Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onlar duygularını içinde yaşıyo diye bizden de aynı performansı bekliyolar ama malesef 😄 kimyasal gebelik olduğunda ben salya sümük ağlıyorum eşim karşımda oyun oynuyodu tabiki bu ne rahatlık diye kavga çıkarmıştım 🙈😂 duygularımı yönetme şeklime karışma sadece senin acın yok dediğinden beri bu konularda çok ilişmiyorum ona da 😄

evet öyle canım erkekler daha çok koruyucu teselli vermeye odaklı oldukları için öle yapabiliyorlar. kimi kadınlar iş temizlik yaparak rahatlar kıimisi ağlayarak :) biz ağlayanlardanız :D

evet öyle canım erkekler daha çok koruyucu teselli vermeye odaklı oldukları için öle yapabiliyorlar. kimi kadınlar iş temizlik yaparak rahatlar kıimisi ağlayarak :) biz ağlayanlardanız :KK70:
Ben baya ağlağım ya hiç hazetmiyorum o huyumu geçen video izliyorum daha videonun başı ne olduğunu bile anlamadım ama kadın ağlayarak konuşuyo bende ağlamaya başladım 😂 eşim diyoki olayı anlayıp ağlasan tamam da daha bişeyi anlatmadı ki kadın 😂😂 ağlamak bazen candır ama bazen de çok can sıkıcı bi özellik 😄

Ben baya ağlağım ya hiç hazetmiyorum o huyumu geçen video izliyorum daha videonun başı ne olduğunu bile anlamadım ama kadın ağlayarak konuşuyo bende ağlamaya başladım 😂 eşim diyoki olayı anlayıp ağlasan tamam da daha bişeyi anlatmadı ki kadın 😂😂 ağlamak bazen candır ama bazen de çok can sıkıcı bi özellik 😄

hasas dönemlerde gelen +bir özellik olabilir :D

Görebiliyo musun bilmiyorum baya silik R4bi4 R4bi4

Eklentiler

• FDB974D0-1599-4DFF-8996-11B6D6BA3409.webp
    FDB974D0-1599-4DFF-8996-11B6D6BA3409.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 31
Back
X