Evet hemde anne sütünü arttırıyor. Banada fitomer demişti. Doguma yakın hurma kasesini yanından ayırma demişti. Gerçekten faydalı çokta erken yememek lazımKızlar bu arada doğum yaklaştığında hurma yemenin çok faydalı olduğunu doğumu kolaylaştırdığını öğrendim.Açılma yemeyenlere göre daha hızlı oluyormuş.Bende dün 3 adet le başladım.
Sagol canim vala zorlandm bugub bide ishal olmusum ins devm etmz bol su iciyorm. o zayflamk icin degl mi:)))Gunaydinnnn. Gecmis olsun yaa zordur valla. Kiz senin derdin bebegin bilgilerinde yaziyo akupunkturrrrrmusss
Zaten yer falan veren olmuyor, karnın belli bir büyüklüğe gelene kadarUlasim araclarina binilmiyor bazen bunaliyorm burdan:) sagol canim oh dinlen
Inss canim evet bormal zamanlari oyle:) 39. Hfta olnca cok sisti bizimki:)) saglikla gelelm o gunlere ins❤Oglumun dogum kilosunu falan sordu kac kilo almistin dedi de benim doktor al kilo nolucak diyo.ordan bi hesaplama yapti ikizler 2 kiloya yakin olsa suyu esi derken 6 7 kiloya kadar tasirsin. 36.haftaya kadar da insallah sorunsuz geliriz dedi
İshal için muz ve leblebi iyi geliyorSagol canim vala zorlandm bugub bide ishal olmusum ins devm etmz bol su iciyorm. o zayflamk icin degl mi:)))
Evt kuzum onda bile verilirse sukret yani bitms genclik burda:) allahtn arabamiz var sukrediyorm burda.Zaten yer falan veren olmuyor, karnın belli bir büyüklüğe gelene kadar
İstanbulda yaşıyordum bende, biliyorumEvt kuzum onda bile verilirse sukret yani bitms genclik burda:) allahtn arabamiz var sukrediyorm burda.
Evet canım işallah kolaylık sağlarEvet hemde anne sütünü arttırıyor. Banada fitomer demişti. Doguma yakın hurma kasesini yanından ayırma demişti. Gerçekten faydalı çokta erken yememek lazım
Akupunktur bir cok seye faydali canim sadece zayiflamak degil. Bi arastir istersenSagol canim vala zorlandm bugub bide ishal olmusum ins devm etmz bol su iciyorm. o zayflamk icin degl mi:)))
Maşallah canım, senin adına sevindim. İkili test için gün verdi mi?Merhaba kizlar
Bugun kontrolum vardi. Igneyi birakiyorum cok sukur jel kullanmaya devam. Tontiğim biraz büyümüs kafasini falan gorebildim. Ya cok guzel bir his.cok sükür bugunumuze
Gözünüz aydın maşallah sizin tam ne kadarlık oldu tarihlerimiz yakın sanırımMerhaba kizlar
Bugun kontrolum vardi. Igneyi birakiyorum cok sukur jel kullanmaya devam. Tontiğim biraz büyümüs kafasini falan gorebildim. Ya cok guzel bir his.cok sükür bugunumuze
Iki hafta sonra gel dedi sanirim. Ama simdi biraz kafam karisti ikili test 11. Haftada olmuyormuyduMaşallah canım, senin adına sevindim. İkili test için gün verdi mi?
9 hafta 6 gunluk benim. Evet tarihlerimiz yakin sanirimGözünüz aydın maşallah sizin tam ne kadarlık oldu tarihlerimiz yakın sanırım
11 ile 14. Hafta arasında oluyor canımIki hafta sonra gel dedi sanirim. Ama simdi biraz kafam karisti ikili test 11. Haftada olmuyormuydu
Tamam cnm o zaman 12 de cagirdi sanirim beni.ikili test nasil oluyor herkese yapiliyor mu.bana ikili test demedi ama ense kalinligi olcumu falan dedi ayni sey mi11 ile 14. Hafta arasında oluyor canım
Evet canım ense kalınlığı ikili test oluyor :)Tamam cnm o zaman 12 de cagirdi sanirim beni.ikili test nasil oluyor herkese yapiliyor mu.bana ikili test demedi ama ense kalinligi olcumu falan dedi ayni sey mi
Olabilir canım, bizim elimizde olan bişey degil. Ecel o gün geldiyse buna kimse engel olamaz. Benimde oglumun dogcagı aksam eşimin amcası ölmüştü. Yapacak bişey yok. Sen niye moralini bozuyorsun, olacakla ölecege çare yok demişler. Herşeyin hayırlısı, rabbim şifa versinKızlar sizinle biraz dertleşmek istedim.Eşim dedesine aşırı düşkün. Şimdi dedesi yoğun bakımda. tam bir ay oldu. Parkinson hastası. Ve sanrım başka rahatsızlıklarıda nuksetti. Mideden beslemeye başladılar. Eşim hergün ağlıyor. Benim doğumada çok az kaldı. Lütfen bana bencil demeyin. Ben teselli ediyorum.Hatta bu halimle 1,5 saatlik yola hastaneye gidip dedesini ziyarete gittik. Şimdi tüm ailenin tek korkusu bizim en mutlu günümüzde kötü haberi almak.Allah bilir ama hastaneden çıkacak durumu da yok. Normalde böle bir düşünce benim aklıma asla gelmezdi. Kayınvalidemi her aradığımda oğlumun en mutlu günü acı günü olacak diye korkuyorum diye diye kafama soktular. Ben ne hayaller kurmuştum. Tüm aile yanımda olacaktı. Şuan tabikide hiç birşey belli değil.Allahın yazdığı olur. Benim ki sadece içimi dökmek sizlere. Eşim diyor ki bana kötü haberi aldığımda sen doğumda olursan ben ne yapacam diyor. 5 yıldır bu anın hayaliyle yaşadık. Ben eşimin bebeği kucağına alınca dünyanın en mutlu erkeği olmasını istiyorum. Ama kötü haber gelirse kursağımızda kalıcak. bunun çözümü elbette yok biliyorum ama anlatarak rahatlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?