- 3 Nisan 2019
- 81
- 42
- 3
- 36
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Amin canim Amin cümlemizin evladini InsallahAllah bağışlasın canım bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah bazı testler var 6 gün önceden çıkıyor ondan mi kullandin canım çünkü bazıları cikmayabiliyor ben de bat iki gun gecti hamileyim canım ovuslasyon testi kullandım ben
Allah razi olsun canimAllah sag Saglim kucagina almayi nasip etsin canim Nezaman basladin Hemen kaldinmi? Ben subatta 10-17ci gün degerlendirebildim esim sürekli gececi izinli oldugu günler yumurtlama günlerine herzaman denk gelmio zaten tutmadi ilk ay. En son 15.3 adet oldum 6-12-15 ci Günler iliskimiz oldu Ama dedigim gibi Yine olmadi galiba testte 4-5gün öncesini gösterir yaziodu en ucuzunu aldim
Yok canim ikincisi olacak rabbim nasip ederse hala hic belirtin yok sadece biraz akintim vardi hala var , kasik ağrılarım vardi bide hep adet olacakmisim gibi sancılar olurdu o kadarCok sevindim canim ilk bebeginizmi olucak peki? Sendeki belirtiler nelerdi?
İnsallah hamilelik tir canim için rahat degilse bi kan ver varsa cikarAllah bagislasin Canim .benim suanda sag kasigimda agri var apantis olabilirmi hamile degilsem ara ara agri girio ve bacagima kadar vuruyo agrisi hersey gelio aklima
Insallah canim gecti sana yazdiktan 10dk Sonra bugün Biraz hafifledi adet sancisi sefaf akinti gelmisti Biraz önceİnsallah hamilelik tir canim için rahat degilse bi kan ver varsa cikar
Merhaba nasıl bir akıntın oldu. Benim de bu ay ilk defa öyle oluyo nerdeyse bir haftadır akıntım var kan grldi hafif önce sonra kahverengi akıntı sonra durdu. Arada peçeteye yine geliyo öyle akıntılar. Regl desem değil. Regl ise bir an önce sökülse de rahatlasam .Halsizim uykum geliyor hele sabah hiç kalkmak istemiyorum ara ara batma oluyor akintim biraz durmuş az az geliyor o kadar canım
Beyaz akinti canim benim peki lekelenme regl doneminemi denk geldi yoksa baska gundemi canimMerhaba nasıl bir akıntın oldu. Benim de bu ay ilk defa öyle oluyo nerdeyse bir haftadır akıntım var kan grldi hafif önce sonra kahverengi akıntı sonra durdu. Arada peçeteye yine geliyo öyle akıntılar. Regl desem değil. Regl ise bir an önce sökülse de rahatlasam .
Regli 11 den sonra bekliyordum sat 13 marttıBeyaz akinti canim benim peki lekelenme regl doneminemi denk geldi yoksa baska gundemi canim
Canim regl gecmisse belki hamilesin dusuk tehliken vardir bi test yap canımRegli 11 den sonra bekliyordum sat 13 marttı
Cuma günü test yapmıştım çıkmadıCanim regl gecmisse belki hamilesin dusuk tehliken vardir bi test yap canım
Çooook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza ovülasyon testi kullanmıyorum hissediyorum ve regl düzenli benimben hamileyim canım daha yeni darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?