• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yawru bugünkü silik çıkınca heves yaptım ama hayırlısı olsun inşallah ❤️❤️❤️

Daha yapmıycam balım boşver :) ❤️❤️
Yapma kuzum kwndini frenle hayirli olani bekle emii kaptirma kuzum kendini insallah olmasindn yana tabiki gonlumuz onun icin burda birlikteyiz ama Rabbim hayirlisini versin emi bebisimm bnmmm

Arkadaşlar yumurta takibi yaptrn var mıydı aranzda ben doktora hep yaptrcam 15 aralıktan sonra.

Yapma kuzum kwndini frenle hayirli olani bekle emii kaptirma kuzum kendini insallah olmasindn yana tabiki gonlumuz onun icin burda birlikteyiz ama Rabbim hayirlisini versin emi bebisimm bnmmm
Oyy balımm yaa, bekleyelim bakalım kuzucum :)

Hım o geldi kuzum:)bebiş nasıl demiştim bende:))
O bana gelmedi kuzum:):) bebiş iyiydi en son gördüğümde heyecanla cinsiyet bekliyoruz artık şimdiye kadar bi kişi kız hissediyorum dedi geri hep erkek dediler bende kız hissediyorum bakalım ne olacak sonuç :):) senin kız nasıl :)

O bana gelmedi kuzum:):) bebiş iyiydi en son gördüğümde heyecanla cinsiyet bekliyoruz artık şimdiye kadar bi kişi kız hissediyorum dedi geri hep erkek dediler bende kız hissediyorum bakalım ne olacak sonuç :):) senin kız nasıl :)
Hadi hayırlısı kuzumm bu yıl erkek yılı ama:))valla benim kızda kabakulak olmuştu kuzum 2haftadir öle uğraştık çok şükür ilerlemeden geçti.okula devam ediyor işte:))bu aralar tutturdu kardeşim olmasın bana kim bakicak sen hastane de kalırsan Dio cadı

Back
X