- 3 Kasım 2015
- 457
- 667
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum. Benim de dikkatimi çekmiştiHerkese selam 2019 da evlendim ve çevremde tanıdığım ve bildiğim benimle aynı senede evlenen herkes bebek bekliyor ama hiç birimizde yok sadece yaşadığım yerde mi durum böyle yoksa 2019 yılında mı bi problem var çok kafama takıldı astrologlara bile yazdım cevap vermediler 2019 dan sonra evlenenler hep çoluk çocuğa karıştı niye 2019 da evlenenler bekliyor 10-15 çift biliyorum böyle![]()
2019 Eylül de evlendim 3. Ay hamile kaldım hatta çocuğum 7 aylıkken tekrar hamile kaldım ama düşük oldu alakasi yok benceHerkese selam 2019 da evlendim ve çevremde tanıdığım ve bildiğim benimle aynı senede evlenen herkes bebek bekliyor ama hiç birimizde yok sadece yaşadığım yerde mi durum böyle yoksa 2019 yılında mı bi problem var çok kafama takıldı astrologlara bile yazdım cevap vermediler 2019 dan sonra evlenenler hep çoluk çocuğa karıştı niye 2019 da evlenenler bekliyor 10-15 çift biliyorum böyle![]()
Biz buna kısmet diyoruz işte.hep derim üreme sistemi bilim dışı bir konudur diye.nerene nasıl baktırırsan baktır yani neler okuduk buralarda.Evet bulamadılar sebebini herşeyimze baktırdık belkide psikolojik olablir çok takan düşünen ve araştıran biriyim ne yazıkki![]()
Yoo ben bekarım yıllardır da korunmam benim de olmuyorDenk gelmiş bence. 2019un bi suçu yok sjkgdj doktorlar da şu devirde hamile kalmak isteyen 10 kadından 1i anca hamile kalabiliyor diyor tamamen doğal beslenmeden uzaklaştığımız için. Ben de 2019da evlendim bu sene hamile kaldım amma devamı gelmedi kürtaj oldum. Bence hamile kalmaya odaklanınca olmuyo salın gitsin :)
Eh bekarsınız bi zahmet takmayın zaten :)Yoo ben bekarım yıllardır da korunmam benim de olmuyorhamile kalmaya falan takmadım yani.
2019 da evlendim ve 2.bebegimi birkac gün önce doğurdumHerkese selam 2019 da evlendim ve çevremde tanıdığım ve bildiğim benimle aynı senede evlenen herkes bebek bekliyor ama hiç birimizde yok sadece yaşadığım yerde mi durum böyle yoksa 2019 yılında mı bi problem var çok kafama takıldı astrologlara bile yazdım cevap vermediler 2019 dan sonra evlenenler hep çoluk çocuğa karıştı niye 2019 da evlenenler bekliyor 10-15 çift biliyorum böyle![]()
Herkese selam 2019 da evlendim ve çevremde tanıdığım ve bildiğim benimle aynı senede evlenen herkes bebek bekliyor ama hiç birimizde yok sadece yaşadığım yerde mi durum böyle yoksa 2019 yılında mı bi problem var çok kafama takıldı astrologlara bile yazdım cevap vermediler 2019 dan sonra evlenenler hep çoluk çocuğa karıştı niye 2019 da evlenenler bekliyor 10-15 çift biliyorum böyle![]()
Sayi gittikce artiyor kizlar aman dikkat. Yakinda 2019’da evlenen tum ciftler bu genellemeye dahil olacak gibiYani belkide bilemiyorum en az 20 çift var çevremde böyle bildiğim belkide tamamen bi denk geliştir kimbilir![]()
Rahim filmi cektirdiniz mi?Evet bulamadılar sebebini herşeyimze baktırdık belkide psikolojik olablir çok takan düşünen ve araştıran biriyim ne yazıkki![]()
Bir şey diyicem hadi sen Rus ruleti oynuyorsun birlikte olduğun adamlar nasıl bu riski göze alıyor? Büyük ihtimal burda diğer konularda gördüğümüz bu çocuk benden değil zaten DNA yaptıracam diyen tipler o yüzden sallamıyorlar.Yoo ben bekarım yıllardır da korunmam benim de olmuyorhamile kalmaya falan takmadım yani.
Evet pek sallamıyorlar.sallayanlara da korunuyorum dedim.Bir şey diyicem hadi sen Rus ruleti oynuyorsun birlikte olduğun adamlar nasıl bu riski göze alıyor? Büyük ihtimal burda diğer konularda gördüğümüz bu çocuk benden değil zaten DNA yaptıracam diyen tipler o yüzden sallamıyorlar.
Düşünsene köyde falan yaşasaydık lohusalıktan sonra hopp yine hamileDenk gelmiş bence. 2019un bi suçu yok sjkgdj doktorlar da şu devirde hamile kalmak isteyen 10 kadından 1i anca hamile kalabiliyor diyor tamamen doğal beslenmeden uzaklaştığımız için. Ben de 2019da evlendim bu sene hamile kaldım amma devamı gelmedi kürtaj oldum. Bence hamile kalmaya odaklanınca olmuyo salın gitsin :)
Niye? Kürtaj olmak çok basit mi geliyor yoksa tutarsa doğururum mu diyorsun?Evet pek sallamıyorlar.sallayanlara da korunuyorum dedim.
Yoo ben bekarım yıllardır da korunmam benim de olmuyorhamile kalmaya falan takmadım
Nasıl yaa, Sizin çocuk aldırma konunuz yok muydu burada geçen senelerde Ferhans hanım. Yanlış hatırladığımı sanmıyorum.Yoo ben bekarım yıllardır da korunmam benim de olmuyorhamile kalmaya falan takmadım yani.
İğrençsinizEvet pek sallamıyorlar.sallayanlara da korunuyorum dedim.