- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Ayy bence gebelik var yoksa böyle bişey çıkmazdı rabiss hadi hayırlısı insallah
Aminnn balım inşaallah ya Allah razı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bence gebelik var yoksa böyle bişey çıkmazdı rabiss hadi hayırlısı insallah

Vardır tabi kuzum şöyle kulağı deliklere bi sor araştır en çabuk etki eden tedavi diye düşünüyorum benOnu yapan yer vardır dimi buralarda ayy inş artık ilerlemek istiyorum bu yolda
Saol kuzum eşimin kimsesi yok ki burada yapayalnızız inernetten bş arastırayımVardır tabi kuzum şöyle kulağı deliklere bi sor araştır en çabuk etki eden tedavi diye düşünüyorum ben
Komşu falan yok mu canım onlara sorSaol kuzum eşimin kimsesi yok ki burada yapayalnızız inernetten bş arastırayım
Kuzum nasilsinVardır tabi kuzum şöyle kulağı deliklere bi sor araştır en çabuk etki eden tedavi diye düşünüyorum ben
Ayy kuzum hadi inşallah vardır adet tarihin nezamandiKızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya.
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum![]()
Elhamdulillah bitanem iyiyim sen nasılsın :)Kuzum nasilsin
İyiyim kuzum valla uğraşıp duruyoruz tatlım bebiş nasıl:)Elhamdulillah bitanem iyiyim sen nasılsın :)
Canımm inşaallah ya pek sanmıyorum ama daha 16sındaAyy kuzum hadi inşallah vardır adet tarihin nezamandi
Silik zaten canım birkaç gün sonra tekrar dene.benimde kaldı 3gun hadi inşallah ikimizde hamiş kalırız kuzumCanımm inşaallah ya pek sanmıyorum ama daha 16sında![]()
Sordum komşum yapmış lahosalık dönemindeKomşu falan yok mu canım onlara sor
Erken yumurtlamış olabilir misin ayy hadi inş rabbim yüzünü güldürsün inşCanımm inşaallah ya pek sanmıyorum ama daha 16sında![]()
inşaallah kuzum Rabbim tüm isteyenlere versin, bizlere de inşaallahSilik zaten canım birkaç gün sonra tekrar dene.benimde kaldı 3gun hadi inşallah ikimizde hamiş kalırız kuzum

zannetmiyorum bitanem, zaten bu kadar erken çıkması imkansız. cümlemizin yüzü gülsün İnşaallah kuzumErken yumurtlamış olabilir misin ayy hadi inş rabbim yüzünü güldürsün inş
Kız saçmalama bende onlarca kez test yaptım hep görecem o çizgiyi diye taklalar atıyordum ama burda belli ya. Telefonda çıkmıyor Zaten çok silik olup sonradan çıkan çizgiler. Bence tekrarla 2 gün sonra koyulaşma var mı diye kontrol et. Kendiminmiş gibi heyecanlandımm inşallah sağlıkla gelsin miniğin artıkkKızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya.
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum![]()
Kız saçmalama bende onlarca kez test yaptım hep görecem o çizgiyi diye taklalar atıyordum ama burda belli ya. Telefonda çıkmıyor Zaten çok silik olup sonradan çıkan çizgiler. Bence tekrarla 2 gün sonra koyulaşma var mı diye kontrol et. Kendiminmiş gibi heyecanlandımm inşallah sağlıkla gelsin miniğin artıkk![]()
Mideme kramplar girdi vallaR4bi4 canım laboquick 7 yi bile gösteriyo, çok erkense de gösterir yani bence benim kimyasal gebeliğimde aynı böyleydi kan verince 7çıkmıştı değerim. Tabi benim bata az bi süre vardı o yüzden sağlıksız oldu düştü bi hafta falan sonra. Senin de yeni oluşuyodur tekar test yap bence iki gün sonra hamilesin :) sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah kuzumAyy canım ya inşaallah dediğin gibidir kuzumMideme kramplar girdi valla