vardı Az da olsa Bı ilerleme var doktorlar iyi buna takılmayın dedi.. Hiç mi düzgün bi sperm denk gelmez anlamış değilim işte o zaman takdiri ilahi diyorum . biz bahçeci den randevu aldık.. Bakalım artık eşimin ailesinden yardım alırsak inş onu denicez

oyy herifler ve sürekli değişen modları insanı deli ediyor yahuu hayırlısı olsun kuzum. söylemeye gerek yok, olacağı varsa bir kerelik ilişkiyle dahilinde oluyor, artık hepimiz biliyoruz da içimizdeki sese anlatamıyoruz :)

canım valla içim cız etti ya :KK43:( tek değilsin, burada herkes benzer şeyleri hissediyor. ben de hiç hamile kalamamaktan dolayı korkuyorum ama nolur yanlış dua etme kuzum..

rabişim nasıl oldun canım? A April wind dediği gibi ben de hsg çektirmenden yanayım kuzum

canımmm maşallah 21 haftalık olmuşsun yaa :nazar: biz aynıyız, rabiş ve umitciğimle peşinizden gelmeyi bekliyoz

istanbulun havası da bin beter kuzum. çalışmak gene aklımızı dağıtmaya yardımcı oluyor neyse ki. ben o nedenle çok mutluyum valla.. adetin 16. günü benim. bu sefer karnım çok ağrıdı, inşallah kaliteli bir yumtik oluşmuştur =) sende durumlar nasıl?
Oldum valla bitanem hayatımda ilkleri yaşıyorum resmen :KK70: sizde yaşayın bunları yaaa hayatımda ilk defa bi soruyu bi kaç kere sordum normalde ikinci gelmez kesinlikle darısı da size olsun ❤️

Selam kızlar bu ayın 3. De catlatma iğnemi oldum femarayla tek yumurtam oldu insaşlah tutar dualarınızı bekliyorum ve sizce kacıncı gün test yapmalıyım ??

Yavrular naparsiniz bakam :)) ben is yerinde bineklemecee sikici bi izmir havasi var calisilmiyor :)
Rabiam kuzummm sikma tatli canini her sey olacagina varacak yaa bnde su son dr meselesinde mahvoldm ama erkekler iste bazen yerin dibine sokasim hic cikarmayasim bazen de pamuklara sarip sarmalayasim geliyoo..onlar da bizim icin ayni seyleri dusunuyodur eminim kii :) biz canimizi ne kdr sikarsak sikalim onlar olmadan bu is olmuyor :) keske olsaydi bi duzine yapmistk smdiye :))))
A April wind canimm iyi vala debeleniyz ayni tas ayni hamam nolsunn sen napiysn nasil gidiyrr bakalim anlat biraz :)

Kuzumm ❤️ İyiyim şükür ya misafirlerim gelecek telaş sardı bu saatte yemeğe girişir mi insan (:
Ay bu kocalar da aman yani iyi ki bi bamyaları var
:KK67::KK70:
kızlarr napıyorsunuz nasılsınız maalesef sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biraz ara buldum iş yerinden foto atayım dedim yorum bekliyorum 10 haftalık ultrason fotosu koyucam kimin içinden ne geçiyo merak ediyorummm :KK68:

Maşaallah tatlım sağlıkla gelsin

Kızlar demin seffaf yumurta aki uzayan akintim geldigini gordum simdi yeni mi yumurtladim yoksa yumurta catladi mi
Bugünden itibaren mi 14gun ekliyim bu ay gecikmeli adet olcam belli oldu

Canım doktor bana dedi akıntının en yoğun olduğu gün, 12 ila 36 saat içinde çatlar.

Cnm o akinti bnde iki gun ara ara olur sonrasinda beyaz kremsi akintim gelir catladigini anlarm ki ovu testiyle de tespit etmistm bunu sende o kremsi akinti oluyrmu bilmiyrm ama diger aylarda nasil olurdu

Kuzu o akıntı bende de oluyor süt gibi felan mı oluyor

Daha iyiyim balım ay inşallah ona gerek kalmaz yaa :(

Selam kızlar bu ayın 3. De catlatma iğnemi oldum femarayla tek yumurtam oldu insaşlah tutar dualarınızı bekliyorum ve sizce kacıncı gün test yapmalıyım ??

12. günden sonra yap canım

Aranıza bende katılabilirmiyim bat 15 aralık

Merhaba tatlım hoşgeldin :KK22:

oyy herifler ve sürekli değişen modları insanı deli ediyor yahuu hayırlısı olsun kuzum. söylemeye gerek yok, olacağı varsa bir kerelik ilişkiyle dahi oluyor, artık hepimiz biliyoruz da içimizdeki sese anlatamıyoruz :)

Ay hadi insallah yavrmm bnmde agrim oldu kaliteli olsunlar bebis olarak donsunler bize insallahh :)

Kuzumm ❤️ İyiyim şükür ya misafirlerim gelecek telaş sardı bu saatte yemeğe girişir mi insan :-)
Ay bu kocalar da aman yani iyi ki bi bamyaları var
:KK67::KK70:

Maşaallah tatlım sağlıkla gelsin

Canım doktor bana dedi akıntının en yoğun olduğu gün, 12 ila 36 saat içinde çatlar.

Kuzu o akıntı bende de oluyor süt gibi felan mı oluyor

Daha iyiyim balım ay inşallah ona gerek kalmaz yaa :KK43:

12. günden sonra yap canım

Merhaba tatlım hoşgeldin :KK22:
Ay sorma yavrm yaa o bamyanin pesinden bu kdr kosacagim aklimin ucundn gecmezdi :))))) aynn kuzum kremsi bi akinti

Back
X