• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benım dongum 33-37 aası degısıyor yumurtlama tarıhımı takip ettim 24de yumurtam çatladıbugun ustunden 17 gun gectı yumurtlamamdan hala adet olmadım
hmm bayada geçmiş aslında benim ki bi kaç gün sarkmıştı ama normal karşıladım onuda. bi doktora görün o zaman ilaç verir adet olman için

Kizlar afedersiniz bugun ole bi akintim varki anlatamam altima yapmis gibi kasiklarimda agriyo adetin 20. Gunu bugun erkenden cikip gelck herhalde bnmki en erken geldigi 24. Gun gelmis aylar once..demek istedigim bu adet belirtisimi yksa yumurtlama olabilirmi tekrar..seffaf akintim yk o gunleri gectim o zamn yumurtlama diye biliydm..bugune kdr kuruydum bugun fenaa

hanimlar, bir müjde de benden :KK200:

dün sabah yaptigim erken gebelik testi pozitif cikti, ardindan ikinci testi denedim (kullandigim test bozuktur diye, okadar beklemiyordum!).
aksam yine baska bir test, bu sabahta tabiki, bu gidisle ben dokuz ay boyunca test yapicam galiba inanamadigimdan!

mutluluktan göklerdeyiz..Allah saglik sihhatle bebegimize kavusmayi nasip etsin bana ve butun hamile annelere :KK200:

hamile kalmaya calisan butun hanimlar icinde bol bol dua etmeye devam edecegim, sizlere de bi an once nasip olsun insallah!

su birkac haftayi bi atlatsak..biraz zaman gecmesini beklerken anlatmadan nasil duracagim bu haberi sevdiklerime bilmiyorum!
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah aminnn (henüz hamile değilim totem yaptım imzada )

2 buçuk yıldır evliyim. 1 sene önce rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 25+5 de erken doğum yaptım. Kuzum 21 gün yaşadı :KK43: Sezeryan olduğum için en az 1 sene bekle dedi doktorum. 1 sene geçmek bilmedi.. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Ama ne zamana hamile kalırım bakalım. Sonrasında da rahim ağzına dikiş atılacakmış uzun bir süreç umarım bu sefer herşey güzel olur.. Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Anladım canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin :dua:

Kizlar afedersiniz bugun ole bi akintim varki anlatamam altima yapmis gibi kasiklarimda agriyo adetin 20. Gunu bugun erkenden cikip gelck herhalde bnmki en erken geldigi 24. Gun gelmis aylar once..demek istedigim bu adet belirtisimi yksa yumurtlama olabilirmi tekrar..seffaf akintim yk o gunleri gectim o zamn yumurtlama diye biliydm..bugune kdr kuruydum bugun fenaa
Değerlendirdi iz mi Yawru

Sulu mı akıntın canım sen yine de her ihtimale karşı değerlendir belli olmaz belki ikinci yum geliyordur :) yumurta çatladığından emin misin ?

Sulu mı akıntın canım sen yine de her ihtimale karşı değerlendir belli olmaz belki ikinci yum geliyordur :) yumurta çatladığından emin misin ?
Su gibu kuzum afedersin altina isemis gibi..ped fln da koymadm yktu yanmda..degerlendireyim aksm bakalim..aynn kuzu ya catladi kremsi akintiyida gordum ne bilim belli mi olur adamda evdeyken bi proje odevi hazirlayalim biz :)))

Kızlar yaaaa bugün 38.günüm normalde hep düzensiz olur adetlerim 40.45. Gün olduğuda oldu öylesine bi test aldım biraz önce yapayım dedim sonuç bu ama internette test güvenilir değil yanlış sonuç çıkıyor diyor sevinsemmi ne yapsam bilemedim şu an çok karışık duygular içindeyim

Eklentiler

• 306AE709-0E54-479B-BA4B-7E73FE1477DA.webp
    306AE709-0E54-479B-BA4B-7E73FE1477DA.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar yaaaa bugün 38.günüm normalde hep düzensiz olur adetlerim 40.45. Gün olduğuda oldu öylesine bi test aldım biraz önce yapayım dedim sonuç bu ama internette test güvenilir değil yanlış sonuç çıkıyor diyor sevinsemmi ne yapsam bilemedim şu an çok karışık duygular içindeyim
Canım yarın başka marka testler de al ona göre tekrarla ve sonra kan tahlili yaptr. Ben de nasipse yarin kan tahlili yaptrcam kızlar gibi totem olsn diye resim de ekledm hevesten;)

Canım yarın başka marka testler de al ona göre tekrarla ve sonra kan tahlili yaptr. Ben de nasipse yarin kan tahlili yaptrcam kızlar gibi totem olsn diye resim de ekledm hevesten:KK66:
Bende yaptıracağım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ve hayırlı sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz inşallah

Back
X