2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49

Vuslatty

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
112
50
13
Kızlar Merhaba .Bilgi edinmek için ve bebek gelişimlerini takip etmek için bir arada toplanabilecegimiz . Biz anne adaylarının yaşadıklarımızı paylaşarak birbirimize destek olabilecegimiz bir ortam oluşturmak istedim. İnşAllah güzel deneyimlerimiz ve arkadaşlıklarımız olması dileğiyle....
Ben hamileliğimi 3 gün önce öğrendim ya siz???:anneadayı:

Kızlar Merhaba .Bilgi edinmek için ve bebek gelişimlerini takip etmek için bir arada toplanabilecegimiz . Biz anne adaylarının yaşadıklarımızı paylaşarak birbirimize destek olabilecegimiz bir ortam oluşturmak istedim. İnşAllah güzel deneyimlerimiz ve arkadaşlıklarımız olması dileğiyle....
Merhaba canım bende 1 hafta önce öğrendim:anneadayı::KK200:

Ben bata 5 gün kala öğrendim şuan 6 haftalık hamileyim
Hcg değerlerim
5 Şubat'ta 120
7 Şubat'ta 338
11 Şubat'ta. 2053
Sonra tekrar baktırmadım ama tabiki hemen tahmini doğum hesaplaması yaptım 18 Ekim çıktı hayırlısı bakalım yarın ilk ultrasonuma giricem hayırlısıyla kalp atışını duyarız kesesini görürüm diye düşünüyorum

İyi akşamlar bende 10 gün önce öğrendim ama şu an hafif lekelenmem var sizce bu normal mi? Yarın dokrodo gidecem ama içime bir korku düştü

Merhaba arkadaşlar,
Bisey danışmak istiyorum
Ovulasyon testinde pozitif i gördükten sonra 4 günü değerlendirdik.
Adet tarihim 22 şubattı ama 20 şubatta sabah pembe leke geldi Sadece sonra 21 subatta yani bugün öğleden sonra dan sonra peceteye kahverengi lekeler geliyor ve inanılmaz sadece sol kasığımda bir agri var şuan daire şekilde,karin gurultamam başladı gibi oda genelde adet olmadan olur . Neden böyle oluyor anlamiyorum bir de dünkü leke pembe idi bugünkü kahverengi
Yerleşme kanaması değildir demi
Neyin belirtisi bu sözce yardımcı olur musunuz

Öğretmen oldugumdan galiba çok yoruldum onun da etkisi var
Allah kolaylık versin öğretmenlere verebileceğim bi tavsiye yok çok ayakta kalmayın desem oturacaksinjz ama ama dik oturmakta çok iyi değil Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Ben bata 5 gün kala öğrendim şuan 6 haftalık hamileyim
Hcg değerlerim
5 Şubat'ta 120
7 Şubat'ta 338
11 Şubat'ta. 2053
Sonra tekrar baktırmadım ama tabiki hemen tahmini doğum hesaplaması yaptım 18 Ekim çıktı hayırlısı bakalım yarın ilk ultrasonuma giricem hayırlısıyla kalp atışını duyarız kesesini görürüm diye düşünüyorum
Hoşgeldin cnm sende İnşAllah görürüz keseyi

Merhaba arkadaşlar,
Bisey danışmak istiyorum
Ovulasyon testinde pozitif i gördükten sonra 4 günü değerlendirdik.
Adet tarihim 22 şubattı ama 20 şubatta sabah pembe leke geldi Sadece sonra 21 subatta yani bugün öğleden sonra dan sonra peceteye kahverengi lekeler geliyor ve inanılmaz sadece sol kasığımda bir agri var şuan daire şekilde,karin gurultamam başladı gibi oda genelde adet olmadan olur . Neden böyle oluyor anlamiyorum bir de dünkü leke pembe idi bugünkü kahverengi
Yerleşme kanaması değildir demi
Neyin belirtisi bu sözce yardımcı olur musunuz
Cnm adet öncesi leke de olabilir bebek yerleşiyorda olabilir biraz bekle o lekelemeler gelmezse test yap

Back
X