11-14 arasi diyolar ama ikizde nezaman oluyo canim blmiyorm. Aa yaplmiyo mu acaba. Ctesi gidicem doktora gerci randevuyu soler bidahakini test icn su zmaanda gel die
Iyi aksamlar kizlar cok yogun bi gun gecirdim yoruldm smdi ilik bir dus alicaz bebeklerimle❤ sabah ogurtu cok oldu isyerine gittm yine devam etti su cikiyo sadece ama. Sizler nasilsiniz
Ben de 1 hafta sonra gidecegim.ikili test icin doktor mu zaman veriyor yoksa biz normal randevumuzu alip mi gidiyoruz.yani ayrica bi islem yapmam gerekir mi hastaneye gitmeden.
Iyi aksamlar kizlar. Gecmis olsun sana da canimmm... Bende yasiyorum sanci dunden beri lekelenmem yok ama cok sukur. 2.adet zamani geldi benim ona bagliyorum agrilari. Ustune dun gaz sancisi cektim midemden butun organlarima yayildi kivrandim valla. Ustune bugun bas agrisi cekiyorum vucudum kiriliyo sanki. Hersey ust uste geldi.
11-14 arasi diyolar ama ikizde nezaman oluyo canim blmiyorm. Aa yaplmiyo mu acaba. Ctesi gidicem doktora gerci randevuyu soler bidahakini test icn su zmaanda gel die
Günaydın kızlar bu sabah ilk defa garip rüyalar gordum bebegimi evde doğuruyorum ne acı ne sanci annem aliyor kucagina ağlıyor sonra koynuma veriyor kafasını kaldirip bana bakiyor o kadar guzelki gozleri burnu yanakları kalemle cizilmis gibi sonra guluyor konusuyor aradan zaman geciyor biraz ellerine bakıyorum gozlerine down sendromlu olduğu nu anlıyorz tuhaf bı rüyaydi hayra yordum ilk defa gordum böyle bı ruya