• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oldum doktora gittim hsg çekecek cmt günü. tıkalı tüpü ya Ameliyatla alacağız yada ilaçlı tedavi deneyelim 5 ay sürer dedi. bnde ameliyat istemiyorum şimdilik. ilaçlı tedavi deneyeceğiz. ama kesin sonucu gene hsg sonra söyleyebilir. sağ tarafımdada batma vardı oda enfeksiyondan olabilir dedi antibiyotik verdi :)
anladım canım güzel sonuçlar alırsın inşallah

Olsun kuzumm allah razi olsunn..Rabbim hepinize nasip etsn insallahh dun dua ettm hepinizin rumuzuyla rumuzla komik oldu biraz ama :) Rabbim kabul etsin insallah tez zamanda darisi basiniza kuzum
Allah kabul etsin kuzum bende meryem suresi okudum hepimiz için dua ettim inşallah kabul eder Rabbim:)

baada öyle dedi kuzum geç olur demedi ama normal yoldan gebelik olmaz demem sana sonuçta sperm var her an gebe kalabilirsin de dedi
Tabii ki canımsonuçta döllenme için 1 sperme ihtiyaç var:) Ben inanıyorum olacağına:)

Tabii ki canımsonuçta döllenme için 1 sperme ihtiyaç var:) Ben inanıyorum olacağına:)
bende inanıyorum kuzum Allahın izniyle gelecek bebişler, sonra buralar bebeğim durmuyor bebeğimin çok gazı var, uykusuzluktan ölüyorum mesajlarıyla dolacak :KK49:

Ben trambolin aldım eve 😂 üstünde zıplamaya ve koşmaya başladım inanıyorum bu sefer gitcek kilolar 😂
ahahah benimde koşu bandım bisikletim var ama haftafa 3 gün yapabiliyorum spor sadece gerçi tam anlamıyla diyet yapmıyorum canımın çektiğini azda olsa yiyorum :rapci: biraz daha sıkı tutsam benimkilerde gidecek inanıyorum :halay:

Back
X