• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim insanlarda 1 sperm bile bulunamıyor tüp bebek diyor doktorlar bu doktorun dediği bana samimi gelmedi sende sıkıntı yok zaten aşılama dese anlıcam çünkü onda da kalitesiz spermler yıkanıp ayıklanıyor tutma ihtimali yüksek direkt tüp demesi düşündürdü beni ... bu arada tüm arkadaşlara naçizane tavsiyem eşlerinizin dar kıyafet giymesine kesinlikle izin vermeyin canlar çok etkiliyor diğer yicekleri de yani kuruyemişlerin çiğ olarak tüketilmesi gerekiyor...
Tmm kuzum çok saol . Eşim hala çakşır ve eçi boynuzu özü her gün bi avuç ceviz ve çiğ badem yiyiyor biliyorum olucak rabbim hayalini kurduruyorsa verecek te inş ben buna inanıyorum inanmak istiyorum

Tmm kuzum çok saol . Eşim hala çakşır ve eçi boynuzu özü her gün bi avuç ceviz ve çiğ badem yiyiyor biliyorum olucak rabbim hayalini kurduruyorsa verecek te inş ben buna inanıyorum inanmak istiyorum
İnan kuzum Rabbim hayalini kurdurmadığı şeyi nasip etmezmiş hayal kurduruyorsa verecektir inşallah şüphe olmasın vakti var onu bekliyoruz zamanı gelince oluyo elhamdulillah ... aç karnına çiğ kabak çekirdeği de yesin bi de incir kürü yap eşine o da çok iyi geliyormuş nasıl yapıldığıyla ilgili bi fikrim yok ama araştır burda hepsi var

İnan kuzum Rabbim hayalini kurdurmadığı şeyi nasip etmezmiş hayal kurduruyorsa verecektir inşallah şüphe olmasın vakti var onu bekliyoruz zamanı gelince oluyo elhamdulillah ... aç karnına çiğ kabak çekirdeği de yesin bi de incir kürü yap eşine o da çok iyi geliyormuş nasıl yapıldığıyla ilgili bi fikrim yok ama araştır burda hepsi var
Kuzum onu yaptım saf zeytin yağında ama eşim ağzına almasıyla kusması BİR oldu içene ceviz koyup beklettim incir den nefret ediyor hersey yaparım onu isteme benden diyo

Kızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya. :dua:
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum (:

Eklentiler

• Negative Image_e5e070da-815a-47da-9af5-311caf97fb3f.webp
    Negative Image_e5e070da-815a-47da-9af5-311caf97fb3f.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20181207153509.webp
    IMG_20181207153509.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 56
Kuzum onu yaptım saf zeytin yağında ama eşim ağzına almasıyla kusması BİR oldu içene ceviz koyup beklettim incir den nefret ediyor hersey yaparım onu isteme benden diyo
AnLadım kuzum başka kürler vardır mutlaka onlara bak irdele ne varsa eşinin de zorlanmıcağı bi şey

Kızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya. :dua:
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum :-)
AnLamadim ya nasıl bakmadan atarsın vardır belki kaç gün var bata nedir durumun ya nasıl bakmazsın çok kızdım sana şuan yarın da yap olmasa çıkmıyo hiç bi şekilde

AnLamadim ya nasıl bakmadan atarsın vardır belki kaç gün var bata nedir durumun ya nasıl bakmazsın çok kızdım sana şuan yarın da yap olmasa çıkmıyo hiç bi şekilde
Kuzum sabah lavaboda sular kesikmiş testi yaptıktan sonra baktım sular kesik o telaşla testi çöpe attım bakmadan. Su bulma telaşı :)

deli kız niye yaptın kii alla alla acaba var mı, markası neydi? dur bakalım 3-4 gün sonra bir daha yap. gene benzer çıkarsa kan verirsin hemmenn
Yok kuzum ya ben sırf silik görme umuduyla yanlış gösteriyor diye laboquick almıştım o yüzden güvenmiyorum ki

Kuzum sabah lavaboda sular kesikmiş testi yaptıktan sonra baktım sular kesik o telaşla testi çöpe attım bakmadan. Su bulma telaşı :)
Laboquick kesinlikle yanlış göstermiyor deli kız seni iki gün sonra tekrar yap benim kaç test yaptım hiç çıkmadı çöpten çıkardıktan sonra bile ayyy yaaa

Bir de bel ve kuyruk sokumuna sen de eşinde hacamat yaptırın mutlaka her ay olmak üzere en az 3 seans

Laboquick kesinlikle yanlış göstermiyor deli kız seni iki gün sonra tekrar yap benim kaç test yaptım hiç çıkmadı çöpten çıkardıktan sonra bile ayyy yaaa
Daha 9 gün var balım ya bilmiyorum inşaallah vardır dua et lütfen yanlış olmasın bu doğru olsun :(

Bu testi müzeye kaldırıyorum :-)
Canım bence var gibi maşallah inşallah hamilesindir. Burda 10 gün kala öğrenende olmuştu bu yüzden senin testinde doğru gibi bence. İnşallah yanılmayız

Back
X