2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
Aci yada agri sızı falan mi veriyor? Kac haftaliksin canm? Benimki 10 gundur hergun ayni tarzda hareket olunca bebegimin hareketleri diye anlamlandirdim. Boyle nasl desem karninda gaz varmis gbi gaz hareketi gbi ama ondan daha etkili
Acıya benzemiyor ama artık olmuyor tarif edemiyorum ki doktoruma da sordum hissetmek için daha günü var dedi 17 hafta bitecek canım bu gaz arada oluyor Bebek büyüyor diye düşünüyorum bazen karnım sert oluyor sende sen oluyor mu ?

Acıya benzemiyor ama artık olmuyor tarif edemiyorum ki doktoruma da sordum hissetmek için daha günü var dedi 17 hafta bitecek canım bu gaz arada oluyor Bebek büyüyor diye düşünüyorum bazen karnım sert oluyor sende sen oluyor mu ?
Benim yarin 20 olacak oyuzden belki hissettigim sey bebektir. Senin dedigin o hissi de yaşadım gectigimiz haftalarda. 15-19 haftalar arasida asiri gaz sancm oluyordu cok şükür simdi kalmadi. Sadece bebegin minik minik hareketlerini hissediyorum sanrm. Karnimda benim yaklasik 1.5 aydir ozellikle ayaktayken gobegin ust kısmında sertlik oluyordu tedirginde oldum doktoruma sordum normal rahim büyüyor gobek deligi hizasinin ustune ckmistir dedi. Yattgmda genelde yumusak oluyor. Ara ara daha sert oldugu oluyor

Benim yarin 20 olacak oyuzden belki hissettigim sey bebektir. Senin dedigin o hissi de yaşadım gectigimiz haftalarda. 15-19 haftalar arasida asiri gaz sancm oluyordu cok şükür simdi kalmadi. Sadece bebegin minik minik hareketlerini hissediyorum sanrm. Karnimda benim yaklasik 1.5 aydir ozellikle ayaktayken gobegin ust kısmında sertlik oluyordu tedirginde oldum doktoruma sordum normal rahim büyüyor gobek deligi hizasinin ustune ckmistir dedi. Yattgmda genelde yumusak oluyor. Ara ara daha sert oldugu oluyor
Evet senin kesinlikle bebek galiba benim de ☺️ Çünkü devam ediyor. Karın ve mide biraz zorluyor bu aralar oda değiştiği için çalışıyorum dinlenemiyorum bu aralar hayırlısı olsun bakalım sert olması herkesde oluyor demek hm o zaman oda sorun değilmiş

Evet senin kesinlikle bebek galiba benim de ☺ Çünkü devam ediyor. Karın ve mide biraz zorluyor bu aralar oda değiştiği için çalışıyorum dinlenemiyorum bu aralar hayırlısı olsun bakalım sert olması herkesde oluyor demek hm o zaman oda sorun değilmiş
Aynen bebisler artk hissettirmeye basladi kendini. Hayirla ins alalm kucagimiza saglikla. Bende gun boyu calistigim icin heralde oda yorgunlugumu hissediyor akşamları hareket halinde hep

Kızlar mayıstan sonra kimse yazmamış farklı bir2019 Ekim gurubu var orası aktif. Biz dokuz aylık olduk şuan uyku gerilemesi sorunu yaşıyoruz inşallah geçecek

Back
X