• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatırladım tabi hatırlamaz mıyım :):) çok sağol canım benim ❤️ Darısı tez zamanda başınıza inşaallah:):) doktorlar söylemiyorlar canım cinsiyeti gittiğim hastanede haftaya kontrol var sorcam yine de şansımı denicem şimdilik belli değil kuzum :) sen nasılsın neler yapıyorsun :)
İnsanı merakta bırakıyolar ya :) artık öğrenirsin ama bence canım, sağlıkla gelsin bebeğin en önemlisi o. Ben bildiğin gibi canım, eşim varikosel ameliyatı oldu 62.gün bugün, bakalım artık umudum artmaya başladı bu ay. İnşallah bi mucize yaşarız kuzum

İnsanı merakta bırakıyolar ya :) artık öğrenirsin ama bence canım, sağlıkla gelsin bebeğin en önemlisi o. Ben bildiğin gibi canım, eşim varikosel ameliyatı oldu 62.gün bugün, bakalım artık umudum artmaya başladı bu ay. İnşallah bi mucize yaşarız kuzum
Evet çok saçmalıyolar ya :):) inşaallah öğrenirim kuzum .. baya olmuş ameliyat olalı artık sıkı tutun çalışmaları her an bebiş gelebilir :):) bu süreçte bi test daha yapmanızı tavsiye ederim canım

Güzellerim bi bakın bu test bozuk mu

Eklentiler

• Negative Image_442a76e8-4776-4397-8ae3-529330ad3ba8.webp
    Negative Image_442a76e8-4776-4397-8ae3-529330ad3ba8.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20181212112453.webp
    IMG_20181212112453.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 60
Yaaa ben de bugün kan testine gittim hemşire bat gelince bekleme gel dedi. Yarin da bekle git bence:KK66: teyze miii oluyorummmmm Aslan burcu bebislerr olcak eğer ikimizin de olursa canimm :KK200:
Canım kan almadılar mı, seninki Allahın izniyle kesin ❤️ Şükür ki geldi bebişin balım :)
Benimki bi ümit işte :/
Sonucunu al da listeye ekleyelim inşaallah :)

Evet çok saçmalıyolar ya :):) inşaallah öğrenirim kuzum .. baya olmuş ameliyat olalı artık sıkı tutun çalışmaları her an bebiş gelebilir :):) bu süreçte bi test daha yapmanızı tavsiye ederim canım
Bugün adet oldum canım bundan sonrasından çok umutluyum zaten nedense :) 72 gün ile 90 gün arasında spermler yenileniyomuş ya inşallah artık tuttururuz canım :) 3 ay dolunca test yaptırcaz hemen kuzum, merak ediyorum zaten. Bi çok şey kullandırıyorum adama, bakalım sonuçlar nasıl

ahh kuzum keşke . Hiç zannetmiyorum.
İnşallah vardır da senin gebelik haberinle mutlu oluruz :) öyle deme abla tam umudu olmadığı anda gebe olduğunu öğrenen çok kişi var inşaAllah sende öyle olursun bu ay ❤️

Back
X